Τα CAD Renders του iPhone 15 αποκαλύπτουν αλλαγές στο σχεδιασμό και νέα εγκοπή

Μετά την κυκλοφορία του iPhone 14, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το iPhone 15 θα είναι πολύ διαφορετικό και μερικά νέα CAD renders του μη επαγγελματικού μοντέλου του iPhone 15 κυκλοφόρησαν από τη γνωστή ιστοσελίδα 9 έως 5 Mac.

Μόλις πριν από μια εβδομάδα, ο ίδιος ιστότοπος κυκλοφόρησε τα CAD renders των μοντέλων Pro του iPhone 15 και τώρα εμφανίστηκαν τα CAD renders των μη επαγγελματικών μοντέλων, οπότε ας εμβαθύνουμε στην πλήρη συζήτηση παρακάτω.

Apple Watch Pro: CAD Renders, Ημερομηνία κυκλοφορίας &Τιμή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

iPhone 15 CAD Renders: Όλες οι λεπτομέρειες

Εικόνα: 9to5Mac

Όλοι γνωρίζουμε μερικές από τις λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά iPhone 15 ήδη καθώς ανακαλύψαμε πολλές διαρροές της, όπως η σειρά iPhone 15 που έχει νέο μοντέλο υψηλής τεχνολογίας και όλα τα μοντέλα που έχουν το Dynamic Island.

Επίσης, έχουμε ανακαλύψει πολλαπλές διαρροές μη επαγγελματικών μοντέλων iPhone 15 και από τώρα έφτασαν αυτά τα CAD renders ώστε να μπορούμε να δούμε όλες τις επερχόμενες αλλαγές στο τηλέφωνο σε σύγκριση με το περσινό iPhone 14.

Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις CAD στην παραπάνω εικόνα που δείχνει μερικές από τις σημαντικές αλλαγές και η πρώτη αξιοσημείωτη αλλαγή είναι μια Οθόνη 6,2 ιντσώνκαι το iPhone 14 είχε οθόνη 6,1 ιντσών.

Samsung Galaxy Watch 5 Παρακολουθήστε 5 Pro Clear Renders Διέρρευσαν(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και αυτή η αλλαγή στην οθόνη θα μπορούσε να οφείλεται σε α μείωση των πλαισίωνκαι επίσης η Apple σχεδίαζε να κάνει στεφάνια κυρτά όπως κληρονομεί το Apple Watch, κάτι που θα το κάνει να φαίνεται καθηλωτικό καθώς θα φαίνεται σαν μια σταγόνα νερού σε έναν καθρέφτη.

Επιπλέον, υπάρχει ένα Dynamic Island στην εγκοπή σε σχήμα χαπιού που ήταν αποκλειστικό χαρακτηριστικό για τα μοντέλα Pro της σειράς iPhone 14, ενώ μια αναφορά έχει ήδη αποκαλύψει ότι όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 15 θα έχουν εγκοπή σε σχήμα χαπιού με το Dynamic Island.

Τα στελέχη της Apple αποκαλύπτουν νέες δυνατότητες υγείας που έρχονται στο watchOS 9(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, τα renders CAD αποκάλυψαν τη σχεδίαση του πίσω πάνελ του και αφού το είδα, μπορώ να πω ότι το μέγεθος του εξογκώματος και τοποθέτηση κάμερας θα είναι το ίδιο με το iPhone 14.

Εικόνα: 9to5Mac

Και η τελευταία αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η Υποδοχή USB-C στο κάτω μέρος του τηλεφώνου και η τοποθέτησή του είναι ίδια με τη θύρα Lighting.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4924

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: