Τα iPhone 14 Pro και Pro Max ενδέχεται να έχει άνοιγμα σε σχήμα χαπιού

Τα iPhone 14 Pro και Pro Max ενδέχεται να έχει άνοιγμα σε σχήμα χαπιού

Φέτος η Apple θα κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 14, αλλά πριν από αυτό, υπάρχουν τόσες πολλές φήμες. Τα τελευταία νέα είναι ότι η επερχόμενη σειρά μπορεί να γίνει ακόμη πιο ακριβή , ενώ έχει επίσης διαρρεύσει ο σχεδιασμός της οθόνης.

Το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max ενδέχεται να έχουν το άνοιγμα με διάτρηση σε σχήμα χαπιού. Ένας χρήστης του Twitter, Ross Young, μοιράστηκε μια εικόνα που δείχνει το σχέδιο. Η ιδέα των δύο οπών είναι μοναδική για την Apple.

Νωρίτερα, ένας προγραμματιστής ονόματι Jeff Grossman δημοσίευσε ένα Tweet με μια εικόνα μιας μακέτας iPhone 14 Pro που δείχνει μια διακοπή με τρύπα σε σχήμα χαπιού.

APPLE iPhone 11 128GB Μαύρο

Διαρροή της σειράς iPhone 14 υποδηλώνει ότι οι συσκευές μπορεί να γίνουν πιο ακριβές

 

Υπάρχουν αναφορές ότι η εταιρεία θα φέρει την οθόνη με διάτρηση και η τεχνολογία Face ID θα είναι υπό εμφάνιση.

Ο Ross Young είναι αναλυτής για συμβούλους εφοδιαστικής αλυσίδας Display για θέματα που σχετίζονται με την Apple. Ισχυρίζεται ότι τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max θα χρησιμοποιούν δύο παρόμοια αλλά διαφορετικά σχέδια στην οθόνη .

Τώρα πιστεύουμε ότι η Apple θα έχει σχέδιο τρύπας + χάπι στα μοντέλα iPhone 14 Pro και Pro Max. Η μικρότερη τρύπα δεν θα είναι αόρατη…Η ιδέα των δύο οπών θα είναι μοναδική για την Apple, όπως η εγκοπή, δεν μοιάζει με όλα τα μοντέλα χαπιών της Huawei… Ας δούμε αυτές τις νέες αποδόσεις pic.twitter.com/Udt8cTKzPZ

— Ross Young (@DSCCRoss) 12 Ιανουαρίου 2022

Ο σχεδιασμός hole+pill θα είναι μοναδικός στα μοντέλα iPhone 14 Pro. Όμως, τόσο οι τρύπες διάτρησης όσο και οι κοπές χαπιών δεν είναι καινούργια, καθώς και τα δύο έχουν παρουσιαστεί σε πολλά smartphone Android. Η μόνη διαφορά είναι ότι και τα δύο σχέδια δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή φαίνονται ποτέ μαζί.

Εκτός από τις διαρροές σχεδιασμού, υπάρχει μια άλλη είδηση που υποστηρίζει ότι η σειρά iPhone 14 θα γίνει πιο ακριβή. Ένας tipster LeaksApplePro δημοσίευσε ένα tweet με τις τιμές που λέει ότι το κόστος παραγωγής αυξάνεται και μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από 100 $ διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών.

14: 799 $
14 Μέγιστο: 899 $
14 Pro: 1099 $
14 Pro Max: 1199 $

Η Apple εξετάζει αυτήν τη στιγμή αυτό.

Το κόστος παραγωγής αυξάνεται και πρέπει να υπάρχει διαφορά μεγαλύτερη από 100 $ μεταξύ του 14 Max και του 14 Pro.

Είναι λογικό για μένα και δεν θα περίμενα αλλαγές.

Θα σας κρατά ενήμερους.

— LeaksApplePro (@LeaksApplePro) 9 Ιανουαρίου 2022

Σύμφωνα με τον tipster, η τιμή του iPhone 14 θα ξεκινά από περίπου 799 $ (περίπου 59.000 Rs.). Η τιμή του iPhone 14 Max θα είναι 899 $ (περίπου 66.400), του iPhone 14 Pro 1099 $ (περίπου 81.200 Rs.) και του iPhone 14 Pro Max 1.199 $ (περίπου 88.600 Rs.).

Όλες αυτές οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, επομένως τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν μόλις κυκλοφορήσει επίσημα η σειρά iPhone 14. Η κυκλοφορία αναμένεται γύρω στον Οκτώβριο του 2022, οπότε μέχρι τότε, θα έχουμε πολλές φήμες και μερικές επιβεβαιωμένες λεπτομέρειες.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.