Τα στελέχη της Apple αποκαλύπτουν νέες δυνατότητες υγείας που έρχονται στο watchOS 9

Στην κεντρική ομιλία του WWDC 2022, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, η Apple έκανε πολλές ανακοινώσεις σχετικά με το watchOS 9. Τα στελέχη της Apple αποκαλύπτουν λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά υγείας, όπως το ιστορικό AFib και την παρακολούθηση του σταδίου ύπνου.

Πρόσφατα, η Apple ανακοίνωσε τη μεγάλη ενημέρωση για το watchOS , η οποία περιέχει νέες δυνατότητες υγείας. Για παράδειγμα, η Apple θα προσθέσει ορισμένες νέες εφαρμογές, όπως το ιστορικό AFib, την εφαρμογή Workout, την εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου κ.λπ.

RAZER KRAKEN X 7.1 Analog Black(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

WatchOS 9: Νέες δυνατότητες υγείας

Όλες οι λεπτομέρειες προέκυψαν από τη συνέντευξη του Darrell Etherington του TechCrunch με τον αντιπρόεδρο υγείας της Apple, Dr. Sumbul Desai , τον επικεφαλής επιχειρήσεων Jeff Williamson και τον αντιπρόεδρο τεχνολογιών γυμναστικής, Jay Blahnik .

Σε αυτή τη συνέντευξη, παρείχαν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ενημερωμένες δυνατότητες υγείας στο watchOS 9.

Υπνος

Το ρολόι της Apple θα προσφέρει τώρα μια λειτουργία παρακολούθησης σταδίου ύπνου . Υπάρχουν τρία στάδια ύπνου: REM, πυρήνας και βαθύς ύπνος. Το στάδιο του «ελαφρύ ύπνου» είναι γνωστό ως ο πυρήνας.

Το Apple watchOS 9 θα βοηθήσει τους ανθρώπους να δουν αν βρίσκονται σε REM, ελαφρύ ύπνο ή βαθύ ύπνο. Θα παρέχει επίσης πληροφορίες για το πόσο χρόνο κοιμάστε φανταστικά .

Τί είναι το Android Τv Box?(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Ιστορία AFib

Το watchOS 9 παρέχει τη δυνατότητα του ιστορικού AFib. Αυτή η δυνατότητα θα βοηθήσει τους ανθρώπους να υπολογίσουν πόσο χρόνο εμφανίζει αρρυθμία η καρδιά τους με τη βοήθεια της κολπικής μαρμαρυγής .

Σύμφωνα με την Apple, αυτή η λειτουργία προορίζεται για άτομα ηλικίας 22 ετών και άνω που έχουν κολπική μαρμαρυγή. Η Desai δήλωσε στη συνέντευξή της ότι το ιστορικό AFib λαμβάνει άδεια FDA στις ΗΠΑ.

Ο Desai είπε επίσης, «Ό,τι κάνουμε στον τομέα της υγείας βασίζεται στην επιστήμη και το ιστορικό AFib επικυρώθηκε σε μια κλινική μελέτη, με τους συμμετέχοντες να φορούν ρολόι Apple και συσκευή αναφοράς που έχει εκκαθαριστεί από το FDA».

Μετά από εβδομαδιαίες μετρήσεις παρατήρησης, η μέση διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών ήταν μικρότερη από 1%.

Εφαρμογή προπόνησης

Η εφαρμογή προπόνησης θα είναι επίσης μέρος του watchOS 9. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρατηρήσετε τη ζώνη του καρδιακού παλμού σας, την ισχύ, την ανύψωση και πολλά άλλα . Ο Blahnik λέει ότι αυτή η εφαρμογή θα είναι χρήσιμη τόσο για «προχωρημένους όσο και για αρχάριους αθλητές».

HAMA 137431 ACTIVE FITNESS TRACKER(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: