Τα παιχνίδια Netflix αποκτούν νέα δυνατότητα χειρισμού παιχνιδιών

Καθώς το Netflix εργάζεται για να αναβαθμίσει το τμήμα παιχνιδιών του, έτσι τώρα προσθέτει μια νέα δυνατότητα για παίκτες. Οι κάτοχοι συνδρομών Netflix μπορούν να λάβουν ένα όνομα χρήστη σε στυλ Gamertag και να το χρησιμοποιήσουν σε παιχνίδια για κινητά.

Η εταιρεία απέκτησε πρόσφατα επίσης το πρώτο της στούντιο παιχνιδιών, πράγμα που σημαίνει ότι στο μέλλον θα δούμε πιο βελτιωμένα πρωτότυπα παιχνίδια από αυτό και τώρα εισάγει έναν άλλο τρόπο για να εμφανιστείτε στα παιχνίδια.

 

Τι κάνει το παιχνίδι Netflix Handle;

 

Την Τρίτη, το Netflix ανακοίνωσε αυτή τη δυνατότητα μέσω μιας νέας ανάρτησης ιστολογίου που αποκάλυψε κάθε πιθανή λεπτομέρεια σχετικά με αυτό. Η δημιουργία αυτής της λαβής παιχνιδιού προσφέρει στους χρήστες μια πιο προσαρμοσμένη εμπειρία παιχνιδιού.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι λαβές παιχνιδιών είναι κοινά πράγματα για τα παιχνίδια που εμποδίζουν την αποκάλυψη των αρχικών εικονιδίων προφίλ και των ονομάτων των χρηστών. Αντίθετα, θα εμφανίζει μοναδικά ονόματα όπως ονόματα χρήστη που χρησιμοποιούμε για λογαριασμούς Instagram.

Εκτός αυτού, το Netflix διαθέτει επίσης παιχνίδια για πολλούς παίκτες με διαδικτυακούς πίνακες κατάταξης και κάποια παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος, όπου το Netflix πρέπει να δείξει τα ονόματά σας εκεί και τώρα μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το χειριστήριο παιχνιδιού.

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε συσκευές Android , αλλά η δημιουργία της σε πλατφόρμες έχει διαφορετική διαδικασία, οπότε ας το συζητήσουμε.

Πώς να δημιουργήσετε το Netflix Game Handle σε Android & iOS

Σε μια συσκευή Android, μπορείτε απλά να το δημιουργήσετε από την καρτέλα παιχνίδια στη γραμμή πλοήγησης του Netflix, όπου θα δείτε ένα banner που θα αναφέρει ” Δημιουργήστε τη λαβή παιχνιδιού σας στο Netflix “.

Και για τους χρήστες iOS, δεν είναι άμεσα διαθέσιμη, επειδή η εφαρμογή για iOS δεν διαθέτει καρτέλα παιχνιδιού και μπορούν να τη δημιουργήσουν σε βαθμολογικούς πίνακες παιχνιδιών όπως το Dominoes Café και το Lucky Luna .

Το Netflix μόλις κυκλοφόρησε αυτήν τη δυνατότητα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να αποκτήσετε κάποιο μοναδικό όνομα χρήστη πριν από κάποιον άλλο, οπότε πηγαίνετε τώρα και αποκτήστε το μοναδικό σας όνομα χρήστη για παιχνίδια Netflix.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *