ανώτερο μηχανικό Intel κάρτα γραφικών

Σύμφωνα με ανώτερο μηχανικό της Intel, η Xe DG2 κάρτα γραφικών βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσίασή της

σύμφωνα με ανώτερο μηχανικό της Intel η Xe DG2 κάρτα γραφικών

Ένας ανώτερος μηχανικός σχέσεων προγραμματιστών παιχνιδιών στην Intel, o Pete Brubaker, έγραψε ότι η διακριτή κάρτα γραφικών DG2 της εταιρείας είναι “πολύ κοντά” και ότι “πρόκειται τα πράγματα να γίνουν συναρπαστικά“.

Το Tweet του Brubaker έρχεται σε χρονικό σημείο που η εταιρεία επιδιώκει να προσλάβει περισσότερους μηχανικούς για να εργαστούν στις σχέσεις προγραμματιστών της, την ομάδα που διασυνδέεται με προγραμματιστές παιχνιδιών για τη βελτιστοποίηση των μηχανών και των παιχνιδιών τους για τις αρχιτεκτονικές γραφικών της Intel.

Ενώ η DG1, η οποία κυκλοφόρησε ως κάρτα γραφικών Iris Xe MAX, ήταν ουσιαστικά ένα iGPU-on-a-stick, η DG2 αναμένεται να προκαλέσει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η DG2 είναι το πρώτο προϊόν γραφικών για την καταναλωτική αγορά που βασίζεται στην αρχιτεκτονική γραφικών Xe HPG (παιχνίδια υψηλής απόδοσης) και φέρεται να περιέχει έως και 512 μονάδες εκτέλεσης ή 4.096 ενοποιημένα shaders ,

δηλαδή 4,3 φορές περισσότερα έναντι της Iris Xe MAX. Φημολογείται επίσης ότι θα διαθέτει μνήμη GDDR6 έως και 16 GB σε έναν διαύλου πλάτους 256-bit.

Είναι άγνωστο αν η κάρτα θα διαθέτει υποστήριξη DirectX 12 Ultimate, αλλά γίνεται σαφές ότι η Intel θέλει να πετύχει μια δυναμική είσοδο στην κατηγορία των καρτών γραφικών για e-sports, με ένα προϊόν που είναι αρκετά γρήγορο για ανταγωνιστικά παιχνίδια e-sports και ικανό για ΑΑΑ τίτλους.

**σύμφωνα με ανώτερο μηχανικό της Intel η Xe DG2 κάρτα γραφικών

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian