Τα Windows 11 θα αποκτήσουν σύντομα Native Screen Recorder

Τέλος, η Microsoft έφερε μια εγγενή συσκευή εγγραφής οθόνης στα Windows 11 , αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ανάπτυξη, όπως εντοπίστηκε στο κανάλι Dev των Windows Insiders.

Η εταιρεία επίσης δεν θέλει οι χρήστες να χρησιμοποιούν λογισμικό ή εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για να καταγράφουν την οθόνη τους, επομένως μετά την απαίτηση των χρηστών για πολλά χρόνια, η Microsoft σχεδίαζε να το φέρει στο Snipping Tool.

Λειτουργία εγγραφής οθόνης του Windows 11 Snipping Tool

Το Google Chrome εγκαταλείπει την υποστήριξη για Windows 7 & Windows 8.1(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σύμφωνα με επίσημη αναφορά από τη Microsoft , η τελευταία έκδοση των Windows πρόκειται να αποκτήσει εγγενή συσκευή εγγραφής οθόνης, όπως υποσχέθηκε η εταιρεία για τα Windows 11. Αυτή η νέα δυνατότητα εγγραφής θα φτάσει μετά από ενημέρωση του Snipping Tool.

Όπως όλοι οι χρήστες του λειτουργικού συστήματος Windows γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε έκδοση των Windows δεν διαθέτει εγγενή συσκευή εγγραφής οθόνης που απλώς επιτρέπει την εγγραφή της οθόνης, αλλά τώρα φαίνεται ότι τα Windows 11 πρόκειται να το αλλάξουν αυτό για μελλοντικές εκδόσεις.

Το Snipping Tool χρησιμοποιείται ήδη καλά για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης, αλλά μετά από περαιτέρω ενημερώσεις, θα σας επιτρέψει επίσης να εγγράψετε την οθόνη , όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.

Εφαρμογές εγγραφής βιντεοκλήσεων WhatsApp για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να ξεκινήσει η εγγραφή αμέσως, το πλήκτρο συντόμευσης θα είναι το πλήκτρο με το λογότυπο των Windows + Shift + S . Επίσης, πριν ξεκινήσετε την εγγραφή οθόνης, θα είστε σε εσάς να επιλέξετε ποιο μέρος της οθόνης θέλετε να εγγράψετε.

Εξάλλου, δεν περιμένω να υπάρχουν επιλογές για τη ρύθμιση εγγραφών, όπως ρύθμιση ρυθμού καρέ και ρύθμιση ανάλυσης, καθώς πρέπει να επιλέξετε την περιοχή πριν την εγγραφή.

Παλαιότερα, η επιλογή για την οθόνη εγγραφής ήταν λογισμικό τρίτων όπως το OBS Studio , και επίσης, υπήρχε το Xbox Game Bar που επέτρεπε την εγγραφή αλλά με ορισμένους από τους περιορισμούς του, όπως δεν μπορούσατε να κάνετε εγγραφή στον File Explorer .

Επί του παρόντος, η ημερομηνία άφιξης αυτής της ενημέρωσης δεν έχει καθοριστεί, αλλά μπορούμε να περιμένουμε ότι θα φτάσει μετά από μερικούς μήνες, όπως αποκάλυψε η εταιρεία τον Οκτώβριο, αλλά θα κυκλοφορήσει για τα Windows Insiders τον Δεκέμβριο.

Η ενημέρωσή του θα φτάσει απευθείας στο Microsoft Store , το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ , και επίσης, μπορείτε να το κατεβάσετε εάν δεν το έχετε κάνει.

Τα Windows 11 θα αποκτήσουν σύντομα αυτά τα 4 ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4528

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: