Τα καλύτερα tablet για παιδιά

Τα καλύτερα tablet για παιδιά το 2024

Σήμερα, τα tablet χρησιμοποιούνται στα σχολεία για μάθηση, δημιουργικότητα και ψυχαγωγία όταν τελειώνει η εργασία. Τα παιδιά σας θα μπορούσαν να διαβάζουν για ένα λεπτό, μετά να κάνουν κλωτσιές και να διασκεδάζουν με τους φίλους τους στο Roblox. Και το καλύτερο μέρος; Όλα αυτά τα tablet διαθέτουν γονικό έλεγχο, επομένως το μόνο που πρέπει να ανησυχείτε είναι τι χρειάζεται το παιδί σας.

Samsung Galaxy Tab S9 FE σε τραπέζι με σταγόνες νερού στην οθόνη

Αν ψάχνετε για ένα tablet που κάνει όλα όσα θα ήθελε ποτέ ένα παιδί, το Samsung Galaxy Tab S9 FE είναι ένα λαμπρό παράδειγμα. Περιήγηση στο διαδίκτυο? Σίγουρος! Επιτρέπει τη δημιουργικότητα; Συνοδεύεται από ένα στυλό S για μια τέτοια περίσταση και είναι βολικό ακόμη και για τη λήψη σημειώσεων. Τι θα λέγατε για gaming; Λοιπόν, το παιδί σας μπορεί να κάνει κλωτσιά με τους φίλους του σε δημοφιλείς τίτλους όπως το Fortnite και το Roblox.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να αποκλείσετε το TikTok σε συσκευές Android

Όλα αυτά γίνονται σε μια αρκετά μεγάλη οθόνη 10,9 ιντσών, η οποία είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο μέγεθος για ένα tablet χωρίς να είναι πολύ μικρό ή πολύ δυσκίνητο. Στην πραγματικότητα, είναι μάλλον ελαφρύ και αρκετά ανθεκτικό, δεδομένης της βαθμολογίας αντοχής του σε νερό και σκόνη IP68. Αν θέλετε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της συσκευής, υπάρχει επίσης το Samsung Galaxy Tab S9 FE+, το οποίο διαθέτει οθόνη 12,4 ιντσών, περισσότερη μνήμη RAM και μεγαλύτερη μπαταρία.

Samsung Galaxy Tab S9 FE TAG

Samsung Galaxy Tab S9 FE

Καλύτερο συνολικά

$400 $450 Εξοικονομήστε $50

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, μην ψάχνετε πέρα ​​από το Samsung Galaxy Tab S9 FE. Έρχεται συσκευασμένο με άφθονο αποθηκευτικό χώρο εκτός συσκευασίας, στυλό S για λήψη σημειώσεων ή σχεδίαση και αντοχή στο νερό και τη σκόνη IP68 για ανθεκτικότητα.

Πλεονεκτήματα

 • Οθόνη 10,9 ιντσών
 • Μπορεί να χειριστεί ελαφρά παιχνίδια (όπως το Roblox)
 • Περιλαμβάνει το S Pen
 • Ελαφρύ και ανθεκτικό

Μειονεκτήματα

 • Jack-of-all-trades, κύριος του κανενός
amazon fire hd 10 pro tablet στο τραπέζι με τέχνες και χειροτεχνίες

Το Amazon Fire HD 10 Pro διαθέτει εύχρηστες λειτουργίες που ψήνονται απευθείας στο tablet, επομένως δεν θα χρειαστεί να καταφύγετε στη λήψη εφαρμογών τρίτων. Δεν σταματά στον περιορισμό της πρόσβασης σε συγκεκριμένες εφαρμογές και ιστότοπους. μπορείτε επίσης να ορίσετε χρονικά όρια και να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τη συσκευή από μια ξεχωριστή συσκευή.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι το Amazon Fire HD Pro έχει πολύ μεγάλη ισχύ όσον αφορά την απόδοση και την αντοχή. Το Fire OS είναι μια αρκετά λεπτή έκδοση του Android, επομένως δεν θα βαλτώσει τη CPU και τη μνήμη RAM σε σημείο που να αποτελεί εμπόδιο όταν το παιδί σας χρησιμοποιεί δημιουργικά εργαλεία. Και όσον αφορά την προστασία, η λεπτή προστατευτική θήκη δεν είναι και τόσο λεπτή.

Ωστόσο, εάν θέλετε περισσότερη προστασία, το Amazon Fire HD 10 Kids Tablet έχει μια σημαντικά παχύτερη θήκη, τρέχει το ίδιο υλικό και διαθέτει τους ίδιους γονικούς ελέγχους.

μπροστινό μέρος του amazon fire hd 10 pro tablet με kung fu panda

Amazon Fire HD 10 Pro (2023)

Το καλύτερο για τα μικρότερα παιδιά

$150 $190 Εξοικονομήστε $40

Με άφθονη δύναμη και εύχρηστους γονικούς ελέγχους, το Amazon Fire HD 10 Pro σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε το περιεχόμενο και τους περιορισμούς εν κινήσει. Περιλαμβάνει επίσης εκπαιδευτικούς στόχους, οι οποίοι μπορούν να εμποδίσουν την πρόσβαση σε ψυχαγωγικό περιεχόμενο μέχρι να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι.

Πλεονεκτήματα

 • Διαισθητικοί γονικοί έλεγχοι
 • Καλή διάρκεια μπαταρίας
 • Λεπτή, λαστιχένια θήκη με ενσωματωμένη βάση
 • Προμηθευτός

Μειονεκτήματα

 • Τα 32 GB γεμίζουν αρκετά γρήγορα
iPad Mini με μολύβι Apple στο επάνω μέρος που συνδέεται μαγνητικά

Τα μικρότερα παιδιά σας μπορούν να ξεφύγουν από τη χρήση ενός tablet με χαμηλή ισχύ, αλλά τα μεγαλύτερα παιδιά σας σίγουρα δεν θα το κάνουν. Από κάθε άποψη, το Apple iPad Mini είναι το τέλειο tablet για να αποφοιτήσετε. Η δύναμη του τσιπ A15 Bionic είναι πολύ σημαντική όταν πρόκειται για πολλαπλές εργασίες, επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, gaming και σχεδόν οτιδήποτε άλλο επιθυμεί η καρδιά τους.

Σκεφτείτε το Apple iPad Mini ως έναν καμβά για να εξερευνήσει το παιδί σας το επόμενο βήμα της ζωής του τώρα που μεγαλώνει. Το tablet είναι συμβατό με το Apple Pencil, το Folio και το Magic Keyboard, τα οποία όχι μόνο τους προσφέρουν μια σειρά εργαλείων για να εξερευνήσουν δημιουργικές προσπάθειες, αλλά και να κρατούν σημειώσεις και να ολοκληρώσουν τις εργασίες για το σπίτι.

Ένα iPad Mini 6ης γενιάς

iPad Mini 6ης γενιάς

Το καλύτερο για μεγαλύτερα παιδιά

$469 $499 Εξοικονομήστε $30

Το chipset A15 Bionic δεν είναι το M1, αλλά κάνει θαύματα σε ένα πολύ μικρότερο φορητό υπολογιστή όπως το Apple iPad Mini. Χειρίζεται όμορφα την επεξεργασία, τα παιχνίδια και τις πολλαπλές εργασίες, τα οποία μπορείτε να επεκτείνετε με περιφερειακά όπως το Apple Pencil και το Magic Keyboard.

Πλεονεκτήματα

 • Συμπαγές, ελαφρύ και ανθεκτικό
 • Η οθόνη υγρού αμφιβληστροειδούς 8,3 ιντσών είναι όμορφη
 • Διάρκεια μπαταρίας 10 ωρών
 • Μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητές του με περιφερειακά

Μειονεκτήματα

 • Διατίθεται μόνο με 64 GB ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου και δεν υπάρχει τρόπος επέκτασης

Το καλύτερο παιδικό tablet για το σχολείο: Apple iPad Air

Άτομο που πληκτρολογεί στο Apple iPad Air 4ης γενιάς χρησιμοποιώντας τη θήκη Logitech Combo Touch

Ενώ το Apple iPad Mini θα τα πήγαινε μια χαρά σε σχολικό περιβάλλον, το Apple iPad Air είναι μια πολύ πιο κατάλληλη επιλογή χάρη στην σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη του. Το πιο σημαντικό είναι ότι κλονίζει το τσιπ M1, το οποίο συνήθως βλέπατε στους φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές της Apple.

Συνδυάστε το με ένα Magic Keyboard και το Apple iPad Air είναι ουσιαστικά ένας φορητός υπολογιστής. Αυτός ο επιπλέον χώρος στην οθόνη διευκολύνει σημαντικά την ολοκλήρωση σχολικών εργασιών και αναφορών. Και όλα αυτά ενώ είναι απίστευτα ελαφρύ και φορητό. Θα συνιστούσαμε ακόμα μια θήκη για iPad για ησυχία. Δεν μπορούμε να πούμε τι θα συμβεί όταν το tablet βρίσκεται στο σακίδιο του παιδιού σας.

Δύο iPad Air 5th Gens εμπρός και πίσω πλευρική όψη

iPad Air 5ης γενιάς

Το καλύτερο για το σχολείο

$599 $749 Εξοικονομήστε $150

Με μεγάλη οθόνη 10,9 ιντσών και το γρήγορο τσιπ M1, το Apple iPad Air είναι το χρυσό πρότυπο για σχολικά tablet. Είναι ελαφρύ και φορητό και η μπαταρία 10 ωρών θα διασφαλίσει ότι θα διαρκέσει όλη τη σχολική μέρα.

Πλεονεκτήματα

 • Φανταστική οθόνη
 • Το τσιπ M1 εξακολουθεί να είναι γρήγορο και ισχυρό
 • Ελαφρύ και φορητό
 • Διαθέτει δυνατότητα κινητής τηλεφωνίας

Μειονεκτήματα

 • Διατίθεται μόνο με 64 GB ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου και δεν υπάρχει τρόπος επέκτασης

Καλύτερο παιδικό tablet για ανάγνωση: Amazon Fire 7

amazon fire 7 tablet στο τραπέζι με παιδικά παιχνίδια και φαγητό

Το διάβασμα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μεταφερθούν τα παιδιά σας σε φανταστικούς κόσμους. Το Amazon Fire 7 είναι ένα εξαιρετικό μικρό πακέτο για να ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να διαβάζουν. Με την οθόνη 7 ιντσών του, είναι αρκετά άνετο στην ανάγνωση και η ελαφριά κατασκευή του το καθιστά εύκολο για τα παιδιά σας να το κρατούν.

Η Amazon προσφέρει πολλά εργαλεία για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά σας συμβαδίζουν με το διάβασμά τους. Για παράδειγμα, εάν επιμένετε να συμπληρώνουν 30 λεπτά ανάγνωσης κάθε μέρα, μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση σε εφαρμογές ψυχαγωγίας—όπως το YouTube—μέχρι να επιτευχθεί αυτό το σημάδι. Και όταν έρθει η ώρα για ύπνο, μπορείτε να κλειδώσετε το Amazon Fire HD 7 από μια ξεχωριστή συσκευή.

Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε μια προστατευτική θήκη. Το Amazon Fire 7 Kids Tablet είναι πανομοιότυπο σε χαρακτηριστικά και απόδοση, αλλά διαθέτει χοντρή λαστιχένια θήκη με ενσωματωμένη βάση.

πρόσοψη amazon fire 7 tablet με θέα εφαρμογές

Amazon Fire 7

Το καλύτερο παιδικό tablet για ανάγνωση

Ελαφρύ, φορητό και με μπαταρία 10 ωρών, το Amazon Fire HD 7 είναι ό,τι χρειάζονται τα παιδιά σας για να διαβάσουν τα αγαπημένα τους βιβλία. Οι ενσωματωμένοι γονικοί έλεγχοι σάς δίνουν επίσης τη δύναμη να διασφαλίσετε ότι τηρούν την ανάγνωση!

Πλεονεκτήματα

 • Ελαφρύ και φορητό
 • Ενσωματωμένος γονικός έλεγχος
 • Διάρκεια μπαταρίας 10 ωρών
 • Πολύ προσιτό

Μειονεκτήματα

 • Τα 16 GB γεμίζουν γρήγορα, αλλά μπορούν να επεκταθούν

FAQ

Ε: Πρέπει να πάρω tablet ή iPad Android για το παιδί μου;

Όσον αφορά την απόδοση, το Android έχει πολλές επιλογές που ταιριάζουν με τα iPad ένα προς ένα, όπως η σειρά tablet της Samsung. Ωστόσο, η πιο χαρακτηριστική διαφορά είναι η τιμή. Τα tablet Android είναι γενικά πιο προσιτά από τα iPad.

Ε: Πώς μπορώ να βρω γονικούς ελέγχους στο tablet μου Android;

Μπορείτε να ρυθμίσετε τους γονικούς ελέγχους μέσω της εφαρμογής Google Play.

 1. Εκκινήστε το Google Play και επιλέξτε το προφίλ σας επάνω δεξιά.
 2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 3. Επιλέξτε Γονικοί έλεγχοι.

Από εκεί, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τους Γονικούς ελέγχους, οι οποίοι περιλαμβάνουν τον περιορισμό της πρόσβασης σε συγκεκριμένες εφαρμογές και παιχνίδια, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ακόμη και βιβλία. Εάν το παιδί σας περιπλανηθεί προς μια εφαρμογή που είναι περιορισμένη, θα πρέπει πρώτα να περάσει το PIN σας.

Ε: Πώς μπορώ να βρω γονικούς ελέγχους στο iPad μου;

Για το iPad, οι γονικοί έλεγχοι βρίσκονται στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.

 1. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, επιλέξτε Χρόνος οθόνης.
 2. Ενεργοποίηση χρόνου οθόνης.
 3. Εντοπίστε και επιλέξτε Περιορισμοί περιεχομένου και απορρήτου.

Με ενεργοποιημένο το Screen Time, μπορείτε να περιορίσετε περιεχόμενο όπως το iTunes, συγκεκριμένες εφαρμογές και αξιολογήσεις περιεχομένου, να περιορίσετε την πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης, τα αποτελέσματα αναζήτησης και τις αγορές στο App Store.

Ε: Θα λειτουργήσει ένα tablet Amazon Kids χωρίς συνδρομή στο Amazon Kids+;

Δεν χρειάζεστε συνδρομή στο Amazon Kids+ για να λειτουργήσει η συσκευή. Χωρίς τη συνδρομή, δεν θα λειτουργεί διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη συσκευή Android, μείον το περιεχόμενο που ήταν προσβάσιμο μόνο μέσω του Amazon Kids+.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *