Stellar IPTV: 9.000 τηλεοπτικά κανάλια και VOD στα 16 $

Το Stellar IPTV είναι ένας καταπληκτικός πάροχος υπηρεσιών IPTV με over 9.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από όλο τον κόσμο. Παρέχει επίσης χιλιάδες βίντεο κατά παραγγελία, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων ταινιών, σειρών και τηλεοπτικών εκπομπών σε διαφορετικά είδη. Το περιεχόμενο που προσφέρεται από αυτόν τον πάροχο είναι διαθέσιμο στο SD, HDκαι FHD ποιότητα. Επιπλέον, το Stellar IPTV διαθέτει α εγγενής παίκτης για συσκευές που λειτουργούν με Android.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να εγκαταστήσετε και να κάνετε ροή αυτής της υπηρεσίας σε Smartphone, Smart TV και άλλες συσκευές ροής.

Αυτό σε ενδιαφέρει σίγουρα live streaming αγωνες

VPN για μια ζωή με 30€;Για δες και αυτο..

Χαρακτηριστικά του Stellar IPTV

Παρέχει έως και 5 ταυτόχρονες ροές Υποστήριξη Οδηγού TV (EPG). φιλική προς το χρήστη διεπαφή
Προσφέρει ένα αυτόνομο APK Εξασφαλίζει ροή χωρίς buffer 24/7 υποστήριξη πελατών
Χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς Έχει διαχειριστή αγαπημένων Υποστήριξη εξωτερικής συσκευής αναπαραγωγής

Δημοφιλή κανάλια στο Stellar IPTV

NBC CNN Cartoon Network
CBS HGTV Ο πλανήτης των ζώων
A&E Αλεπού CNBC
Ιστορία Nickelodeon Δίκτυο ΗΠΑ
BBC News MTV HBO
HLN Sky News Κανάλι 5
Ταινία 4 CBBC Freeview

Υπάρχει δωρεάν δοκιμή στο Stellar IPTV

Όχι, η Stellar IPTV δεν παρέχει δωρεάν δοκιμή στους συνδρομητές της για να δοκιμάσουν την υπηρεσία της. Ως εκ τούτου, πρέπει να εγγραφείτε στο μηνιαίο πρόγραμμα στον επίσημο ιστότοπό του για να απολαύσετε την υπηρεσία του. Εάν είστε ικανοποιημένοι, τότε μπορείτε να εγγραφείτε στις μακροχρόνιες συνδρομές του.

Προγράμματα συνδρομής

Το Stellar IPTV προσφέρει πολλαπλά προγράμματα συνδρομής με βάση τον αριθμό των συνδέσεων και τη διάρκεια του πακέτου.

Διάρκεια Τιμή για 3 Συνδέσεις Τιμή για 5 Συνδέσεις
1 μήνα $16 $18
3 μήνες $36 $54
6 μήνες $60 $90
12 μήνες $120 $175

Πώς να αγοράσετε το Stellar IPTV Plan

1. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Stellar IPTV.

2. Περάστε από το συνδρομητικά προγράμματα δίνεται στην ιστοσελίδα.

3. Επιλέξτε το σχέδιο που επιθυμείτε και πατήστε το Επιλέξτε Το σχέδιο κουμπί.

πατήστε το κουμπί Επιλογή του σχεδίου

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρωμής.

5. Τέλος, θα λάβετε το Στοιχεία σύνδεσης Stellar IPTV στη διεύθυνση email σας.

Πώς να εγκαταστήσετε το Stellar TV σε ένα τηλέφωνο Android

Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Stellar Streamz στο τηλέφωνό σας Android, πρέπει να ενεργοποιήσετε το Αγνωστες πηγές επιλογή στην ενότητα Ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, κατεβάστε το Stellar Streamz APK χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που λάβατε με τα στοιχεία της συνδρομής σας. Αφού κατεβάσετε το αρχείο APK, ανοίξτε το και εγκαταστήστε την εφαρμογή. Τέλος, εκκινήστε το και συνδεθείτε για να μεταδώσετε το περιεχόμενο IPTV.

Πώς να αποκτήσετε Stellar IPTV σε υπολογιστή

Χρειάζεστε έναν εξομοιωτή Android όπως BlueStacks για να εγκαταστήσετε το Stellar Streamz στον υπολογιστή σας με Windows και Mac. Ως εκ τούτου, εγκαταστήστε το BlueStacks από το δικτυακός τόπος και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον Λογαριασμό σας Google. Κάντε κλικ στο Εγκαταστήστε το εικονίδιο APK και ανοίξτε το αρχείο APK για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Εκκινήστε το στον υπολογιστή σας και δώστε το Όνομα χρήστη και Κωδικός πρόσβασης Για να συνδεθείτε. Στη συνέχεια, απολαύστε τη ροή των τηλεοπτικών εκπομπών που επιθυμείτε.

Πώς να κατεβάσετε το Stellar Streamz στο Firestick

Stellar Streamz στο Firestick

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή Stellar Streamz στο Firestick, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την καλύτερη εφαρμογή sideloading. Επομένως, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Downloader από το Amazon App Store και να της ενεργοποιήσετε την πρόσβαση σε άγνωστες πηγές στο Firestick. Δώστε το αρχείο APK Stellar Streamz και εγκαταστήστε την εφαρμογή. Τώρα, συνδεθείτε και μεταδώστε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια στο Firestick.

Πώς να εγκαταστήσετε το Stellar IPTV σε Smart TV

Με τη βοήθεια του α Μονάδα USB και ένα Η/Υ, μπορείτε να φορτώσετε την εφαρμογή Stellar IPTV στο Android TV σας. Ενεργοποιήστε το Αγνωστες πηγές στην ενότητα ρυθμίσεων Android TV και συνδέστε τη μονάδα USB με το Stellar APK στην τηλεόρασή σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Διαχείριση αρχείων για να ανοίξετε το αρχείο APK και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Τέλος, εκκινήστε το στην τηλεόρασή σας και συνδεθείτε για ροή τίτλων VOD.

VPN για μια ζωή με 30€;Για δες και αυτο..

Είναι το Stellar IPTV νόμιμο;

Όχι, το Stellar IPTV δεν είναι μια νόμιμη πλατφόρμα, καθώς καταργείται συχνά. Υπάρχουν πιθανότητες για αυτόν τον πάροχο να παραδώσει κάποιο περιεχόμενο χωρίς την κατάλληλη άδεια. Άρα, καλό είναι να χρησιμοποιείτε α VPN στη συσκευή σας για να ασφαλίσετε τη συσκευή σας καλύπτοντας τη διεύθυνση IP σας. Επομένως, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN στη συσκευή σας.

Η βαθμολογία μας για το Stellar IPTV

Το Stellar TV προσφέρει δημοφιλή τηλεοπτικά κανάλια για να σας επιτρέπει να μεταδίδετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα από όπου κι αν βρίσκεστε. Παρέχει επίσης ευέλικτα σχέδια τιμολόγησης από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, παρέχει αποτελεσματική υποστήριξη πελατών για τους χρήστες και διαγράφει τις απορίες τους σχετικά με την υπηρεσία. Ωστόσο, αυτή η IPTV είναι προς το παρόν απενεργοποιημένη. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, βαθμολογούμε αυτήν την IPTV 3/5.

Αν ψάχνετε για εναλλακτικές, μπορείτε να δοκιμάσετε το Beast IPTV και το Star IPTV.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :Γιατί να επιλέξετε μια IPTV αντί για την παραδοσιακή τηλεόραση;

Πώς να κατεβάσετε και να ρυθμίσετε το IPTV σε PS3 και PS4;

Pandora IPTV: 7.000 κανάλια στα 15€Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *