Τα καλύτερα addon kodi 2021

Το Kodi είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για τη ροή όλων των τύπων περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, ήχου, παιχνιδιών, αθλημάτων και πολλά άλλα.

Για τη ροή διαφόρων περιεχομένων πολυμέσων, τα πρόσθετα Kodi είναι πολύ σημαντικά. Για να εγκαταστήσετε πρόσθετα Kodi, πρέπει να χρειαστείτε αποθετήρια Kodi στη συσκευή τους.

Το αποθετήριο Kodi είναι ένας χώρος ή μια τοποθεσία από την οποία μπορούν να ληφθούν τα πρόσθετα στο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi. Από προεπιλογή, το πρόγραμμα αναπαραγωγής Kodi έρχεται με το επίσημο αποθετήριο που σας επιτρέπει να κατεβάζετε δημοφιλή πρόσθετα.

 Όμως, οι επιλογές είναι περιορισμένες στο επίσημο αποθετήριο Kodi. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορα πρόσθετα τρίτων, πρέπει να χρειαστείτε περισσότερα αποθετήρια. 

Εδώ, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα καλύτερα αποθετήρια Kodi για να κάνουμε τη δουλειά σας πολύ πιο εύκολη. 

Ορισμένα από τα addon Kodi μπορεί να περιέχουν έναν τεράστιο αριθμό πρόσθετων ενώ κάποια άλλα μπορεί να περιέχουν ένα ή δύο πρόσθετα. Πριν μεταβείτε στο άρθρο, ελέγξτε τα καλύτερα addon Kodi για ροή του αγαπημένου σας περιεχομένου πολυμέσων.

Πώς να εγκαταστήσετε το PVR IPTV Simple Client στο Kodi

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi Repository;

Πριν μεταβείτε στο άρθρο, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε πώς να εγκαταστήσετε τα αποθετήρια στο Kodi. Απλώς ακολουθήστε αυτές τις απλές βήμα προς βήμα διαδικασία για να εγκαταστήσετε τα αποθετήρια στο Kodi.

Σημείωση: Η διαδικασία εγκατάστασης είναι παρόμοια για όλα τα αποθετήρια Kodi ).

 • Εκκινήστε την εφαρμογή Kodi στη συσκευή σας.
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία.
 • Στη σελίδα ρυθμίσεων, θα βρείτε να εμφανίζονται με διάφορα πλακίδια, όπως ρυθμίσεις προγράμματος αναπαραγωγής, ρυθμίσεις πολυμέσων, ρυθμίσεις υπηρεσίας και άλλα. Πατήστε το πλακίδιο Διαχείριση αρχείων που βρίσκεται στο τέλος της λίστας.
 • Πατήστε Προσθήκη πηγής .
 • Στην επόμενη σελίδα, πατήστε <Καμία> .
 • Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL διαδρομής του αποθετηρίου Kodi που θέλετε να εγκαταστήσετε. Αφού εισαγάγετε τη διεύθυνση URL, πατήστε OK .
 • Εισαγάγετε το όνομα για το αποθετήριο σας και πατήστε OK.
 • Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Kodi και πατήστε Πρόσθετα .
 • Πατήστε το εικονίδιο Package Installer που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία.
 • Επιλέξτε Εγκατάσταση από Zip File .
 • Επιλέξτε το όνομα του πρόσθετου που εισαγάγατε νωρίτερα.
 • Επιλέξτε το κατάλληλο αρχείο Zip και πατήστε OK για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης.
 • Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα εμφανιστεί το αναδυόμενο μήνυμα στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 • Για να εγκαταστήσετε πρόσθετα: Αρχική σελίδα Kodi -> Πατήστε Πρόσθετα -> Πατήστε Εικονίδιο εγκατάστασης πακέτων -> Πατήστε Εγκατάσταση από το χώρο αποθήκευσης -> Επιλέξτε το χώρο αποθήκευσης -> Επιλέξτε τα πρόσθετα που θέλετε να εγκαταστήσετε.

7 καλύτερα αποθετήρια Kodi για λήψη δημοφιλών πρόσθετων Kodi

1. Αποθετήριο Kodi

Είναι το επίσημο αποθετήριο που περιέχει όλα τα δημοφιλή πρόσθετα που έχουν αναπτυχθεί από τους επίσημους προγραμματιστές του Kodi. Προσφέρει διάφορα πρόσθετα για ροή ζωντανής τηλεόρασης, ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, εικόνων, αθλημάτων και πολλά άλλα. Όλα τα πρόσθετα σε αυτό το αποθετήριο είναι απολύτως νόμιμα για λήψη και χρήση. Δεδομένου ότι είναι επίσημο αποθετήριο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το αποθετήριο απευθείας από την εφαρμογή Kodi. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το αποθετήριο.

2. Superrepo

URL διαδρομής : http://srp.nu

Το SuperRepo είναι το μεγαλύτερο αποθετήριο Kodi στον κόσμο που φιλοξενεί σχεδόν 3000 πρόσθετα. Το Super Repo ή Superrepo έχει πολλά υποαποθετήρια. Φιλοξενεί πρόσθετα για ροή ταινιών, αθλητικών, τηλεοπτικών εκπομπών, κινούμενων σχεδίων και πολλά άλλα. Σε αυτό το αποθετήριο, μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλα τα πρόσθετα που φαντάζεστε.

3. addon KodiBae

URL διαδρομής : https://github.com/kodibae/repository.kodibae/raw/master/repository.kodibae/repository.kodibae-1.0.0.zip

Το KodiBae Repo είναι ένα από τα δημοφιλή αποθετήρια Kodi που χρησιμοποιείται από χρήστες του Kodi σε όλο τον κόσμο. Το Kodi Bae φιλοξενεί μερικά από τα δημοφιλή πρόσθετα Kodi όπως Exodus , Covenant , SportsDevil , cCloudTV, 9Anime, Sports365, Ultimate IPTV και πολλά άλλα. Ο προγραμματιστής αυτού του πρόσθετου ενημερώνει τακτικά το περιεχόμενό του για να το κάνει πιο αξιόπιστο και δημοφιλές.

4.addon Supremacy

URL διαδρομής : http://supremacy.org.uk/zip/repo/

Το Supremacy Repo είναι ένα από τα δημοφιλή αποθετήρια Kodi που χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση των δημοφιλών πρόσθετων Kodi που μεταδίδει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και αθλήματα. Φιλοξενεί μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα όπως Planet MMA, SportsDevil , Aspis, ATRIOX, Night Terrors και πολλά άλλα. Φιλοξενεί επίσης το δικό του πρόσθετο, το Supermacy – το οποίο σας επιτρέπει να μεταδίδετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, αθλητικά και πολλά άλλα.

Addon για Stremio

5. TVAddons Repository

URL διαδρομής : http://fusion.tvaddons.co

Λόγω ορισμένων προβλημάτων πνευματικών δικαιωμάτων, το TV Addons Repo έμεινε εκτός σύνδεσης για κάποιο διάστημα. Τώρα όμως επιστρέφουν με βελτιωμένες δυνατότητες και νέα πρόσθετα. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του repo είναι ότι είναι εξοπλισμένο με τα πιο cool χαρακτηριστικά όπως το GitHub Browser. Φιλοξενεί σχεδόν 80+ πρόσθετα και μπορείτε να τα φιλτράρετε αναζητώντας το συγκεκριμένο όνομα πρόσθετου.

6. Αποθετήριο Kodil

URL διαδρομής : http://kdil.co/repo/

Το Kodil Repo είναι ένα άλλο καλύτερο αποθετήριο Kodi που φιλοξενεί πρόσθετα που σχετίζονται με ταινίες, αθλήματα, ειδήσεις, τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα. Το Kodil Repo παρέχει 400 πρόσθετα βίντεο και 80+ πρόσθετα προγραμμάτων. Παρέχει επίσης εκατοντάδες πρόσθετα για μουσική, εικόνες, παιχνίδια και πολλά άλλα.

7. Maverick TV Repository

URL διαδρομής : http://mavericktv.net/mavrepo

Το Maverick TV Repo είναι ένα τέλειο αποθετήριο Kodi για τους χρήστες που θέλουν πολλαπλά εξειδικευμένα πρόσθετα από ένα μόνο μέρος. Φιλοξενεί μερικά από τα δημοφιλή πρόσθετα όπως SportsDevil, Joker Sports, The Magic Dragon, Now Music USA, JukeboxHero και πολλά άλλα. Φιλοξενεί επίσης το δικό του πρόσθετο, το Maverick TV.

Τελικές σκέψεις:

Εδώ παραθέσαμε τα Top 7 καλύτερα αποθετήρια Kodi που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi για να βελτιώσετε την εμπειρία ροής σας. Αυτά τα αποθετήρια διαθέτουν τεράστιο αριθμό δημοφιλών πρόσθετων που σας επιτρέπουν να απολαύσετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο πολυμέσων ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το συγκεκριμένο πρόσθετο σε κάποιο από τα αποθετήρια, χρησιμοποιήστε το άλλο αποθετήριο για να κατεβάσετε το αγαπημένο σας πρόσθετο. Για περαιτέρω ερωτήσεις και σχόλια σχετικά με τα καλύτερα αποθετήρια Kodi, σχολιάστε παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε άγνωστες πηγές στο Kodi

Προσθέστε το Showbox στο Kodi

Ο πιο πλήρης οδηγός εγκατάστασης Kodi

Πώς να εγκαταστήσετε το Playlist Loader Kodi Addon

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5252

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *