About Stromonic Review

Stromonic κριτική

Περιεχόμενα

Είστε ειδικός όταν πρόκειται για φιλοξενίες; Δεν είναι όλοι. Σωστά? Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας που σας βοηθά να εξισορροπήσετε την ενέργεια, τον χρόνο και τα χρήματά σας περισσότερο στην επιχείρησή σας και λιγότερο στον πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας θα ήταν υπέροχος και θα σας γλιτώσει από την απογοήτευση.

Μπορεί να έχετε κάνει την έρευνά σας και πρέπει να δυσκολεύεστε να επιλέξετε έναν πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας που σας προσφέρει όλα όσα θέλετε και επίσης την ισορροπία που αναφέραμε παραπάνω. Δεν είσαι; Αλλά μην ανησυχείτε, έχουμε την τέλεια πρόταση φιλοξενίας για εσάς, Stromonic.

Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Οι υπηρεσίες που προσφέρει αυτή η πλατφόρμα είναι τεράστιες, όπως οι υπηρεσίες που σχετίζονται με τον τομέα, η φιλοξενία ιστού και η φιλοξενία μεταπωλητών και υπάρχουν και άλλα.

Επιτρέψτε μας λοιπόν να βουτήξουμε σε αυτήν την κριτική Stromonic που είναι εδώ για να κάνει την εμπειρία φιλοξενίας σας πιο ομαλή.

Σχετικά με το Stromonic

Ξεκίνησε το 2017, η Stromonic είναι ένας πρόσφατα διαχειριζόμενος πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας WordPress στην αγορά. Ιδρύθηκε από μια ομάδα βετεράνων φιλοξενίας ιστοσελίδων που ήθελαν να καλύψουν τα κενά στον κλάδο της φιλοξενίας παρέχοντας φιλοξενία καλής ποιότητας σε επιχειρήσεις σε όλα τα κρίσιμα επίπεδα και αναζητώντας ασφάλεια και αποτελεσματικές δυνατότητες φιλοξενίας.

Σχετικά με το Stromonic Review

Έχουν βαθμολογία 5 αστέρων από την Hostadvice και έχουν λάβει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες τους. Τα κέντρα δεδομένων τους βρίσκονται στην Ινδία και τη Φινλανδία, αλλά παρέχονται παγκόσμια οφέλη. Προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες που είναι εύχρηστες και αξιοποιούν στο έπακρο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αυτή την κριτική Stromonic για να μάθουμε περισσότερα.

Δοκιμή ταχύτητας και ανάλυση για το Stromonic

Έτσι, συζητήσαμε νωρίτερα τι κάνει έναν πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας εξαιρετικό και αποτελεσματικό. Για να ελέγξετε εάν ο πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας που σκοπεύετε να αγοράσετε αξίζει τα χρήματά σας, πρέπει να τον δοκιμάσετε. Έτσι κάναμε το ίδιο για το Stromonic, και εδώ είναι τα αποτελέσματα ορισμένων από αυτές τις κατηγορίες.

Διεπαφή χρήστη Stromonic

Όταν αγοράζετε ένα νέο προϊόν, όλα φαίνονται νέα και συχνά μπερδεμένα. Εξαιτίας αυτού, μένουμε κολλημένοι σε οποιαδήποτε από τις λειτουργίες του ή παραιτούμαστε από αυτήν και μετά μετανιώνουμε που πληρώσαμε γι’ αυτήν. Αλλά αν σας παρέχονται εύχρηστες λειτουργίες, η εργασία σας γίνεται πολύ πιο εύκολη και πιο γρήγορη.

Το ίδιο κάνει και η Stromonic. Αυτή η πλατφόρμα στοχεύει να παρέχει τις υπηρεσίες φιλοξενίας της σε άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα που μπορεί να είναι ή όχι ειδικοί υπολογιστών. Ως εκ τούτου, έχει δημιουργήσει μια διεπαφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζεστε και οι πληροφορίες σχετικά με τα σχέδιά σας με κλικ εμφανίζονται απευθείας στον πίνακα εργαλείων σας.

Ανάλυση Ασφαλείας

Τα δεδομένα στον ιστότοπό σας είναι επιρρεπή σε οποιαδήποτε ατυχία ασφάλειας καθώς τώρα, άτομα από όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση σε αυτά, και όχι μόνο εσείς και τα έμπιστα άτομα σας. Για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο ασφαλή, πρέπει να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένο λογισμικό και τεχνικές.

Στην περίπτωση του Stromonic, τα μέτρα που λαμβάνονται για τη διατήρηση των δεδομένων σας ασφαλή και μακριά από οποιονδήποτε απειλεί την ασφάλειά του περιλαμβάνουν αντίγραφα ασφαλείας, προστασία DDoS και παρακολούθηση. Αυτά τα επίπεδα προστασίας διατηρούν τα δεδομένα σας ασφαλή σε οποιοδήποτε επίπεδο, είτε πριν από οποιαδήποτε ατυχία, παρακολούθηση και προστασία DDoS, είτε παρέχουν αντίγραφο ασφαλείας μετά από ατύχημα.

Υποστήριξη πελατών Stromonic

Τώρα που έχετε μάθει για τη διεπαφή χρήστη και την ασφάλεια, μια άλλη πτυχή της φιλοξενίας που θα μπορούσε να σας βοηθήσει πάρα πολύ είναι η ποιοτική υποστήριξη πελατών. Αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας που πρέπει να εξετάσετε εάν αγοράζετε ένα hosting ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν, για παράδειγμα, έναν φούρνο μικροκυμάτων, επειδή τα πράγματα μπορεί να μπερδευτούν κατά την εργασία με αυτό.

Υποστήριξη πελατών Stromonic

Αντί να μένετε ξύπνιοι μέχρι αργά το βράδυ σερφάροντας στο Διαδίκτυο για να λάβετε απάντηση σε ένα ερώτημα, μπορείτε να κάνετε κλικ σε μερικά κουμπιά και να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών 24/7 της Stromonic. Σας προσφέρουν βοήθεια μέσω συνομιλίας, κλήσης, εισιτηρίων και email.

Τοποθεσία κέντρων δεδομένων Stromonic

Η Stromonic δεν ανακοινώνει ανοιχτά τις τοποθεσίες των κέντρων δεδομένων, αλλά έχει πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Μέσα από έρευνα, μπορέσαμε να διαπιστώσουμε ότι τα κέντρα δεδομένων της Stromonic βρίσκονται σε:

Βασικά χαρακτηριστικά του Stromonic

Ας προχωρήσουμε περαιτέρω σε αυτήν την αναθεώρηση Stromonic εξετάζοντας τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN)

Τα CDN σας βοηθούν πολύ όσον αφορά την ταχύτητα. Αυτοί είναι διακομιστές που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και σας βοηθούν να παρέχετε πληροφορίες πιο γρήγορα στους πελάτες σας.

Η Stromonic έχει πάει το CDN ένα βήμα παραπέρα και το έχει κατασκευάσει για να προσφέρει καλύτερη ταχύτητα στους χρήστες του. Αυτή η πλατφόρμα έρχεται με 93+ PoPs σε όλη τη γη. Σας δίνει τη δυνατότητα να μειώσετε τον χρόνο απόκρισης του ιστότοπού σας επιτρέποντας το QUIC/HTTP3.

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Θα πρέπει να φροντίζετε τα τιμαλφή σας, όπως το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, και πρέπει να είναι έτσι γιατί αυτό είναι που διευθύνει την επιχείρηση και τον ιστότοπό σας. Αλλά σε κάθε περίπτωση, εάν τα δεδομένα σας δεχτούν επίθεση και χαθούν, τι θα έκανες?

Κάτι που θα έκανε η Stromonic είναι να σας παρέχει ένα αντίγραφο ασφαλείας. Δεδομένου ότι αυτή η πλατφόρμα φιλοξενίας εκτελεί καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, αποθηκεύει το περιεχόμενό σας κάθε μέρα και σας βοηθά να το ανακτήσετε όποια μέρα το χρειάζεστε με μερικά μόνο κουμπιά.

Αυτόματη κλιμάκωση

Αυξάνεται καθώς δημιουργείτε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και ο ιστότοπός σας έχει περισσότερη επισκεψιμότητα και φορτίο. Αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να προκαλέσει τον ιστότοπό σας να χάσει την ταχύτητά του και να επιβραδύνει. Και σε ορισμένες περιπτώσεις, κλείστε.

Για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί με εκπληκτική ταχύτητα, το Stronomic σας βοηθά σε αυτήν την κατάσταση, κλιμακώνοντας τον ιστότοπό σας. Μόλις ο ιστότοπός σας αρχίσει να αναπτύσσεται πέρα ​​από τα όρια, κλιμακώνεται και σας παρέχει τον απαιτούμενο χώρο και δυνατότητες.

Προστασία WAF & DDoS

Η προφύλαξη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία, ακόμα και στην περίπτωση φιλοξενίας. Μέχρι τώρα, γνωρίζετε την ανάγκη για την ασφάλεια του περιεχομένου σας στο διαδίκτυο, γιατί πρέπει να γίνει αυτό και πώς να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή.

Δύο από τις πολλές δυνατότητες που παρέχει το Stromonic για την προστασία των δεδομένων σας είναι το WAF και Προστασία DDoS. Αυτά θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή από οποιαδήποτε απειλή, ιό ή επίθεση DDoS.

Ο τύπος φιλοξενίας προσφέρει Stromonic

Η Stromonic είναι κυρίως διάσημη για την παροχή διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress. Αλλά μερικές άλλες φιλοξενίες που παρέχει περιλαμβάνουν:

Ο τύπος φιλοξενίας προσφέρει Stromonic

Stromonic Domain

Το Stromonic σάς βοηθά να καταχωρήσετε τον τομέα σας και να δημιουργήσετε έναν σύμφωνα με τους κανόνες και τη διαθεσιμότητα. Σας παρέχει συμβουλές και κόλπα για να δημιουργήσετε έναν τέλειο τομέα, ενώ περιλαμβάνονται επίσης ορισμένες λειτουργίες, όπως:

Stromonic Domain
 • Δωρεάν Προστασία απορρήτου
 • Διαχείριση DNS
 • Προώθηση τομέα
 • Προσαρμοσμένοι διακομιστές ονομάτων
 • Αυτόματες ανανεώσεις
 • Προαιρετικό κλείδωμα τομέα

Πολιτική επιστροφής χρημάτων Stromonic

Όσο περισσότερο κατανοείτε τη λειτουργία ενός συγκεκριμένου προϊόντος, τόσο το καλύτερο. Ειδικά για τη φιλοξενία, πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για να μάθετε πώς λειτουργεί και ταιριάζει στις ανάγκες σας, αλλά γίνεται δύσκολο όταν ο πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας παρέχει μια σύντομη πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το Stromonic. σας προσφέρει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταλάβετε εάν τα σχέδια φιλοξενίας τους αξίζουν τα χρήματά σας. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών δείχνει την εμπιστοσύνη στο προϊόν που έχουν και σας δίνουν επίσης εύλογο χρόνο για να το φτιάξετε.

Stromonic Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Stromonic.

Πλεονεκτήματα

 • Πρόσβαση χρήστη SFTP
 • Άμεση εγκατάσταση CMS με ένα κλικ
 • Διαχειριζόμενη φιλοξενία WP
 • Ταχύτερη απόδοση με GCP
 • Προστασία DDoS

Μειονεκτήματα

 • Οι πληροφορίες σχετικά με τα κέντρα δεδομένων δεν είναι σαφείς.

Τι κάνει το Stromonic Blazing γρήγορο;

Το Stromonic παρέχει πράγματι μια ιλιγγιώδη ταχύτητα στον ιστότοπό σας. Λαμβάνει επίσης πολλά μέτρα για να γίνει αυτό. Το πιο κρίσιμο μέρος αυτού είναι ότι έχουν αναπτύξει το CDN τους, το οποίο τους βοηθά να παρέχουν ακόμα ταχύτερες υπηρεσίες σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

FAQs- Stromonic κριτική

Είναι το Stromonic η καλύτερη επιλογή;

Γιατί η τιμολόγηση του Stromonic είναι τόσο υψηλή;

Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι οι τιμές στα ονόματα τομέα είναι αρκετά υψηλές, αλλά το κόστος φιλοξενίας είναι αρκετά προσιτό. Αυτή η πλατφόρμα χρησιμοποιεί το CDN της που έχει κατασκευαστεί με την καλύτερη ποιότητα υλικού.

Ο κεντρικός υπολογιστής Stromonic προσφέρει καλύτερο χρόνο λειτουργίας και ταχύτερη φόρτωση;

Σύμφωνα με τις δοκιμές μας, το Stromonic έχει άψογη ταχύτητα και χρόνο λειτουργίας. Ο χρόνος απόκρισης του διακομιστή είναι πολύ λιγότερος από ένα δευτερόλεπτο, καθιστώντας τον απίστευτα γρήγορο και το Η εγγύηση χρόνου λειτουργίας ανέρχεται στο 99,99%.

Το Stromonic χρησιμοποιεί κάποιο πρόσθετο προσωρινής μνήμης;

Ναι, αποθηκεύει προσωρινά τα δεδομένα σας σε επίπεδο διακομιστή για να παρέχει όποιες πληροφορίες ζητήσετε σε χρόνο μηδέν. Αυτή η πλατφόρμα παρέχει δωρεάν το Redis

Το Stromonic προσφέρει δωρεάν δοκιμή φιλοξενίας WordPress με διαχείριση;

Όχι, δεν προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστική διαχείριση φιλοξενίας WP, αλλά προσφέρουν α Πολιτική επιστροφής χρημάτων 45 ημερών να το δοκιμάσετε μόνοι σας και να παραμείνετε χωρίς κινδύνους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πόσο καλύτερο είναι το CDN του Stromonic από άλλους παρόχους;

Τα CDN είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε εάν θέλετε να αυξήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Τα Stromonic CDN είναι καλύτερα από άλλα CDN, καθώς έχει κατασκευαστεί από και για τα σχέδια Stromonic έχει καλό έλεγχο. Τα CDN αυτής της πλατφόρμας είναι διασκορπισμένα σε όλο τον κόσμο και βοηθούν στην ταχύτερη παράδοση και καλύτερη κλιμάκωση.

Είναι δυνατή η μετεγκατάσταση ιστότοπου με το Stromonic;

Ναί, μπορείτε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας στο Stromonic χωρίς καμία προσπάθεια και θα το κάνουν για εσάς.

Πόσο γρήγορα θα λειτουργεί ο ιστότοπός μου στην πλατφόρμα Stromonic;

Ο ιστότοπός σας θα μπορούσε να τρέξει αρκετά γρήγορα στο Stromonic, βαθμολογείται με Α από το GTmetrix και η ταχύτητα είναι μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο, κάτι που είναι εξαιρετικό για τον ιστότοπό σας.

Τι είναι οι διακομιστές ονομάτων Stromonic;

Οι διακομιστές ονομάτων Stromonic είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση των δεδομένων σας ασφαλή, κυρίως του ονόματος τομέα και της διεύθυνσης IP σας. Ο διακομιστής ονομάτων θα εξαρτηθεί από το σχέδιο που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, τα κοινόχρηστα σχέδια και τα προγράμματα WordPress θα απαιτούν τους ακόλουθους διακομιστές ονομάτων.

 1. ns1.nitro.fastwebsitebox.com
 2. ns2.nitro.fastwebsitebox.com

Το Stromonic προσφέρει δωρεάν όνομα τομέα με φιλοξενία;

Ναι, η Stromic προσφέρει ένα δωρεάν όνομα τομέα με ορισμένα από τα σχέδιά της. Αυτή η πλατφόρμα φιλοξενίας δεν προσδιορίζει συγκεκριμένες δωρεάν επεκτάσεις τομέα και προσφέρει δωρεάν ονόματα τομέα σε προγράμματα όπως φιλοξενία ιστού, φιλοξενία WordPress, φιλοξενία μεταπωλητών κ.λπ.

Πόσο εύρος ζώνης προσφέρει το Stromonic;

Το εύρος ζώνης που παρέχει η Stromonic είναι αρκετά καλό, αλλά αν υπερβείτε το όριο, θα χρεωθείτε 0,20 $/GB. Σε προγράμματα όπως η κοινή φιλοξενία, δεν υπάρχει όριο στο εύρος ζώνης και το όριο σε άλλα σχέδια ξεκινά από περίπου 1000 GB.

συμπέρασμα

Αυτή η κριτική Stromonic έχει πολλά να μας πει για αυτούς τους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτό που είναι προς όφελος των χρηστών θα μπορούσε να είναι η άποψή της για την παροχή προσιτών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις σε όλα τα επίπεδα που κάνει. Η διαθεσιμότητα του CDN κάνει τις συνδέσεις ιστοτόπων πιο γρήγορες, κάτι που είναι ευεργετικό για την ανάπτυξη των ιστότοπων.

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων είναι ένα κεράσι από πάνω, καθώς έχετε τον χρόνο να δοκιμάσετε και να αποφασίσετε. Ο παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει κοιλιακό πόνο είναι η έλλειψη πληροφοριών σχετικά με τα κέντρα δεδομένων του Stromonic. Τα υπόλοιπα θα μπορούσαν να θεωρηθούν συμφέροντα.

Apex Hosting κριτική

Hetzner κριτική

καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών FiveM

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *