Τα πλεονεκτήματα των δωρεών Bitcoin σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Τα πλεονεκτήματα των δωρεών Bitcoin σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Τα Bitcoins είναι κρυπτονόμισμα ή ψηφιακό νόμισμα που έχει καταλάβει την ψηφιακή αγορά τα τελευταία πέντε χρόνια. Η ευκολία χρήσης και η ευέλικτη χήρα για το εμπόριο και την επένδυση που προσφέρει bitcoins έχει προσελκύσει άτομα σε όλο τον κόσμο. Ενώ οι επιλογές πληρωμής, εμπορίου και επενδύσεων είναι γνωστές στον κόσμο, τα κρυφά οφέλη που προσφέρει είναι ακόμα άγνωστα. φλεβικό σύστημα παρέχει μια λεπτομερή λίστα με κάθε πτυχή των πλεονεκτημάτων της χρήσης bitcoin. Σας βοηθά να κατανοήσετε και να επενδύσετε καλύτερα, με αποτέλεσμα υψηλότερα περιθώρια κέρδους.

Τα πλεονεκτήματα των δωρεών Bitcoin σε φιλανθρωπικά ιδρύματα

Πλεονεκτήματα των δωρεών bitcoin

Ένα ελάχιστα γνωστό γεγονός για τα bitcoin είναι ότι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή δωρεάς, καθώς βιώνετε καλύτερες επαφές και συνδεσιμότητα ενώ απολαμβάνετε παραχωρήσεις. Παρακάτω είναι τα πλεονεκτήματα των δωρεών bitcoin σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που θέλετε να επωφεληθείτε.

1) Φορολογικά αποδοτική

Τα μακροπρόθεσμα Bitcoin σας βοηθούν να μειώσετε τις φορολογικές υποχρεώσεις και μπορείτε να επιλέξετε από μια πιο ολοκληρωμένη ενότητα φιλανθρωπικών οργανώσεων των οποίων τον σκοπό υποστηρίζετε ή πιστεύετε. Η απλή κατανόηση είναι ότι πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, δεν απαιτούν από εσάς να πληρώσετε Φόρος υπεραξίας σε δωρεές κρυπτονομισμάτων που εκτιμώνται. Αυτό βοηθά επίσης στην αύξηση των κεφαλαίων φιλανθρωπίας έως και 20%.

Περαιτέρω, μπορείτε να λάβετε μια εύλογη αγοραία αξία φιλανθρωπικής έκπτωσης για το εν λόγω φορολογικό έτος. Αυτό είναι δυνατό γιατί όταν οι αναλυτικές εκπτώσεις φέρνουν περισσότερα πλεονεκτήματα από ό,τι οι τυπικές εκπτώσεις. Οι εξοικονομήσεις από αυτήν την κράτηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για περισσότερες δωρεές.

2) Ένταξη

Το μέλλον του bitcoin καθορίζεται εξ ολοκλήρου από την ενσωμάτωσή του σε διαφορετικές πτυχές συναλλαγών και πληρωμών. Οι δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρουμε την έννοια των bitcoin στις ζωές των απλών ανθρώπων και στον φιλανθρωπικό κόσμο. Όσο μεγαλύτερη είναι η δωρεά, τόσο μεγαλύτερος γίνεται ο αριθμός των πορτοφολιών bitcoin καθώς στο παιχνίδι μπαίνουν και νέες φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμοί. Αυτός θεωρείται ένας φανταστικός τρόπος για να γίνει το bitcoin mainstream.

3) Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Όλοι είναι εξοικειωμένοι με την έννοια της ΕΚΕ (υποχρεωτικές δωρεές από εταιρείες για κοινωνικούς σκοπούς). Η δωρεά μέσω του Blockchain εκπληρώνει την ευθύνη σας και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σε μια πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα σχετικά με την ανησυχία σας για συγκεκριμένα ζητήματα. Υπάρχουν χιλιάδες ιδιοκτήτες bitcoin που φέρνουν μια αλλαγή μέσω αυτού, ενώ φροντίζουν επίσης να επιτύχουν το επίπεδο ΕΚΕ τους.

7 Χριστουγεννιάτικες απάτες που πρέπει να προσέχετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4) Βολικό

Σε όλο τον κόσμο, ένα κοινό πρόβλημα για τις δωρεές παραμένει η εύρεση μιας αυθεντικής φιλανθρωπικής οργάνωσης. Οι δωρεές Bitcoin λύνουν αυτό το ζήτημα παρέχοντάς σας πολλές φιλανθρωπικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Αυτά έρχονται με τη μορφή επαληθευμένων πορτοφολιών κρυπτογράφησης στο Blockchain, επομένως το ερώτημα της αυθεντικότητας απαντάται.

Η πραγματοποίηση δωρεών μέσω bitcoin είναι τόσο εύκολη όσο το πάτημα ενός κουμπιού. Συνδέεστε σε κατάλληλες πλατφόρμες και η δωρεά σας γίνεται με μια εύκολη φόρμα και μεταφορά.

Επιπλέον, για αρχάριους, οι υπηρεσίες τρίτων παρέχουν μια εύκολη πύλη σε διαφορετικούς μη κερδοσκοπικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Δεν χρειάζεστε εμπειρία για αυτό. Αυτές οι πλατφόρμες τρίτων επαληθεύονται στο Blockchain για περισσότερη αξιοπιστία. Επιτρέπουν επίσης τη μετατροπή bitcoin και μεταφορές ήχου σε τραπεζικούς λογαριασμούς με χαμηλότερες χρεώσεις επεξεργασίας.

Ξεκλείδωμα ενός κόσμου ευκαιριών μάθησης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5) Ασφαλές μέλλον για φιλανθρωπικά ιδρύματα

Ο πληθωρισμός και η ύφεση είναι προ των πυλών, σύμφωνα με διάφορες μελέτες. Εδώ είναι απαραίτητο για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις να συγκεντρώνουν κεφάλαια αποτελεσματικά. Το να ανοίγετε πορτοφόλια bitcoin για να λαμβάνετε δωρεές τώρα και να τα χρησιμοποιείτε στο μέλλον είναι το πιο σημαντικό καινοτόμο τρόπο προς τα εμπρός. Η υιοθέτηση του προηγμένου κύματος της ψηφιοποίησης έχει γίνει σήμερα πιο κρίσιμη από ποτέ. Ειδικά όταν τα άτομα λαμβάνουν καλύτερες φορολογικές εκπτώσεις, τα bitcoin έχουν γίνει μια πιο ολοκληρωμένη πηγή για δωρεές.

H εξέλιξη του bitcoin μέχρι σήμερα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6) Μια ασφαλέστερη επιλογή

Οι συναλλαγές που γίνονται με χρήση bitcoin είναι ασφαλέστερες από άλλες μεθόδους απλώς για τη σταθερή μέθοδο Blockchain και κρυπτονομισμάτων. Κάθε συναλλαγή που κάνετε πηγαίνει κατευθείαν στη φιλανθρωπική οργάνωση. δεν περιλαμβάνονται μεσάζοντες. Επιπλέον, η διαφάνεια το κάνει ακόμα καλύτερο.

Όλοι αυτοί οι λόγοι μαζί κάνουν τις δωρεές bitcoin τον έξυπνο και προηγμένο δρόμο προς τα εμπρός. Ήρθε η ώρα για όλους να πηδήξουν στο ψηφιακό βαγόνι και να δοκιμάσουν n αριθμό επιλογών που προσφέρει.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top