Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για Windows 11 το 2022

Τα Windows 11 διατίθενται με ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, γνωστό ως Films & TV. Αν και η εφαρμογή Ταινίες και τηλεόραση είναι εξαιρετική, εξακολουθεί να μην έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες πολυμέσων. Το πρώτο πρόβλημα που είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κατά τη χρήση της εφαρμογής Ταινίες και τηλεόραση είναι η ασυμβατότητα της μορφής αρχείου και τα προβλήματα αναπαραγωγής.

Ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε κωδικοποιητές βίντεο στα Windows 11 για να διορθώσετε προβλήματα αναπαραγωγής που προκαλούνται λόγω μη συμβατών μορφών αρχείων, η καλύτερη επιλογή είναι να μεταβείτε σε μια εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων τρίτου κατασκευαστή. Ακριβώς όπως τα Windows 10, έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο στα Windows 11 .

Πώς να κάνετε ροή βίντεο και ήχου χρησιμοποιώντας το VLC Media Player

Λίστα με τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για τα Windows 11

Πολλά δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για Windows 11 που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες και προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία αναπαραγωγής βίντεο.

Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων για τα Windows 11 για την αναπαραγωγή τοπικά αποθηκευμένων βίντεο στη συσκευή σας. Ας δούμε τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για τα Windows 11.

1. VLC Media Player

Κάθε λίστα με τις καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων για υπολογιστή δεν είναι πλήρης με την αναφορά του VLC Media Player. Το VLC Media Player είναι μια δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων διαθέσιμη για σχεδόν κάθε πλατφόρμα.

Η συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων μπορεί να αναπαράγει σχεδόν όλους τους τύπους αρχείων βίντεο και ήχου και υποστηρίζεται μεταξύ πλατφορμών.

Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων για Windows 11, το VLC Media Player είναι πιο ελαφρύ και καταναλώνει λιγότερους πόρους συστήματος. Εκτός από αυτά, το VLC Media Player μπορεί να κάνει άλλα πράγματα, όπως τη μετατροπή αρχείων βίντεο, τη ροή βίντεο στο διαδίκτυο και πολλά άλλα.

~Ξέρεις τι είναι το Android tv?Μια φθηνή συσκευή που μπορείς να δεις τα πάντα (είναι μια αγορά που δεν θα μετανιώσεις ποτέ)  MECOOL KM2 Plus Android 11 TV Box S905X4 2+16GB Dual-5G-WIFI Google Play Assistant Authentication Netdlix 4K Movie ~

2. Media Player Classic

Media Player Classic

Τόσο το VLC Media Player όσο και το Media Player Classic έχουν πολλές ομοιότητες. Η διεπαφή χρήστη είναι σχεδόν παρόμοια. Το Media Player Classic θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε ένα εξαιρετικά ελαφρύ πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα για τα Windows 11.

Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων, το Media Player Classic μπορεί να τρέξει όλα τα αρχεία βίντεο και ήχου που μπορείτε να σκεφτείτε.

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το VLC στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το αρχείο εγκατάστασης του Media Player Classic είναι εντελώς δωρεάν λογισμικό υποκλοπής και δεν εμφανίζει διαφημίσεις στη γραμμή εργαλείων ή άλλα στοιχεία του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων.

3. Παίκτης GOM

Λοιπόν, το GOM Player δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων VLC ή το Media Player Classic. Παρόλα αυτά, προσφέρει πολλές προηγμένες λειτουργίες για την αναπαραγωγή βίντεο.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων είναι πλήρως συμβατό με τα πιο πρόσφατα Windows 11 και προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής. Εκτός από την υποστήριξη κανονικών μορφών αρχείων βίντεο και ήχου, το GOM Player μπορεί επίσης να χειριστεί βίντεο 360 μοιρών και 8K.

Το GOM Player είναι δωρεάν, αλλά εμφανίζει διαφημίσεις σε μερικά οπτικά στοιχεία του media player. Εάν μπορείτε να προσαρμοστείτε στις διαφημίσεις, το GOM Player θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

4. 5KPlayer

Το 5KPlayer είναι ελαφρώς πιο προηγμένο από άλλες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο που αναφέρονται στο άρθρο. Δεν μπορεί μόνο να αναπαράγει βίντεο, αλλά μπορεί να διαχειριστεί ολόκληρη τη συλλογή βίντεο που είναι αποθηκευμένη στον τοπικό σας χώρο αποθήκευσης.

Μόλις εγκατασταθεί, το 5KPlayer σαρώνει αυτόματα τους δίσκους σας για να βρει βίντεο. Μετά τη λήψη των βίντεο, σας παρέχει μια ολόκληρη βιβλιοθήκη βίντεο σε ένα μόνο μέρος.

Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων, το 5KPlayer μπορεί να παίξει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές βίντεο που μπορείτε να σκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο 360 μοιρών και 8K.

5. PotPlayer

Το PotPlayer είναι ένα από τα καλύτερα και πιο προηγμένα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για Windows 11 που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Σε αντίθεση με άλλες συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων που απαιτούν ξεχωριστή εγκατάσταση κωδικοποιητή για την υποστήριξη αρχείων, το PotPlayer έχει ενσωματωμένη μια τεράστια σειρά κωδικοποιητών.

Το δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για τα Windows 11 υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου. Εκτός από αυτό, το PotPlayer μπορεί ακόμη και να τρέξει βίντεο 360 μοιρών και 8K σε μια ικανή συσκευή.

Εκτός από την κανονική αναπαραγωγή βίντεο, το PotPlayer μπορεί να κάνει πολλά άλλα πράγματα, όπως εγγραφή οθόνης, επεξεργασία βίντεο και πολλά άλλα.

6. KMPlayer

Το KMPlayer μπορεί να μην είναι πολύ δημοφιλής επιλογή στη λίστα. εξακολουθεί να υποστηρίζει τις περισσότερες από τις δημοφιλείς μορφές αρχείων βίντεο και ήχου. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για υπολογιστή με Windows 11 είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και εγκατάσταση και δεν εμφανίζει διαφημίσεις.

Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων, το KMPlayer υποστηρίζει διάφορους κωδικοποιητές και υπηρεσίες υψηλής ευκρίνειας, όπως βίντεο 4K, UHD και 3D. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για την εγγραφή της οθόνης σας.

Παρόλο που το KMPlayer είναι ένα πολύ ικανό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων, έχει μερικά σφάλματα που συχνά διακόπτουν την εμπειρία παρακολούθησης βίντεο.

7. MPV Player

Το περιβάλλον χρήστη του MPV Player μοιάζει παλιό. Ωστόσο, είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων που μπορείτε να έχετε στα Windows 11. Το MPV Player είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα, πολλαπλών πλατφορμών, γνωστό για τις ισχυρές του δυνατότητες δημιουργίας σεναρίων.

Μπορείτε να προσθέσετε σενάρια για να κάνετε τη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων να κάνει σχεδόν τα πάντα. Εάν δεν σας ενδιαφέρει το τεχνικό θέμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αναπαραγωγή βίντεο και ήχου.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων δεν έχει πραγματικό GUI. Απλώς έχει ένα μικρό χειριστήριο στο επάνω μέρος του βίντεο για βασικό έλεγχο. Εκτός αυτού, το MPV Player μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τη GPU σας για να αποκωδικοποιήσει τα βίντεό σας.

8. DivX Player

Το DivX Player είναι ένα από τα σπάνια προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για Windows 11 που υποστηρίζει τη μορφή HECV. Αυτό είναι ένα πλήρες λογισμικό βίντεο που σας επιτρέπει να παίξετε, να δημιουργήσετε και να μεταδώσετε τα αγαπημένα σας βίντεο.

Η συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων είναι διαθέσιμη για Windows & MAC και διαθέτει δωρεάν και premium εκδόσεις. Η δωρεάν έκδοση του DivX Player υποστηρίζει όλα τα σημαντικά αρχεία βίντεο και ήχου, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο 4K.

9. PowerDVD

Αν θέλετε να έχετε μια premium εμπειρία προβολής βίντεο στον υπολογιστή σας με Windows 11, μην κοιτάτε άλλο από το PowerDVD. Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης πολυμέσων για τα Windows 11 που μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε όλα τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο/SSD σας.

Εκτός από την αναπαραγωγή βίντεο που είναι αποθηκευμένα στον τοπικό σας αποθηκευτικό χώρο, το PowerDVD μπορεί να κάνει ροή βίντεο από ιστότοπους διαδικτυακής ροής. Όχι μόνο αυτό, αλλά το PowerDVD επιτρέπει επίσης τη λήψη βίντεο από ιστότοπους ροής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

16 Καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV για MAC [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων, το PowerDVD υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των HEVC και XAVC-S.

10. AllPlayer

Το AllPlayer είναι ένα πολύ υποτιμημένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, αλλά είναι αρκετά ικανό να ανταγωνιστεί με premium προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για τα Windows 11. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για την αναπαραγωγή βίντεο που είναι αποθηκευμένα στον τοπικό σας αποθηκευτικό χώρο.

Το AllPlayer υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές αρχείων που μπορείτε να σκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων προτύπων βίντεο και ήχου, όπως 4K Ultra HD και WebM. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για το AllPlayer είναι η ικανότητά του να ανακτά αυτόματα τους υπότιτλους.

Επιπλέον, το AllPlayer υποστηρίζει Donly Surround, DTS, 3D Audio, SPDIF και άλλα συστήματα ήχου. Έτσι, το AllPlayer είναι ένα υποτιμημένο δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για τα Windows 11 που δεν πρέπει να χάσετε.

Έτσι, αυτά είναι τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για Windows 11 που μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα. Αυτές οι συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων για Windows 11 θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε προβλήματα ασυμβατότητας αρχείων. Εάν γνωρίζετε άλλα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για Windows 11, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης:13 καλύτερα δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για Windows 11

15 καλύτερα και δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για υπολογιστή με Windows

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις VLC για υπολογιστή με Windows

Πώς να εγκαταστήσετε το VLC Media Player στο Firestick / Fire TV

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4596

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: