Τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για επενδύσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα

Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την πραγματικότητα. Δεν θα είναι κερδοφόρες όλες οι επενδύσεις που βασίζονται σε κρυπτονομίσματα. Μόνο οι επενδύσεις που υποστηρίζονται από ισχυρές εταιρείες θα αποφέρουν κέρδη και θα επηρεάσουν το χαρτοφυλάκιο του επενδυτή και την αγορά.

Η απόφαση να επενδύσετε στον τομέα των καλύτερων κρυπτονομισμάτων μπορεί να αποφέρει μεγάλα κέρδη. Μερικές φορές μπορεί να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Μόνο οι έξυπνοι επενδυτές που συνεργάζονται με έναν αξιόπιστο λειτουργικό οργανισμό μπορούν να επωφεληθούν από το πεδίο ανταγωνισμού κρυπτογράφησης. Ο δανεισμός P2P και οι ICO είναι δύο σαφή σημεία εισόδου σε αυτόν τον τομέα.

Η εμπειρία σας με τα ψηφιακά στοιχεία και το επίπεδο ανοχής κινδύνου θα καθορίσουν ποιο κρυπτονόμισμα είναι ιδανικό για να αγοράσετε. Παρακάτω επισημαίνονται τα κρυπτονομίσματα στα οποία πιστεύω ότι είναι σημαντικό να επενδύσετε τώρα.

Bitcoin (BTC)

Από την ανακάλυψη του πρώτου bitcoin τον Ιανουάριο του 2009, το bitcoin κυριάρχησε στην αγορά ως το πλησιέστερο κρυπτονόμισμα blue-chip. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε πάντα καλά. Καθώς οι τιμές έχουν πέσει από τότε που έφτασαν σε αυτό το υψηλό, το bitcoin παρουσίασε κάποια αστάθεια. Ωστόσο, ως το πιο γνωστό κρυπτονόμισμα, απολαμβάνει ένα επίπεδο παγκόσμιας αποδοχής που δεν το έχουν οι λιγότερο γνωστοί ανταγωνιστές του. Λόγω αυτού, είναι το καλύτερο κρυπτονόμισμα για αγορά για όσους μόλις ξεκινούν στην αγορά.

Ethereum (ETH)

Μία από τις κύριες ιδέες πίσω από τα κρυπτονομίσματα είναι ότι τα χρήματα δεν πρέπει να φυλάσσονται σε ένα μέρος. Το Ethereum προχωρά την αποκέντρωση ένα βήμα παραπέρα, οραματιζόμενος ένα παγκόσμιο δίκτυο κόμβων που θα αντικαταστήσει τους διακομιστές και θα γίνει ένας ενιαίος παγκόσμιος υπολογιστής. Οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα Ether στο Ethereum, μια πλατφόρμα λογισμικού που βασίζεται σε blockchain. Με κεφαλαιοποίηση 139 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το Ether είναι ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα στον κόσμο, δεύτερο μόνο μετά το Bitcoin όσον αφορά το μερίδιο αγοράς.

Ωστόσο, η πλατφόρμα έχει κερδίσει σχεδόν τόση δημοτικότητα με το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα. Με άλλα λόγια, οι επενδυτές όχι μόνο επωφελούνται από ένα από τα καλύτερα και πιο γνωστά κρυπτονομίσματα που υπάρχουν, αλλά επωφελούνται και από την ευρεία εφαρμογή του Ethereum.

Litecoin

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την υποκείμενη τεχνολογία μπορεί να βρουν τα κρυπτονομίσματα μυστηριώδη και δύσκολα κατανοητά, αλλά το Litecoin αναπτύχθηκε για να βοηθήσει να αλλάξει αυτό. Ο Charlie Lee, ο δημιουργός του bitcoin, σκόπευε να παράγει ένα κρυπτονόμισμα που θα χρησίμευε ως μετρητά για το bitcoin gold και ως μια «ελαφριά» έκδοση του δημοφιλούς ψηφιακού νομίσματος. Οι συναλλαγές Litecoin ολοκληρώνονται ταχύτερα σε λιγότερο από τρία λεπτά από τις συναλλαγές Bitcoin, οι οποίες συνήθως χρειάζονται περίπου δέκα λεπτά.

Το Litecoin έχει σημαντικά χαμηλότερες απαιτήσεις συστήματος από το Bitcoin και ακόμη και οι τυπικοί υπολογιστές μπορούν να το εξορύξουν. Οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν εξειδικευμένο υλικό και μια εντυπωσιακή ποσότητα ακατέργαστης υπολογιστικής ισχύος για την εξόρυξη bitcoin. Οι χρήστες και οι επενδυτές επωφελούνται από μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία.

blockchain

Η πλατφόρμα Ethereum βασίζεται σε «έξυπνα συμβόλαια», τα οποία είναι συμφωνίες μεταξύ των συμμετεχόντων σε ένα δίκτυο blockchain στο οποίο οι συναλλαγές καταγράφονται σε μπλοκ δεδομένων. Το θέμα είναι ότι αυτές οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο σε πλατφόρμες όπως το Ethereum και απαιτούν μια μέθοδο για τη μεταφορά δεδομένων πραγματικού κόσμου στην πλατφόρμα, ώστε να μπορούν να εκτελούνται έξυπνα συμβόλαια εάν πληρούνται συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Οι Oracles είναι προμηθευτές πληροφοριών και είναι εκεί που πρέπει να πάτε για να βρείτε τη λύση που χρειάζεστε. Ενώ άλλες πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων έχουν αναπτύξει μεθόδους για τους μαντείους να ανακτούν δεδομένα για τα δίκτυά τους, η ChainLink έχει αναπτύξει ένα σύστημα φήμης που εγγυάται την εγκυρότητα των έξυπνων δεδομένων.

Μόλις επικυρωθούν οι πληροφορίες της Oracle, πληρώνονται στο LINK, το προτιμώμενο κρυπτονόμισμα της Chainlink. Χάρη σε αυτή την προσέγγιση και την αυξανόμενη αποδοχή του DeFi, ή της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης, η LINK είναι υποψήφια για τον τίτλο του καλύτερου κρυπτονομίσματος.

Tron (TRX)

Ο κλάδος της ψυχαγωγίας γνώρισε σημαντικές αναταράξεις τον περασμένο χρόνο, αφήνοντάς τον ευάλωτο σε διαταραχές. Οι δημιουργοί του Tron μπορεί να αναζήτησαν τέτοιες ευκαιρίες όταν δημιούργησαν μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα βασισμένη σε blockchain για κοινή χρήση περιεχομένου. Ενώ πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες ψυχαγωγίας στον κόσμο κερδίζουν χρήματα συλλέγοντας και πουλώντας δεδομένα χρηστών, η χρήση του Tron δεν αφήνει κανένα ίχνος.

συμπέρασμα

Δεν υπάρχει κανένα κρυπτονόμισμα που να σας εγγυάται τεράστια επιτυχία. Όλα εξαρτώνται από την παρούσα στιγμή. Αυτό το κομμάτι θα συζητήσει μερικά κρυπτονομίσματα που παρέχουν πλέον τις πιο ευνοϊκές αποδόσεις για οικονομικές επενδύσεις. Θα πρέπει να διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση εάν είστε νέος στις επενδύσεις, καθώς θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Το Bitcoin Era είναι ένας άλλος ιστότοπος που μπορεί να είναι χρήσιμος.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4927

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: