Τα 5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης VPN για iPhone το 2022

Δεν έχει σημασία πόσο ισχυρή είναι η ασφάλεια της συσκευής σας. οι χάκερ και οι εταιρείες τεχνολογίας μπορούν ακόμα να παρακολουθούν τις δραστηριότητες περιήγησής σας. Είτε χρησιμοποιείτε το Bing είτε την Αναζήτηση Google, οι ιχνηλάτες είναι υποχρεωμένοι να σας ακολουθούν από ιστότοπο σε ιστότοπο.

Ενώ μπορείτε να εξαλείψετε τα προγράμματα παρακολούθησης ιστού χρησιμοποιώντας ένα ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού, τι γίνεται αν θέλετε να έχετε μια πιο ασφαλή περίοδο περιήγησης και να αποτρέψετε τη δραστηριότητά σας ακόμη και από τον ISP σας; Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Τι θα συμβεί αν σας πω ότι στο iPhone, μπορείτε να έχετε και τις δύο λειτουργίες ιδιωτικής περιήγησης και VPN συνδυασμένα σε μία μόνο εφαρμογή; Το Apple App Store διαθέτει μερικά προγράμματα περιήγησης ιστού με ενσωματωμένο VPN , τα οποία ονομάζονται προγράμματα περιήγησης VPN.

7 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για την παραγωγικότητα του Google Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τα 5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης VPN για iPhone

Το βασικό πλεονέκτημα του προγράμματος περιήγησης VPN είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια ξεχωριστή εφαρμογή VPN. Θα λάβετε όλες τις δυνατότητες ιδιωτικής περιήγησης και VPN σε ένα μόνο τροποποιημένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά καλύτερα προγράμματα περιήγησης VPN για iPhone που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Ας τσεκάρουμε.

1) Ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης Turbo VPN

 

Λοιπόν, το Turbo VPN Private Browser είναι ίσως η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή ιδιωτικού προγράμματος περιήγησης VPN που είναι διαθέσιμη για iPhone. Πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τώρα την εφαρμογή, παρέχοντας πολλές λειτουργίες απορρήτου.

Είναι μια εφαρμογή VPN που διαθέτει ενσωματωμένο ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης ενώ είστε συνδεδεμένοι σε διακομιστή VPN για να αποφύγετε τους ιχνηλάτες και να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP.

Το Turbo VPN Private Browser είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση και παρέχει πολλούς διακομιστές VPN για να διαλέξετε. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι εμφανίζει διαφημίσεις σε πλήρη οθόνη κατά τη διάρκεια μιας περιόδου σύνδεσης περιήγησης που μπορεί να διακόψει την εστίασή σας.

2) Brave Private Web Browser

Το Brave Private Web Browser δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης Turbo VPN που παραθέσαμε παραπάνω, αλλά είναι μια πλήρης εφαρμογή προγράμματος περιήγησης για iPhone. Περισσότεροι από 50 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν πλέον το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, παρέχοντας μια αστραπιαία εμπειρία περιήγησης στον Ιστό.

Πώς να κάνετε Chromecast Tubi χρησιμοποιώντας Android, iOS και υπολογιστή

Το Brave Private Web Browser προσφέρει ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες απορρήτου, όπως το Firewall και το VPN. Επίσης, διαθέτει μια ιδιωτική λειτουργία που αποκλείει αυτόματα διαφημίσεις και προγράμματα παρακολούθησης τρίτων. Η λειτουργία VPN θα ξεκλειδωθεί μόνο εάν εγγραφείτε σε ένα πακέτο VPN του προγράμματος περιήγησης Brave.

3) Aloha Browser

 

Το Aloha Browser είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία προγράμματα περιήγησης ιστού iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σάς προσφέρει όλα τα είδη των λειτουργιών ασφάλειας και απορρήτου που μπορείτε να σκεφτείτε, όπως πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, ιδιωτικές καρτέλες, VPN και άλλα.

Το δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης Aloha σάς προσφέρει δωρεάν απεριόριστο VPN, αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε τη χώρα της επιλογής σας. Για επιλογή χώρας VPN, πρέπει να αγοράσετε την έκδοση Aloha Premium.

Το Aloha Premium σάς προσφέρει επίσης μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα χρήσης VPN με άλλες εφαρμογές, αυτόματη εκκίνηση του VPN με το πρόγραμμα περιήγησης, υποστήριξη για αρχεία ZIP και πολλά άλλα.

4) Ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης TOR + VPN

 

Το Private TOR + VPN Browser είναι μια εφαρμογή iPhone με διακομιστή μεσολάβησης VPN και πρόγραμμα περιήγησης Tor. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού παρέχει ασφαλή πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω σήραγγας μέσω του δικτύου TOR.

Εκτός από αυτό, το Private TOR + VPN Browser παρέχει επίσης απεριόριστους διακομιστές VPN παγκοσμίως. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας συνδέει αυτόματα με τον ταχύτερο διακομιστή VPN όταν ξεκινάτε μια περίοδο λειτουργίας περιήγησης.

5) Private Browser – VPN Proxy

 

Χρησιμοποιείται από περισσότερους από χιλιάδες χρήστες, το Private Browser – VPN Proxy σάς επιτρέπει να περιηγείστε στους αγαπημένους σας ιστότοπους διατηρώντας παράλληλα πλήρη ανωνυμία. Αν και το Private Browser – VPN Proxy δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές της λίστας, εξακολουθεί να σας προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας.

Με το Private Browser – VPN Proxy, έχετε μια ιδιωτική λειτουργία που αποκλείει αυτόματα τους ιχνηλάτες και τις διαφημίσεις καθώς περιηγείστε στον ιστό. Για περαιτέρω ασφάλεια της συνεδρίας περιήγησής σας, σας παρέχει απεριόριστο και ασφαλές VPN.

10 καλύτερα VPN για iPhone για ανώνυμη περιήγηση το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα περιήγησης VPN για iPhone, τα οποία σας προσφέρουν μόνο λίγες επιλογές διακομιστή VPN, το Private Browser – VPN Proxy σάς παρέχει πολλούς διακομιστές, οι οποίοι είναι όλοι ξεκλείδωτοι ακόμη και στη δωρεάν έκδοση.

 

Σχεδόν όλα τα προγράμματα περιήγησης VPN που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και διαθέσιμα στο κατάστημα εφαρμογών της Apple. Έτσι, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα περιήγησης VPN για iPhone.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4605

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: