Τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple ενδέχεται να μην κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2023

Οι διαρροές ακουστικών Mixed-Reality της Apple έρχονται γρήγορα, αλλά τώρα, μια βασική πληροφορία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο από έναν γνωστό αναλυτή.

Την περασμένη εβδομάδα, Ορισμένα νέα εμπορικά σήματα από την Apple αναφέρουν επίσης ότι το λογισμικό που πρόκειται να τρέξει αυτό το ακουστικό θα ονομάζεται ” xrOS “, επομένως η Apple σχεδιάζει σημαντικές νέες ειδικότητες, όπως το δικό της App Store.

Καθυστέρηση αποστολής ακουστικών Apple AR/VR: Όλες οι λεπτομέρειες

 

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo , θα υπάρξει καθυστέρηση στις μαζικές αποστολές των ακουστικών μικτής πραγματικότητας της Apple και αυτή η αποστολή θα ξεκινήσει μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2023 .

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουμε να δούμε την κυκλοφορία αυτού του ακουστικού μικτής πραγματικότητας τους πρώτους έξι μήνες του επόμενου έτους. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας που επισημαίνεται από την Apple, επομένως θα είναι ουδέτερη από την πλευρά της.

(7/8)
Το χρονοδιάγραμμα μαζικής αποστολής εξαρτημάτων εξακολουθεί να είναι πιθανό το 1ο εξάμηνο του 23ου τριμήνου του 2023, αλλά λόγω του αναβληθέντος προγράμματος μαζικής αποστολής του τελικού προϊόντος, η πρόβλεψη αποστολής ακουστικών Apple MR το 2023 πιθανότατα θα είναι μικρότερη από 500 χιλιάδες μονάδες, κάτι που είναι χαμηλότερο από το συναίνεση της αγοράς των 800.000-1.200.000 μονάδων.

— Ming-Chi Kuo (@mingchikuo) 4 Δεκεμβρίου 2022

Ενώ αυτό το ακουστικό φημολογήθηκε ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του επόμενου έτους και μια άλλη έκθεση σημείωσε επίσης ότι θα κυκλοφορήσει το 1ο τρίμηνο του 2023, αυτές οι νέες πληροφορίες καθιστούν και τις δύο προσδοκίες κυκλοφορίας άχρηστες.

Εκτός αυτού, ο Kuo ανέφερε επίσης τον λόγο αυτής της καθυστέρησης που είναι ένα « απροσδιόριστο ζήτημα που σχετίζεται με το λογισμικό » και δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το ζήτημα.

Ωστόσο, η μαζική αποστολή άλλων εξαρτημάτων για τα ακουστικά θα ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του 2023, αλλά οι μαζικές αποστολές των πλήρως συναρμολογημένων ακουστικών θα ξεκινήσουν από το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

Με αυτήν την ποσόστωση, θα υπάρχουν μόνο 500.000 μονάδες, κάτι που δεν είναι αρκετό για να εξυπηρετήσει καν την αγορά των πρώτων χρηστών, καθώς απαιτούνται τουλάχιστον 800.000 έως 1200.000 μονάδες από αυτά τα ακουστικά.

Συμπερασματικά, μπορούμε να περιμένουμε το λανσάρισμά του στην εκδήλωση WWDC 2023 της Apple και φαίνεται επίσης η τέλεια στιγμή γιατί η εταιρεία θα μπορεί επίσης να παρουσιάσει όλα τα άλλα προϊόντα λογισμικού VR της, όπως το Mixed-Reality World όπως το MetaVerse.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian