Σύντομα το WhatsApp θα επιτρέψει την κοινή χρήση φωνητικών σημειώσεων ως κατάσταση

Το Whatsapp εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα που θα προσθέτει τη δυνατότητα δημοσίευσης φωνητικών σημειώσεων στις ενημερώσεις κατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να προσθέσετε μια φωνητική σημείωση ως ενημέρωση κατάστασης.

Αυτή η νέα δυνατότητα μπορεί να ονομάζεται “κατάσταση φωνής”. Το Whatsapp κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση προγράμματος beta στην έκδοση 2.22.16.3 όπου εντοπίζεται αυτή η νέα επιλογή.

Η τελευταία έκδοση beta φέρνει νέες βελτιώσεις για ενημερώσεις κατάστασης. Με αυτό, το Whatsapp επεκτείνει τη λειτουργικότητα των ενημερώσεων κατάστασης.

WhatsApp που εργάζεται στη λειτουργία «Κατάσταση φωνής».

[WooZoneProducts asin=”amz-B08C1KN5J2″][/WooZoneProducts]

Πρόσφατα, ο διευθύνων σύμβουλος Mark Zuckerberg ανακοίνωσε ότι το Whatsapp παρουσιάζει τη δυνατότητα χρήσης οποιουδήποτε τύπου emoji για να αντιδρά στα μηνύματα που λαμβάνονται. Νωρίτερα, υπήρχαν μόνο έξι emoji διαθέσιμα για αντίδραση. Εκτός από αυτό, οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τα emojis.

Σύμφωνα με το WaBetaInfo , η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων εργάζεται για την προσθήκη φωνητικών σημειώσεων στις ενημερώσεις κατάστασης . Στο στιγμιότυπο οθόνης, μπορούμε να δούμε ένα νέο εικονίδιο στην καρτέλα κατάστασης στο κάτω μέρος που θα επιτρέπει την αποστολή φωνητικών σημειώσεων ως κατάσταση.

Ωστόσο, αυτή η φωνητική σημείωση θα κοινοποιηθεί μόνο στα επιλεγμένα άτομα ως ρυθμίσεις απορρήτου για την κατάσταση. Η φωνή θα είναι κρυπτογραφημένη από άκρο σε άκρο ως εικόνες και βίντεο.

Επί του παρόντος, αυτή η δυνατότητα είναι υπό ανάπτυξη. Έτσι, πρώτα, θα κυκλοφορήσει για δοκιμαστές beta και μετά για άλλους χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πολύς χρόνος για να αποκτήσετε αυτήν τη δυνατότητα για όλους.

Οι 6 καλύτερες εφαρμογές για αυτόματο συντονισμό της φωνής σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από αυτό, το Whatsapp εργάζεται επίσης σε μια λειτουργία για χρήστες iOS που θα τους επιτρέψει να αποκρύψουν την κατάστασή τους στο διαδίκτυο από όλους. Επί του παρόντος, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τις επαφές στις οποίες θέλουν να δείξουν την “Τελευταία επίσκεψη” τους ή σε κανέναν.

Τους τελευταίους μήνες, το Whatsapp έχει προσθέσει πολλές νέες δυνατότητες, όπως αντιδράσεις μηνυμάτων, δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων έως 2 GB, υποστήριξη για 512 μέλη της ομάδας και άλλα.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: