Τα Έγγραφα Google θα λάβουν σύντομα υποστήριξη για αντιδράσεις Emoji

Τα Έγγραφα Google στον ιστό λαμβάνουν μια νέα ενημέρωση που παρέχει υποστήριξη για αντιδράσεις emoji. Τα emoji αποτελούν μέρος των συνομιλιών σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, καθώς οι χρήστες μπορούν να αντιδρούν γρήγορα σε μηνύματα χωρίς να πληκτρολογούν κείμενα.

Όλες οι άλλες εφαρμογές όπως το Instagram και το iMessage έχουν emoji και τώρα το Whatsapp δοκιμάζει επίσης τις λειτουργίες αντίδρασης emoji. Τα Έγγραφα Google συμμετέχουν επίσης στο πάρτι τώρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, σύντομα, τα Έγγραφα Google στον ιστό θα σας επιτρέπουν να αφήνετε τις αντιδράσεις emoji σε έγγραφα. Επί του παρόντος, μπορούμε να προσθέσουμε σχόλια σε έγγραφα.

Πώς να αντιδράτε σε μηνύματα στο Discord(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η λειτουργία Emoji Reaction έρχεται στα Έγγραφα Google

 

Η εταιρεία το ανακοίνωσε σε μια ανάρτηση ιστολογίου , λέγοντας ότι η δυνατότητα υποστηρίζει όλα τα emoji στην τελευταία έκδοση. Υπάρχουν emoji όπως επιλογές ουδέτερου φύλου και σύμβολα όπως το δάγκωμα των χειλιών και το λιωμένο πρόσωπο.

Η Google κυκλοφόρησε ένα gif που δείχνει τη δυνατότητα αντίδρασης emojis. Θα είναι μια τρίτη επιλογή μαζί με τις “Προσθήκη σχολίου” και “Προτείνετε τροποποιήσεις” ενώ επισημαίνετε κείμενο. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση στον κατάλογο emoji πληκτρολογώντας.

Το κουμπί emoji θα εμφανίζεται όταν επισημαίνετε μια λέξη στο έγγραφο. Οι αντιδράσεις emoji φαίνονται στη δεξιά πλευρά των εγγράφων και έχουν επίσης έναν μετρητή.

Η δυνατότητα αντίδρασης Emoji είναι διαθέσιμη στην πιο πρόσφατη έκδοση του Emoji 14.0. Υπάρχουν emoji με δυνατότητα τροποποίησης φύλου, όπως ο τόνος δέρματος, και οι προτιμήσεις φύλου αποθηκεύονται ανά emoji.

Η Google ισχυρίζεται ότι οι προτιμήσεις emoji κοινοποιούνται στο Google Chat, επομένως οι προτιμήσεις που έχουν οριστεί σε μια εφαρμογή θα εμφανίζονται σε μια άλλη. Πρόσφατα, μια παρόμοια λειτουργία είναι διαθέσιμη για το Google Meet που επιτρέπει στους χρήστες να ρίχνουν emojis ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πέρυσι, η Google ανακοίνωσε αντιδράσεις emoji για τα Έγγραφα Google στο Google I/O. Οι αντιδράσεις emoji στα Έγγραφα Google θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Οι αντιδράσεις emoji θα είναι διαθέσιμες στα Google Workspace Essentials, Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard και Enterprise Plus.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4989

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: