Star IPTV: 6000 κανάλια με 8 $/μήνα

Το Star IPTV είναι ένας premium πάροχος IPTV με over 6.000+ HD ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και 1000+ περιεχόμενο VOD από διαφορετικές χώρες. Αυτή η υπηρεσία IPTV προσφέρει τα διαπιστευτήρια στο URL λίστας αναπαραγωγής M3U και Κώδικες Xtreme μορφές. Δεν παρέχει δικό της παίκτη. Πρέπει να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής IPTV στη συσκευή ροής σας για να μεταδώσετε το περιεχόμενο αυτής της IPTV. Εάν θέλετε να κάνετε streaming καναλιών χωρών των ΗΠΑ, της Αραβίας και της Ευρώπης σε χαμηλή τιμή, μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία Star IPTV.

Χαρακτηριστικά του Star IPTV

Υποστηρίζει πολλές μορφές λίστας αναπαραγωγής 6000+ τηλεοπτικά κανάλια Υποστήριξη εξωτερικού προγράμματος αναπαραγωγής
Instant Channel Zapping 99,9% Χρόνος λειτουργίας διακομιστή Ροή καναλιών έως Ποιότητα HD
Συμβατό με μεγάλες συσκευές 24/7/365 Υποστήριξη Ταχύτερη ενεργοποίηση λογαριασμού

Δημοφιλή κανάλια του Star IPTV

Αυτή η υπηρεσία προσφέρει κανάλια από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τα ΗΑΕ και πολλές άλλες χώρες. Εδώ είναι τα πιο δημοφιλή κανάλια σε αυτό.

Comedy Central A&E HGTV
NBC TNT VH1
CMT AD Sports BBC Αμερικής
Eamarat TV αλφάβητο AI Aan TV
ESPN Ματζίντ MTV
AI Arabiya Τηλεόραση του Ντουμπάι Κανάλι 5
truTV Fox News Channel SVT Barn
MUTV NTV CNN

Μπορώ να αποκτήσω δωρεάν δοκιμή στο Star IPTV;

Ναι, αυτή η υπηρεσία προσφέρει δωρεάν δοκιμή και μπορείτε να την διεκδικήσετε επισκεπτόμενοι τον επίσημο ιστότοπο. Πλοηγηθείτε στο Λήψη επίδειξης ενότητα και παρέχετε τις ζητούμενες πληροφορίες. Τέλος, χτυπήστε Υποβολή Αίτησηςκαι η ομάδα υποστήριξης θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις λεπτομέρειες της δοκιμής.

Προγράμματα συνδρομής του Star IPTV

Σχέδια Διάρκεια Τιμολόγηση
Αρχάριος 1 μήνα $8
Ενδιάμεσος 3 μήνες $20
Προχωρημένος 6 μήνες $35
Προχωρημένος 12 μήνες $60

Πώς να εγγραφείτε στο Star IPTV

#1. Πήγαινε στον επίσημο δικτυακός τόπος του Star IPTV από το πρόγραμμα περιήγησης Smartphone/PC σας.

#2. Παρακέντηση Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ στην επάνω δεξιά γωνία και δημιουργήστε έναν λογαριασμό.

#3. Επιστροφή στο Σπίτι οθόνη και κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε το πρόγραμμα και τις τιμές του.

#4. Πατήστε το Επικοινώνησε τώρα κουμπί κάτω από το πρόγραμμα που προτιμάτε.

#5. Στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται, επιλέξτε WhatsApp ή Email.

Επιλέξτε ένα σχέδιο στον ιστότοπο του Star IPTV

#6. Στείλτε τα στοιχεία του σχεδίου που θέλετε να λάβετε.

#7. Η υποστήριξη πελατών θα εξετάσει το αίτημά σας και θα σας δώσει τα στοιχεία χρέωσης.

#8. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, θα λάβετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας ως Xtreme Codes/M3U URL.

Πώς να κάνετε streaming Star IPTV σε τηλέφωνο Android

XCIPTV Player είναι το πιο προτιμώμενο πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV για συσκευές Android και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Play Store. Η συσκευή αναπαραγωγής XCIPTV υποστηρίζει και τα δύο Κωδικοί Xtreme και διευθύνσεις URL M3U. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Android και εκκινήστε την. Εισάγετε το Διαπιστευτήρια σύνδεσης Star IPTV για ροή VOD, ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και πολλά άλλα.

Πώς να αποκτήσετε Star IPTV σε iPhone/iPad

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone ή iPad, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Smarters Player Lite εφαρμογή από το App Store. Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε με το Σύνδεσμος Xtreme Codes/M3U παρέχεται από το Star IPTV για να παρακολουθήσετε περισσότερα από 6000 διεθνή κανάλια.

Πώς να παρακολουθήσετε το Star IPTV στο Firestick

Εγκαταστήστε το GSE Smart IPTV player

Αποκτήστε το GSE Smart IPTV στο Firestick για να εξερευνήσετε εύκολα το περιεχόμενο αυτού του παρόχου IPTV. Για να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Downloader στο Firestick. Στη συνέχεια, φορτώστε το GSE Smart IPTV player χρησιμοποιώντας το Downloader. Μόλις φορτωθεί πλευρικά, ξεκινήστε και συνδεθείτε με αυτόν τον πάροχο IPTV Σύνδεσμος Xtreme Codes/M3U για τη ροή του περιεχομένου του.

Πώς να κάνετε streaming Star IPTV σε Smart TV

Έξυπνη IPTV είναι η πιο χρησιμοποιούμενη συσκευή αναπαραγωγής IPTV από τους χρήστες Smart TV. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή αναπαραγωγής από τις Smart TV σας App Store. Μετά την εγκατάσταση, ανατρέξτε στους παρακάτω οδηγούς για να προσθέσετε το Σύνδεσμος M3U αυτής της υπηρεσίας IPTV στη συσκευή αναπαραγωγής.

Πώς να αποκτήσετε το Star IPTV σε υπολογιστή [Windows PC / Mac]

Αποκτήστε Smarters IPTV

Smarters IPTV είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής IPTV για Windows PC και Mac. Πρέπει να εγκαταστήσετε το BlueStacks εξομοιωτή στον υπολογιστή σας για λήψη αυτής της εφαρμογής. Εκκινήστε το BlueStacks στον υπολογιστή σας και προσθέστε το Σύνδεσμος APK του Smarters IPTV για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή και μπείτε Star IPTV’s Xtreme Codes ή M3U URL για να εξερευνήσετε το ευρύ φάσμα των περιεχομένων του στον υπολογιστή σας.

Είναι νόμιμο το Star IPTV;

Το Star IPTV δεν είναι νομική υπηρεσία. Σχεδόν όλο το περιεχόμενο που προσφέρεται από αυτήν την IPTV προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και δεν διαθέτει κατάλληλες άδειες για τη διανομή του. Η ροή αυτού του τύπου περιεχομένου αποτελεί παραβίαση της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων. Ως αποτέλεσμα, θα αντιμετωπίσετε αρκετές συνέπειες. Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ασφαλές VPN όπως το NordVPN. Όχι μόνο ασφάλεια, αλλά αυτό το VPN παρέχει επίσης απόρρητο και ενισχύει τη δυνατότητα προβολής όλου του περιεχομένου της IPTV χωρίς κανένα γεωγραφικό περιορισμό.

Εγκαταστήστε το NordVPN

Η βαθμολογία μας για το Star IPTV

Πρώτα απ ‘όλα, τα προγράμματα που προσφέρει αυτός ο πάροχος είναι πολύ προσιτά. Επιλέξαμε το πρόγραμμα για αρχάριους, το οποίο κοστίζει μόνο 8 $. Αν και αυτό το σχέδιο κάλυπτε πολλά κανάλια, η ποιότητα ροής ήταν πολύ κακή ακόμα και όταν η συσκευή ήταν συνδεδεμένη στο υψηλότερο εύρος ζώνης Διαδικτύου. Η ομάδα υποστήριξης πελατών είναι καλή και λάβαμε την απάντηση αμέσως στα ερωτήματά μας. Εκτός αυτού, τα σχέδια λείπουν από πληροφορίες και θα ήταν καλύτερα να το εξηγούσαν λεπτομερώς. Συνολικά, έχουμε αξιολογήσει αυτόν τον πάροχο IPTV 3/5λαμβάνοντας υπόψη την τιμολόγηση, τη διαθεσιμότητα περιεχομένου, την κατάσταση λειτουργίας και τις δυνατότητές του.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4528

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: