Τα iPhone 15 &15 Plus για να αποκτήσουν νέα κάμερα: Να γιατί

Έφτασαν οι νέες πληροφορίες της σειράς iPhone 15 που υποδηλώνουν ορισμένες κρίσιμες λεπτομέρειες σχετικά με τη ρύθμιση της κάμερας των μη επαγγελματικών μοντέλων της σειράς.

Σύμφωνα με αυτή τη διαρροή, τα iPhone 15 και 15 Plus θα έχουν διάφορες αλλαγές στο σύστημα κάμερας, όπως ένα ‘νέο χτύπημα κάμεραςκαι ο λόγος πίσω από αυτό το χτύπημα της κάμερας είναι ακόμα ασαφές, οπότε ας το μάθουμε παρακάτω με μια συζήτηση.

Το Google Chrome εγκαταλείπει την υποστήριξη για Windows 7 & Windows 8.1(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η νέα κάμερα του iPhone 15: Όλες οι λεπτομέρειες

 

Αυτή η διαρροή προήλθε από γνωστό tipster ShrimpApplePro μέσω Tweet, και δεν το ανέφερε ευθέως. Αποκάλυψε αυτή τη διαρροή διορθώνοντας Το Apple Hub tweet, το οποίο αποκάλυψε όλες τις προδιαγραφές της σειράς iPhone 15.

Μην με αναφέρετε σε αυτό, αλλά
Νέο χτύπημα κάμερας. https://t.co/xzgTmCb6hU pic.twitter.com/kbVLk1fDqH

— ShrimpApplePro Vtuber (@VNchocoTaco) 9 Φεβρουαρίου 2023

Όπως μπορείτε να δείτε, το παραπάνω tweet σημειώνει ότι θα υπάρξει νέο χτύπημα κάμερας και όπως διέγραψε στην ενότητα απάντησης, είναι μόνο για μη επαγγελματικά μοντέλακαι φαίνεται ακριβές καθώς η εταιρεία έχει ήδη εισαγάγει αλλαγές στο χτύπημα του Μοντέλα Pro της σειράς iPhone 14.

Τα Windows 11 θα αποκτήσουν σύντομα αυτά τα 4 ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο πρώτος λόγος πίσω από αυτό το νέο χτύπημα της κάμερας θα ήταν το αναβάθμιση σε φακούς κάμερας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα μοντέλα Pro της σειράς iPhone 14 ήρθαν με νέο φακό 48MP, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στο μη επαγγελματικά μοντέλα του φετινού iPhone σειρά, έτσι ώστε να απαιτούνται ορισμένες αλλαγές στο χτύπημα της κάμερας, όπως αλλαγές στη διάσταση.

Τα Windows 11 θα αποκτήσουν σύντομα Native Screen Recorder(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και ο δεύτερος λόγος για αυτό το νέο χτύπημα της κάμερας μπορεί να είναι ο αλλαγή στο σχεδιασμό.

Η Apple συνήθως φέρνει αλλαγές στα σχέδια του iPhone κάθε δύο χρόνια και φαίνεται ότι η φετινή σειρά iPhone 15 πρόκειται να το αποκτήσει, κάτι που θα φέρει επίσης κάποιες αλλαγές στο χτύπημα της κάμερας μπροστινών μοντέλων, που θα το κάνουν εντελώς νέο.

Επί του παρόντος, αυτές οι αλλαγές είναι απροσδόκητες, το χτύπημα μπορεί να επηρεαστεί από α στρογγυλεμένο πίσωή θα υπάρξει αλλαγή τοποθέτηση φακού; Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τίποτα, και θα αποκαλυφθεί σε περίπου 7 μήνες.

Πώς να διορθώσετε την κάμερα Instagram που δεν λειτουργεί (7 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός, άλλη μια διαρροή που σχετίζεται με το iPhone 15 υπονοεί ότι η Apple θα ενσωματώσει μια θύρα USB-C με τσιπ ελέγχου ταυτότητας για να λειτουργεί μόνο με προϊόντα MFi.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *