Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο το 2022

Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο το 2022

Ενώ επισκέπτεστε διαφορετικούς χρήστες από το πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό, μπορεί να δείτε ενσωματωμένα βίντεο που θέλετε απεγνωσμένα να αποθηκεύσετε. Συνήθως, οι ιστότοποι ενσωματώνουν βίντεο από το YouTube, το Vimeo, το Dailymotion και μερικούς άλλους δημοφιλείς ιστότοπους.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο URL για να αποθηκεύσετε τέτοια βίντεο στον υπολογιστή ή το smartphone σας. Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε βίντεο που βρίσκετε σε ιστότοπους και δωρεάν ιστότοπους φιλοξενίας βίντεο με διευθύνσεις URL ή προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο .

Πώς να κατεβάσετε βίντεο από ιστότοπους (5 καλύτερα εργαλεία)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτά τα προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο μπορούν εύκολα να κατεβάσουν βίντεο από δημοφιλείς ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο όπως το YouTube, το Instagram, το TikTok, το Vimeo, το Dailymotion και άλλα. Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τις καλύτερες επιλογές λήψης βίντεο URL, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα.

Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα προγράμματα λήψης βίντεο URL στο διαδίκτυο που ήταν εντελώς δωρεάν. Χρειάζεστε απλώς ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους και λήψη των αγαπημένων σας βίντεο. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. ssyoutube

 

Το ssyoutube είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος λήψης βίντεο που μπορεί να κατεβάσει βίντεο από το TikTok , το YouTube, το Instagram, το Facebook και το Twitter.

Ο ιστότοπος είναι πολύ δημοφιλής και μπορείτε να κάνετε λήψη όλων των τύπων βίντεο που δημοσιεύονται σε συμβατούς ιστότοπους. Το ssyoutube κατεβάζει βίντεο υψηλής ποιότητας από τους δημοφιλείς ιστότοπους κοινής χρήσης βίντεο σε μορφή MP4.

Λήψη εφαρμογής YouTube για υπολογιστή το 2022 (Μέθοδοι εργασίας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σας επιτρέπει ακόμη να κατεβάζετε βίντεο σε SD, HD, FullHD, 2K και 4K. Όσον αφορά τη συμβατότητα, το ssyoutube λειτουργεί καλά σε όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού που βασίζονται σε χρώμιο.

2. Αποθήκευση από

 

Αν ψάχνετε για δωρεάν και εύχρηστα προγράμματα λήψης βίντεο URL, δοκιμάστε το Savefrom. Το Savefrom είναι μια πολύ δημοφιλής διαδικτυακή λήψη βίντεο και κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και χρόνια.

Με το Savefrom, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο από το Vimeo, το Youtube, το Facebook, το Twitter, το Instagram κ.λπ. Το πρόγραμμα λήψης βίντεο είναι δωρεάν στη χρήση και δεν έχει περιορισμούς στη λήψη αρχείων.

Εκτός από το διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης βίντεο, το Savefrom διαθέτει επίσης μια επέκταση Chrome που ονομάζεται SaveFrom.net Helper. Η επέκταση σάς επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο με ένα μόνο κλικ.

3. 9Μετατροπή

 

9 Το Convert και το ssyoutube μοιράζονται πολλές ομοιότητες. Έχει παρόμοια διεπαφή χρήστη, αλλά υποστηρίζει μόνο το YouTube. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για λήψη βίντεο μόνο από το YouTube.

5 καλύτερες δωρεάν επεκτάσεις Chrome για λήψη βίντεο YouTube(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση και δεν έχει περιορισμούς στη λήψη αρχείων βίντεο. Πρέπει να επικολλήσετε τον σύνδεσμο βίντεο YouTube στο πεδίο αναζήτησης για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

Το 9Convert θα ανακτήσει αυτόματα το βίντεο και θα σας παρέχει την επιλογή λήψης σε 720p ή 1080p. Συνολικά, το 9Convert είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λήψης βίντεο στο YouTube που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

4. SavetheVideo

 

Το SavetheVideo είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο URL στη λίστα που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τοποθεσιών βίντεο.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για λήψη βίντεο από το Facebook, το Instagram, το YouTube, το TikTok, το Dailymotion και άλλα. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους της λίστας, το SavetheVideo είναι εντελώς δωρεάν και υποστηρίζει πάνω από 100+ διαφορετικούς ιστότοπους βίντεο.

Εκτός από αυτά, το SavetheVideo έχει επίσης μια επέκταση Chrome που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο με ένα κλικ.

5. Keepvid Video Downloader

 

Το Keepvid Video Downloader είναι ίσως ο καλύτερος διαδικτυακός ιστότοπος λήψης βίντεο στη λίστα, υποστηρίζοντας περισσότερους από 100 διαφορετικούς ιστότοπους βίντεο.

Με το Keepvid Video Downloader, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο και ήχου από το YouTube, το Vimeo, το Facebook, το Dailymotion, το TikTok, το Instagram, το Twitter, το Twitch και πολλά άλλα.

 

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι αρκετά καθαρή και δεν θέτει περιορισμούς στη λήψη αρχείων βίντεο. Αυτό σημαίνει απλώς ότι μπορείτε να κάνετε λήψη απεριόριστων βίντεο με αυτόν τον ιστότοπο.

6. Acethinker

 

Το Acethinker είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο που σας επιτρέπει να κατεβάζετε με ασφάλεια και ασφάλεια οποιοδήποτε βίντεο από ιστότοπους.

Για να χρησιμοποιήσετε το Acethinker σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, πρέπει να αντιγράψετε τον σύνδεσμο βίντεο και να τον επικολλήσετε στο πεδίο URL του Acethinker.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το Acethinker θα ανακτήσει τη λήψη από τη διεύθυνση URL και θα σας παρέχει μια επιλογή αποθήκευσης του βίντεο. Όσον αφορά τη συμβατότητα, το Acethinker λειτουργεί με Twitter, TikTok, Dailymotion, Vimeo, iFunny, Streamable και άλλα.

7. GiveFastLink

 

Το GiveFastLink είναι το καλύτερο πρόγραμμα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε στον ιστότοπο για να κατεβάσετε βίντεο, καθώς είναι εντελώς δωρεάν.

Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να κατεβάζετε όλα τα βίντεο από το διαδίκτυο online με υψηλή ποιότητα σε μορφή MP4. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για λήψη μόνο αρχείων ήχου από το διαδίκτυο σε μορφή MP3.

Τώρα, το GiveFastLink υποστηρίζει πάνω από 50 διαφορετικούς ιστότοπους βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των YouTube, Vimeo, Dailymotion, κ.λπ. Συνολικά, το GiveFastLink είναι ένα εξαιρετικό δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

8. Σύνδεση βίντεο

 

Το Link Video μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλοι ιστότοποι της λίστας, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία λήψης συνδέσμων , μετατροπέων και δημιουργών που είναι διαθέσιμα στον ιστό.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Link Video για λήψη ταινιών, μουσικής ή αρχείων βίντεο από διάφορες πηγές βίντεο. Μπορεί ακόμη και να κατεβάζει βίντεο από δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Instagram.

10 Καλύτερο πρόγραμμα λήψης βίντεο για Windows 11 το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να κατεβάσετε βίντεο με Link Video, πρέπει να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL του βίντεο και να την επικολλήσετε στο πεδίο URL βίντεο του Link Video. Μόλις ολοκληρωθεί, ο ιστότοπος θα λάβει αυτόματα το βίντεο και θα παρέχει επιλογές λήψης.

9. iGram

 

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα λήψης βίντεο Instagram, τότε το iGram μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Ο ιστότοπος υποστηρίζει μόνο το Instagram και σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο, ιστορίες κ.λπ.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για να κατεβάσετε φωτογραφίες από το Instagram. Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο, πρέπει να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL της ανάρτησης στο Instagram και να την επικολλήσετε στο πεδίο URL του iGram.

Το εργαλείο ιστού θα λάβει τη διεύθυνση URL και θα σας παρέχει την επιλογή λήψης. Δίνει πολλές επιλογές ποιότητας. μπορείτε να κατεβάσετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

10. Ummy Online Video Downloader

 

Το Ummy Online Video Downloader είναι το καλύτερο δωρεάν εργαλείο λήψης βίντεο URL που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε βίντεο από διάφορες πηγές βίντεο.

Με το Ummy Online Video Downloader, μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη βίντεο από το YouTube, το Facebook, το Instagram, το Twitter, το Vimeo, το VK, το Dailymotion και μερικούς άλλους ιστότοπους.

Δεδομένου ότι είναι πρόγραμμα λήψης βίντεο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα. Ο ιστότοπος είναι επίσης αρκετά αποκριτικός, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο ακόμη και από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά.

 

Έτσι, αυτά είναι τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν θέλετε να προτείνετε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *