Τι είναι η χαρτογράφηση προβολής; Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Βίντεο, κινούμενα σχέδια και άλλες ζωντανές οθόνες προβάλλονται σε τρισδιάστατες επιφάνειες κατά τη διάρκεια της χαρτογράφησης προβολής. Η χαρτογράφηση Pogumax Projection  έχει ποικίλες χρήσεις, όπως η προβολή γραφικών σε γαμήλια τούρτες και η αλλαγή του σχήματος και του χρώματος ενός ζευγαριού λευκών παπουτσιών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση εικονικών ενδυμάτων σε μανεκέν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και έξω από κτίρια, αλλάζοντας ολόκληρη την ατμόσφαιρα ενός σημαντικού χώρου όπως ένα αθλητικό στάδιο ή αίθουσα συναυλιών.

23 Εύχρηστες συντομεύσεις πληκτρολογίου Ημερολογίου Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Με την  τεχνολογία λογισμικού χαρτογράφησης Pogmax 3D  , σχεδόν οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης ή διεύθυνση χώρου μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση σε φωτεινή, υψηλής ποιότητας προβολή υψηλής φωτεινότητας, η οποία προηγουμένως ήταν αποκλειστικά διαθέσιμη για παραγωγές υψηλού προϋπολογισμού.

Χαρτογράφηση προβολών: Τι είναι;

Η οπτικοακουστική μορφή τέχνης της  χαρτογράφησης προβολής  περιλαμβάνει την προβολή εικόνων σε πραγματικά αντικείμενα ή άλλα στοιχεία του περιβάλλοντος. Αυτή η μέθοδος λαμβάνει υπόψη τη γεωμετρία αντί να εμφανίζει απλώς μια στριμμένη εικόνα σε όλη την επιφάνεια. Καταπληκτικά οπτικά εφέ παράγονται από εξειδικευμένο λογισμικό και προβολείς που μπορούν να επιδιορθώσουν μεγαλύτερες εικόνες ενώ υπολογίζουν τη γεωμετρία. Οποιοδήποτε αντικείμενο, συμπεριλαμβανομένων επίπεδων τοίχων και τρισδιάστατων αντικειμένων, μπορεί να συμπεριληφθεί σε αυτήν την τρισδιάστατη οπτικοακουστική τέχνη.

Τα πέντε στοιχεία μιας εκπληκτικής προβολής

Η φωτεινότητα, το χρώμα, η ανάλυση, η επεξεργασία και η αξιοπιστία είναι τα πέντε βασικά στοιχεία της προβολής. Το καθένα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο συνολικό αποτέλεσμα.

Η φωτεινότητα επηρεάζει το πόσο καλά μια εικόνα μπορεί να «καλύψει» μια δομή ή επιφάνεια, προσελκύοντας τον θεατή στην αφήγηση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν υπάρχει φως περιβάλλοντος, όπως φώτα δρόμου ή ηλιοβασίλεμα. Η προβολή γίνεται πιο ελκυστική και ζωντανή χάρη στο χρώμα. Επιπλέον, βοηθά στη κάλυψη του χρώματος της επιφάνειας. Η μεγαλύτερη ανάλυση βελτιώνει σαφώς τη συνολική εμπειρία, επειδή πολλαπλασιάζει τον αριθμό των λεπτομερειών. Δεν υπάρχει επιθυμία προβολής μεμονωμένων pixel.

Το περιεχόμενο αναπαράγεται ομαλά, χωρίς ορατά τεχνουργήματα, και σε συγχρονισμό σε πολλούς προβολείς για την παροχή ενός μόνο καμβά, χάρη στην ποιότητα επεξεργασίας. Παρόλο που μπορούν να επαναληφθούν, τα έργα χαρτογράφησης είναι πραγματικά -χρονικές δραστηριότητες. Πολλοί άνθρωποι φτάνουν και προσδοκούν μια παράσταση, που μερικές φορές ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη ή πτώσεις σε αυτή την κατάσταση. Οι βιντεοπροβολείς πρέπει να είναι απολύτως αξιόπιστοι και, εάν είναι απαραίτητο, απλοί στην προσαρμογή ή τη συντήρηση.

Τρόπος προβολής, επεξεργασίας και διαγραφής αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης στον Firefox(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ποια είναι η διαδικασία της χαρτογράφησης προβολής;

Δείτε τι μπορούν να πετύχουν για εσάς οι υπηρεσίες χαρτογράφησης προβολής που προσφέρει η  Pogumax  !

Παραδείγματα χαρτογράφησης προβολής σε εκδηλώσεις, θέατρα, αίθουσες αισθήσεων, νηπιαγωγεία, εστιατόρια, διαμερίσματα και σε τούρτες, φορέματα και  τρισδιάστατα πράγματα Η εμφάνιση της διαδικασίας εγκατάστασης Τα χαρακτηριστικά του λογισμικού Ο χρόνος που χρειάστηκε η γιαγιά του ιδρυτή μας για να κάνει μια προβολή showA ανάλυση των προβολέων και των συνθηκών φωτισμούΠληροφορίες για το προσωπικό και τα προϊόντα μας

Παραδείγματα Mind Blowing Projection Mapping σε εκδηλώσεις

Κουτί

Το Box είναι ένα μοναδικό πείραμα που χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνολογιών προβολής και βίντεο για να δείξει πώς μπορεί να συνδυαστεί ο πραγματικός και ο εικονικός χώρος μέσω της χαρτογράφησης προβολής σε κινούμενες επιφάνειες. Ο μηχανισμός επιδεικνύεται ζωντανά στο βίντεο χωρίς κανένα δευτερεύον αποτέλεσμα, δίνοντας στους θεατές μια γεύση από το πλήρες δυναμικό του. Ένα νέο καλλιτεχνικό είδος έκφρασης που ορίζεται από την ενσωμάτωση υλικού, ρομποτικής μεγάλης κλίμακας, λογισμικού χαρτογράφησης προβολής αιχμής και λύσεων φωτισμού έχει σημαντικές δυνατότητες για δημόσια παρουσίαση και εκδηλώσεις γενικότερα.

Φεστιβάλ Πρόσοψης

Στο Βανκούβερ, υπάρχει μια δημόσια έκθεση τέχνης που ονομάζεται Façade Festival που παρουσιάζει σύγχρονους Καναδούς καλλιτέχνες. Πέρυσι, οι Scott Billings, Fiona Ackerman και Diyan Achjadi ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν εκεί. Οι πιο σύγχρονοι σχεδιαστές και μηχανικοί για τρισδιάστατα γραφικά, χαρτογραφημένες με ακρίβεια χειρισμούς και ψευδαισθήσεις βάθους συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για τον διαγωνισμό χαρτογράφησης προβολής. Το 2017 Façade Festival Finale φαίνεται στο βίντεο. Προβολές έργων τέχνης έγιναν στη δομή της Πινακοθήκης του Βανκούβερ. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Façade Festival

TRUEFEST

Στη μικρή πόλη της Ουαλίας Hay-on-Wye, υπάρχει μια φανταστική μουσική εκδήλωση που ονομάζεται TRUEFEST. Επειδή διαδραματίζεται σε ένα αρχοντικό στη μέση της εξοχής, οι συμμετέχοντες θεωρούν ότι είναι μια ιδιαίτερα αξιόλογη περίσταση. Ο διοργανωτής εγκατέστησε ένα εκπληκτικό έργο τέχνης χαρτογράφησης προβολής στην πρόσοψη του σπιτιού το 2018. Ακολουθεί ένα δείγμα των εργασιών της παράστασης. Είναι μια καταπληκτική απεικόνιση του πώς οι τρισδιάστατες τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών και να δημιουργήσουν μερικές υπέροχες προωθητικές ενέργειες για φεστιβάλ. Εάν θέλετε να λάβετε μέρος στην επερχόμενη εκδήλωση, μάθετε περισσότερα για το TRUEFEST.

Μερικά άλλα παραδείγματα περιλαμβάνουν?

Πλατινένιος εορτασμός Ιωβηλαίου: Για να σηματοδοτήσει τα 70 χρόνια βασιλείας της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ το 2022, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μετατράπηκαν στιγμιαία στη μεγαλύτερη οθόνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, λειτουργώντας ως δραματικό και δυναμικό σκηνικό για μια ζωντανή συναυλία.

Wear the Rose: Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2015, η ομάδα ράγκμπι της Αγγλίας έλαβε υποστήριξη μέσω αυτής της εμβληματικής προβολής. Όμορφες προβολές τριαντάφυλλων σε διάφορες διατάξεις, μεγέθη και μορφές κοσμούσαν την οθόνη.

Η Google ενδέχεται να αφαιρέσει σχεδόν 900.000 εφαρμογές Android από το Play Store(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ζωντανής εκδήλωσης χαρτογράφησης βίντεο τατουάζ το 2015, άτομα χρησίμευσαν ως καμβάδες στους οποίους εμφανίζονταν διάφορες κινούμενες εικόνες και τατουάζ.

συμπέρασμα

Η χαρτογράφηση προβολής είναι σημαντική στη διαφήμιση και τις προωθητικές ενέργειες αυτή τη στιγμή. Εάν έχετε τα χρήματα, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε οποιαδήποτε περιοχή σε κάτι απόκοσμο και μαγευτικό προσλαμβάνοντας μια δημιουργική ομάδα ειδικών χαρτογράφησης προβολής για να σχεδιάσουν μια προβολή μόνο για την εταιρεία σας. Η χαρτογράφηση προβολής αλλάζει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον μας, από πεταλούδες που χορεύουν σε έναν τοίχο έως πραγματικούς δεινόσαυρους σε κυλιόμενες σκάλες και ακόμη και τεράστια έργα τέχνης που προβάλλονται σε διάσημα ορόσημα της πόλης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian