Τα Windows 11 ενδέχεται να λάβουν το PC Optimizer Like-CCleaner από τη Microsoft

Τα Windows 11 ενδέχεται να λάβουν το PC Optimizer Like-CCleaner από τη Microsoft

Η Microsoft μπορεί να εργάζεται κρυφά σε ένα πρόγραμμα βελτιστοποίησης υπολογιστή όπως το CCleaner και μπορεί να υπάρχουν πιθανότητες να είναι αποκλειστικό για τα Windows 11. Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε και στα Windows 11 σας.

Αυτό το νέο εργαλείο βελτιστοποίησης βρίσκεται επί του παρόντος σε δοκιμή beta και ονομάζεται Microsoft PC Manager. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή στοχεύει να επιταχύνει ένα σύστημα αφαιρώντας θραύσματα προηγούμενων ή μη εγκατεστημένων προγραμμάτων.

Πώς να εγκαταστήσετε τα Windows 11 χωρίς λογαριασμό Microsoft

Το PC Manager της Microsoft βρίσκεται σε ανάπτυξη

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα Windows 11 δεν διαθέτουν ενσωματωμένο βελτιστοποιητή ή διαχειριστή για την επιτάχυνση του υπολογιστή καθαρίζοντας αυτόματα τις καταχωρίσεις μητρώου και τους φακέλους απορριμμάτων όλων των διαγραμμένων εφαρμογών.

Αλλά η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει ένα για χρήστες Windows 11, όπως φαίνεται στον υποτομέα του επίσημου ιστότοπού της με το όνομα PC Manager, αλλά δείχνει την κινεζική γλώσσα καθώς η Microsoft κυκλοφόρησε την beta της μόνο στην Κίνα.

Αυτός ο Διαχειριστής Η/Υ της Microsoft θα εκπληρώσει την προσπάθειά του να επιταχύνει τα Windows καθαρίζοντας τα προσωρινά αρχεία με ένα μόνο κλικ αντί να περάσουν τα Win+R και %temp% .

Επίσης, θα παρακολουθεί τη χρήση των πόρων της οθόνης και θα σας προτείνει να ενισχύσετε και την Προστασία προγράμματος περιήγησης για το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας και τη μηχανή αναζήτησης στο Edge και στο Bing .

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της, παρέχει:

Computer Antivirus
Junk Cleaner
Προστασία ασφαλείας
Computer Acceleration

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει πότε θα κυκλοφορήσει σε όλες τις περιοχές με τη σταθερή του έκδοση. Επίσης, καθώς η Microsoft το αναπτύσσει για Windows 11, έτσι θα αποκτήσει κάποιες αποκλειστικές δυνατότητες για τα Windows 11 στο μέλλον.

Πώς να κατεβάσετε το PC Manager Beta της Microsoft

Επιτρέπεται η λήψη και η εγκατάσταση της έκδοσης beta αυτού του επερχόμενου PC Manager και δεν έχει σημασία σε ποια χώρα βρίσκεστε. Για να το κατεβάσετε, μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο και η λήψη θα ξεκινήσει αυτόματα.

Εάν η λήψη δεν ξεκινήσει έτσι, δοκιμάστε να το κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο χρησιμοποιώντας ένα VPN και αφού το εγκαταστήσετε, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη γλώσσα του από τη ρύθμιση.

 

Κατεβάστε το Microsoft Word 2019 Δωρεάν (32 Bit & 64 Bit)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy