Τα καλύτερα 15 δωρεάν πρότυπα δρομολογίων για τα Έγγραφα Google

Οργανώστε τις διακοπές, το ταξίδι, το πάρτι ή την εκδήλωσή σας με ένα ελκυστικό, δωρεάν πρότυπο για τα Έγγραφα Google. Αυτές οι επιλογές σάς δίνουν τα βασικά που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε το πρόγραμμά σας με βάση την ημέρα ή ακόμα και την ώρα και είναι προσαρμόσιμες για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιώντας δωρεάν πρότυπα δρομολογίων, μπορείτε απλά να εμφανίσετε τα δικά σας στοιχεία ή να προσαρμόσετε τις ημερομηνίες, τις ώρες και τις δραστηριότητές σας ώστε να ταιριάζουν με τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, το οδικό ταξίδι ή την επερχόμενη εκδήλωση.

Δρομολόγια διακοπών

Ο προγραμματισμός των διακοπών μπορεί να είναι συναρπαστικός αλλά απαιτεί και οργάνωση. Από πτήσεις μέχρι καταλύματα και δραστηριότητες, μπορείτε να προγραμματίσετε έγκαιρα για τα πάντα με ένα πρότυπο δρομολογίου διακοπών.

1. Ταξιδιωτικό δρομολόγιο Αλάσκα

Σχεδιάζετε διακοπές με κρύο καιρό, όπως σκι ή σνόουμπορντ; Αυτό το πρότυπο ταξιδιωτικού δρομολογίου στην Αλάσκα είναι μια χαριτωμένη επιλογή με την πολύχρωμη εμφάνιση και τον ζεστά ντυμένο χαρακτήρα του. Συμπεριλάβετε τους προορισμούς και τις δραστηριότητες για κάθε ημέρα του ταξιδιού σας σε μια πολιτεία, χώρα ή περιοχή με κρύο καιρό.

2. Ηλιόλουστη διαδρομή

Αν πηγαίνετε σε ένα ζεστό μέρος στις διακοπές σας, αυτό το κίτρινο και πορτοκαλί πρότυπο Sunny Itinerary είναι αυτό που χρειάζεστε. Εισαγάγετε τα στοιχεία της πτήσης σας για την αναχώρηση και την επιστροφή σας, πληροφορίες για καταλύματα και, στη συνέχεια, δραστηριότητες για κάθε ημέρα με ώρες και τοποθεσίες.

3. Διαδρομή διακοπών

Ίσως θέλετε ένα δρομολόγιο για τον προγραμματισμό δραστηριοτήτων μέχρι την ώρα. Αυτό το πρότυπο Διαδρομών διακοπών είναι ένας καθαρός και απλός τρόπος. Προσθέστε τις ημερομηνίες και τις τοποθεσίες ταξιδιού στην κορυφή με κάθε ημέρα, ώρα και δραστηριότητα παρακάτω. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα εύχρηστα πλαίσια ελέγχου για να επισημάνετε συμβάντα καθώς προχωράτε.

Δρομολόγια ταξιδιών και επαγγελματικών ταξιδιών

Όταν ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους ή για κάτι άλλο εκτός από διασκεδαστικές διακοπές, φροντίζοντας να έχετε ένα δρομολόγιο στα χέρια σας διασφαλίζετε ότι έχετε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για ένα ομαλό ταξίδι.

4. Επαγγελματικό δρομολόγιο

Για έναν περιεκτικό και διαισθητικό προγραμματιστή, αυτό το πρότυπο Δισέλιδου Επιχειρηματικού δρομολογίου είναι καταπληκτικό. Προσθέστε τα στοιχεία της πτήσης αναχώρησης, τις πληροφορίες διαμονής και, στη συνέχεια, το πρόγραμμα του ταξιδιού σας για τρεις ημέρες με ώρες, τοποθεσίες και λεπτομέρειες. Συμπληρώστε το με λεπτομέρειες για την πτήση της επιστροφής σας στο σπίτι.

5. Φωτεινό δρομολόγιο συνάντησης

Για να ελαφρύνετε το επαγγελματικό σας ταξίδι, δείτε αυτό το δρομολόγιο Bright Meeting. Προσθέστε πληροφορίες αναχώρησης και επιστροφής, ημερομηνίες, ώρες και τοποθεσίες για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις και συμπεριλάβετε επιπλέον λεπτομέρειες ταξιδιού που μπορεί να χρειαστείτε στο κάτω μέρος.

6. Τέλειο φωτεινό ταξιδιωτικό δρομολόγιο

Για έναν άλλο δυναμικό προγραμματιστή, αυτό το δρομολόγιο Perfect Bright Travel είναι ιδανικό για ένα πενθήμερο ταξίδι. Συμπεριλάβετε τους προορισμούς, τα μέρη για φαγητό, τις δραστηριότητες αναψυχής και τους τρόπους μεταφοράς για κάθε μέρα.

7. 3 Γεύμα και Δραστηριότητες Ταξιδιωτικό Δρομολόγιο

Αυτό το τελευταίο πρότυπο είναι κατάλληλο για τα περισσότερα ταξίδια οποιουδήποτε τύπου. Προσφέρει ελκυστικά παστέλ με casual γραμματοσειρά για την τριήμερη απόδρασή σας. Προσθέστε τον προορισμό, τις ημερομηνίες και τις ώρες. Στη συνέχεια, προγραμματίστε τις δραστηριότητες και τα γεύματά σας για κάθε μέρα.

Δρομολόγια πάρτι

Ορισμένα πάρτι είναι κάτι περισσότερο από απλές συγκεντρώσεις. Ίσως είναι μια γιορτή που διαρκεί το Σαββατοκύριακο ή μια γιορτή όπου πρέπει να πραγματοποιούνται δραστηριότητες σε συγκεκριμένες ώρες λόγω κρατήσεων ή κρατήσεων. Αυτά τα πρότυπα δρομολογίων για πάρτι μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα πάντα σε τάξη.

8. Δρομολόγιο γενεθλίων

Αυτό το πρότυπο δρομολογίου γενεθλίων είναι εξαιρετικό για να κρατάτε τα πάντα οργανωμένα για το πάρτι σας. Ξεκινήστε με μεσημεριανό γεύμα, προχωρήστε στο πάρτι στην πισίνα και συμπεριλάβετε ποτά και κλαμπ. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε πλήρως το πρότυπο για τις δικές σας δραστηριότητες πάρτι.

9. Παστέλ δρομολόγιο γενεθλίων

Για ένα πιο κομψό πρότυπο πάρτι, δείτε αυτό το Παστέλ Δρομολόγιο γενεθλίων. Δεν είναι μόνο για γενέθλια, χρησιμοποιήστε το για μια γιορτή αποφοίτησης, πάρτι επετείου ή νυφικό ντους. Έχει μια εντυπωσιακή αλλά κομψή εικόνα στο επάνω και στο κάτω μέρος με ευανάγνωστη γραμματοσειρά για τα γεγονότα, τις ώρες και τις τοποθεσίες.

10. Ζωντανό δρομολόγιο γενεθλίων

Σχεδιάζετε μια γιορτή το Σαββατοκύριακο για ένα πάρτι γενεθλίων, αρραβώνων ή bachelorette; Αυτό το ζωντανό δρομολόγιο γενεθλίων σας δίνει ζωντανά χρώματα με ένα ιδιότροπο θέμα. Προσθέστε τη δραστηριότητα ή την τοποθεσία για κάθε μέρα, Παρασκευή έως Κυριακή, και αφήστε τη διασκέδαση να ξεκινήσει.

ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΛΕΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ, Η ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δρομολόγια εκδηλώσεων

Ο προγραμματισμός εκδηλώσεων απαιτεί οργάνωση και χρόνο. Εάν οργανώνετε ένα πολυήμερο συνέδριο ή απλώς μια εκδήλωση μιας νύχτας, αυτά τα δρομολόγια σας βοηθούν να τα οργανώσετε όλα.

11. Πρόγραμμα εκδηλώσεων αντίθεσης

Εάν είστε υπεύθυνοι για ένα συνέδριο ή ένα πενθήμερο σεμινάριο, θα εκτιμήσετε αυτό το πρότυπο χρονοδιαγράμματος εκδηλώσεων Contrast. Τοποθετήστε το λογότυπο της εταιρείας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας στο έντονο κόκκινο διάστημα στα αριστερά. Στη συνέχεια, προσθέστε τις ημερομηνίες, τους τίτλους και τις λεπτομέρειες για κάθε ημέρα της εκδήλωσής σας στα δεξιά.

12. Επίπεδο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Όταν φιλοξενείτε μια βραδινή εκδήλωση, θέλετε να ταιριάζει ένα δρομολόγιο. Αυτό το Flat Πρόγραμμα Εκδηλώσεων είναι διακοσμημένο με ένα ποτήρι κοκτέιλ και σας προσφέρει χώρους για ωριαίες δραστηριότητες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διάφορα σημεία για να συμπεριλάβετε ημερομηνίες, τοποθεσίες, έναν ιστότοπο και έναν αριθμό τηλεφώνου για ένα όμορφα λεπτομερές πρόγραμμα.

Δρομολόγια γάμου

Αν υπάρξει μια μέρα που μπορεί να επέλθει χάος χωρίς προειδοποίηση, είναι η ημέρα του γάμου σας. Κάθε νύφη και γαμπρός θέλουν η ξεχωριστή μέρα τους να είναι τέλεια. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να χρησιμοποιήσετε ένα δρομολόγιο για τον εαυτό σας, το νυφικό σας πάρτι, ακόμα και τους καλεσμένους σας.

13. Διαδρομή Γάμου

Αυτό το μινιμαλιστικό πρότυπο γαμήλιας διαδρομής είναι μια απλή αλλά ελκυστική επιλογή για την τελετή και τη γιορτή του Σαββατοκύριακου. Συμπεριλάβετε τις λεπτομέρειες της πρόβας, την τοποθεσία κάθε εκδήλωσης την ημέρα του γάμου και ένα αποχαιρετιστήριο πρωινό, brunch ή μεσημεριανό γεύμα. Υπάρχει επίσης ένα σημείο στο κάτω μέρος για πρόσθετες λεπτομέρειες που μπορεί να θέλετε να συμπεριλάβετε.

10 διασκεδαστικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τις έξυπνες συσκευές σπιτιού σας για τις διακοπές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

14. Διαδρομή Γάμου Floral

Ίσως προτιμάτε ένα δρομολόγιο για τη μεγάλη μέρα παρά ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Αυτό το υπέροχο πρότυπο Διαδρομών Γάμου Floral ξεκινά με την προετοιμασία και τελειώνει με το πέταγμα της ανθοδέσμης στη δεξίωση. Μπορείτε να στείλετε ή να εκτυπώσετε και να μοιράσετε αυτό το όμορφο δρομολόγιο στο νυφικό σας πάρτι.

15. Δρομολόγιο γάμου ακουαρέλας

Εάν θέλετε ένα δρομολόγιο που μπορείτε να μοιραστείτε με τους καλεσμένους εκτός από το νυφικό πάρτι, αυτό το γοητευτικό πρότυπο γαμήλιου δρομολογίου με ακουαρέλα είναι ιδανικό. Δημιουργήστε το πρόγραμμα για την ημέρα του γάμου σας ξεκινώντας από την τελετή και τελειώνοντας με πυροτεχνήματα.

5 νόμιμοι ιστότοποι για να παντρευτείτε νόμιμα στο Διαδίκτυο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οργανώστε τα όλα με πρότυπα προγραμματισμού

Η χρήση προσαρμόσιμων προτύπων για τον προγραμματισμό ταξιδιού, ένα δρομολόγιο πτήσης ή ένα πρόγραμμα ημέρας γάμου μπορεί να διευκολύνει τη δουλειά της οργάνωσης του ταξιδιού ή της εκδήλωσής σας. Μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα εάν είστε ταξιδιωτικός πράκτορας που κάνει ρυθμίσεις για έναν πελάτη.

Διατηρήστε αυτή τη λίστα με τα δωρεάν πρότυπα δρομολογίων σελιδοδείκτη και για περισσότερα, δείτε τα πρότυπα Φύλλων Google που μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *