Τι είναι η εφαρμογή CQATest; Πώς να το ξεφορτωθείτε

Το Android είναι ίσως το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για κινητά που έχει κατασκευαστεί ποτέ, αλλά είναι επίσης το χειρότερο όσον αφορά τη σταθερότητα και την απόδοση. Αν συγκρίνετε το Android με το iOS, θα βρείτε το iOS πολύ καλύτερο από άποψη απόδοσης και σταθερότητας.

Ο λόγος πίσω από αυτό είναι απλός. Το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα και οι προγραμματιστές συχνά συνεχίζουν να δοκιμάζουν τα πειράματά τους στις εφαρμογές. Κατά την κατασκευή ενός smartphone, οι κατασκευαστές εγκαθιστούν πολλές εφαρμογές στο Android και τις κρατούν κρυφές.

Τέτοιες εφαρμογές σχεδιάστηκαν για χρήση μόνο από τους προγραμματιστές και χρησιμοποιήθηκαν κυρίως για τη δοκιμή των στοιχείων υλικού ενός smartphone. Ενώ ορισμένα τηλέφωνα σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στις κρυφές εφαρμογές από το πρόγραμμα κλήσης, ορισμένα απαιτούν μη αυτόματη ενεργοποίηση.

Εάν κρατάτε ένα smartphone Motorola ή Lenovo, ενδέχεται να δείτε μια άγνωστη εφαρμογή με το όνομα “CQATest” στο συρτάρι εφαρμογών σας. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι το CQATest ; Αυτό το άρθρο θα συζητήσει την εφαρμογή CQATest και τον τρόπο κατάργησής της.

Τι είναι το CQATest;

 

Το CQATest είναι μια εφαρμογή που βρίσκεται σε smartphone Motorola και Lenovo. Γνωστή και ως «Πιστοποιημένος Ελεγκτής Ποιότητας», η εφαρμογή χρησιμοποιείται κυρίως για σκοπούς ελέγχου.

Ο ρόλος της εφαρμογής είναι να παρακολουθεί την απόδοση διαφόρων εφαρμογών και γραφικών στοιχείων στο smartphone Android.

Η Motorola και η Lenovo χρησιμοποιούν την εφαρμογή CQATest για να δοκιμάσουν το smartphone της μετά την κατασκευή τους. Η εφαρμογή εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο και παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση του εγκατεστημένου λειτουργικού συστήματος και των στοιχείων υλικού.

Χρειάζομαι την εφαρμογή CQATest;

 

Η εσωτερική ομάδα της Motorola και της Lenovo εξαρτάται από την εφαρμογή CQATest για τη δοκιμή Alpha. Με αυτήν την εφαρμογή, η ομάδα προγραμματιστών διασφαλίζει ότι κάθε λειτουργία smartphone λειτουργεί σωστά και έχει ρυθμιστεί να εισέλθει στην αγορά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή εάν είστε προγραμματιστής και γνωρίζετε πώς να διεξάγετε πολλές δοκιμές τηλεφώνου. Ωστόσο, εάν είστε τακτικός χρήστης smartphone όπως εγώ, δεν θα χρειαστείτε ποτέ την εφαρμογή CQATest.

Είναι η εφαρμογή CQATest ιός;

Όχι , δεν είναι ιός ή κακόβουλο λογισμικό. Είναι μια πολύ σημαντική εφαρμογή που διατηρείται κρυφή από τον χρήστη. Η εσωτερική ομάδα του κατασκευαστή smartphone συνήθως κρύβει την εφαρμογή από το μπροστινό μέρος, αλλά λόγω κάποιων σφαλμάτων, μπορεί να αρχίσει να εμφανίζεται ξανά στο συρτάρι της εφαρμογής σας.

Εάν η εφαρμογή CQATest εμφανίζεται από το πουθενά, το πιθανότερο είναι ότι το τηλέφωνό σας έχει ένα σφάλμα που αποκρύπτει τις κρυφές εφαρμογές. Μπορείτε να το αφήσετε ως έχει. δεν θα βλάψει τη συσκευή σας.

Πώς να αποκλείσετε τα κουμπιά έντασης ήχου στο τηλέφωνο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Άδειες εφαρμογής CQATest

 

Η εφαρμογή CQATest είναι προεγκατεστημένη στο smartphone σας και είναι μια κρυφή εφαρμογή. Εφόσον η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για εργοστασιακές δοκιμές/διαγνωστικά των λειτουργιών υλικού, θα έχει άδεια πρόσβασης σε όλες τις δυνατότητες υλικού.

Οι άδειες εφαρμογής CQATest μπορεί να περιλαμβάνουν πρόσβαση στους αισθητήρες του τηλεφώνου, τις κάρτες ήχου, τον χώρο αποθήκευσης κ.λπ. Η εφαρμογή δεν θα σας ζητήσει να χορηγήσετε άδεια, αλλά εάν σας ζητηθεί, πρέπει να ελέγξετε ξανά την εφαρμογή και να επιβεβαιώσετε εάν είναι νόμιμη εφαρμογή .

Πώς να απαλλαγείτε από την εφαρμογή CQATest;

Δεδομένου ότι το CQATest είναι μια εφαρμογή συστήματος , δεν μπορείτε να την αφαιρέσετε από το smartphone Android σας. Ωστόσο, σημειώστε ότι η εφαρμογή διατηρείται κρυφή από προεπιλογή. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ακολουθήσετε ορισμένες μεθόδους για να αποκρύψετε ξανά το CQATest στη συσκευή σας Android. Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε την εφαρμογή cqatest .

κινούμενα GIF σε κινητό και υπολογιστή Πώς να αποθηκεύσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής CQATest

Εάν η εφαρμογή CQATest εμφανίζεται στη λίστα εφαρμογών σας, μπορείτε να τη διακόψετε αναγκαστικά. Αυτό θα σταματήσει την εφαρμογή, αλλά δεν θα αφαιρεθεί από το συρτάρι εφαρμογών σας. Δείτε πώς μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή CQATest.

Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android.
Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Εφαρμογές και ειδοποίηση > Όλες οι εφαρμογές .
Τώρα βρείτε την εφαρμογή CQATest και πατήστε πάνω της.
Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε το κουμπί Αναγκαστική διακοπή .
Αυτό είναι! Αυτό θα αναγκάσει να σταματήσει την εφαρμογή CQATest στο smartphone Android σας.

Πώς να συνδέσετε τα AirPods στο Mac σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενημερώστε τη συσκευή σας

 

Λοιπόν, μερικές φορές λίγα σφάλματα στο λειτουργικό σύστημα μπορούν να αποκρύψουν τις κρυφές εφαρμογές. Ο καλύτερος τρόπος για να εξαλείψετε τέτοια σφάλματα είναι να αναβαθμίσετε την έκδοση Android. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση, τουλάχιστον εγκαταστήστε όλες τις ενημερώσεις.

Για να ενημερώσετε το smartphone Android, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σχετικά με τη συσκευή . Στην οθόνη Σχετικά με τη συσκευή, πατήστε στην Ενημέρωση συστήματος .

Εάν υπάρχει διαθέσιμη κάποια ενημέρωση, κάντε λήψη και εγκαταστήστε την στο smartphone σας. Μετά την ενημέρωση, δεν θα βλέπετε πλέον την εφαρμογή CQATest στο συρτάρι εφαρμογών σας.

Πώς να ομαλοποιήσετε την ένταση ήχου στα Windows 11 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σκουπίστε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης

Εάν οι παραπάνω δύο μέθοδοι δεν καταφέρουν να απαλλαγούν από την εφαρμογή CQATest στο smartphone σας, πρέπει να σκουπίσετε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Απενεργοποιήστε το smartphone σας. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης .
Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης και, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας .
Αυτό θα ανοίξει τη λειτουργία εκκίνησης. Εδώ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα έντασης για να μετακινηθείτε προς τα κάτω.
Τώρα πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη λειτουργία ανάκτησης και να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας για να την επιλέξετε.
Τώρα πάλι, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο έντασης ήχου και επιλέξτε το διαμέρισμα Wipe Cache .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να σκουπίσετε το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης του smartphone Android σας. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών Android. δεν θα βρείτε πλέον την εφαρμογή CQATest.

Διαγραφή δεδομένων/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του τηλεφώνου σας

Πριν ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο, δημιουργήστε ένα κατάλληλο αντίγραφο ασφαλείας των πιο σημαντικών εφαρμογών και αρχείων σας. Το Wipe Data/Factory Reset θα διαγράψει όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Απενεργοποιήστε το smartphone σας. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης .
Συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης και, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας .
Αυτό θα ανοίξει τη λειτουργία εκκίνησης. Εδώ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα έντασης για να μετακινηθείτε προς τα κάτω.
Τώρα πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη λειτουργία ανάκτησης και να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας για να την επιλέξετε.
Και πάλι, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο έντασης και επιλέξτε το Wipe Data/Factory Reset .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να σκουπίσετε τα δεδομένα/επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του smartphone Android από τη λειτουργία ανάκτησης.

Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με το Τι είναι το CQATest και πώς να το αφαιρέσετε. Παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε για να κατανοήσετε τη χρήση της εφαρμογής CQATest.

10 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα ήχου στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4527

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: