Τι σημαίνει «PMO» στο Snapchat

Τι σημαίνει «PMO» στο Snapchat; (Σημασία με Παραδείγματα)

Η τεχνολογία εξακολουθεί να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς. Βρισκόμαστε τώρα σε μια εποχή όπου οι τηλεφωνικές κλήσεις γίνονται μέσω Διαδικτύου, οι αγορές γίνονται μέσω Διαδικτύου, οι τοπικές επιχειρήσεις αλλάζουν online και τι όχι. Ναι, αυτή η νέα εποχή είναι φοβερή, αλλά οι χρήστες που έχουν δείξει πρόσφατα ενδιαφέρον για την τεχνολογία μπορεί να χρειαστούν βοήθεια για να κατανοήσουν ορισμένα πράγματα.

Για παράδειγμα, οι χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογών άμεσων μηνυμάτων χρησιμοποιούν συχνά ακρωνύμια και συντομογραφίες που μπορεί να βρείτε δυσνόητες. Το εγώ σας μπορεί ακόμη και να σας εμποδίσει να ρωτήσετε τι σημαίνουν ορισμένα ακρωνύμια στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Snapchat(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι σημαίνει «PMO» στο Snapchat; (Σημασία με Παραδείγματα)

Τώρα, αν περάσουμε στο κύριο θέμα, πρόσφατα λάβαμε μια ερώτηση από τον αναγνώστη μας σχετικά με Τι σημαίνει «PMO» στο Snapchat? Εάν έχετε την ίδια ερώτηση, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μέχρι το τέλος.

Τι σημαίνει το PMO στο Snapchat;

 

Μπορείτε να καλέσετε το «PMO» στο Snapchat ως ακρωνύμιο. Ενώ πολλοί το αποκαλούν συντομογραφία ή αργκό, όποια και αν είναι, είναι απλώς μια λέξη που σχηματίζεται από τα πρώτα γράμματα καθεμιάς από τις λέξεις της φράσης.

Όμως, πριν καταλάβετε τι σημαίνει το PMO στο Snapchatπρέπει πρώτα να μάθετε για τη χρήση ακρωνύμιων σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram, κ.λπ., έχουν μια τεράστια βάση χρηστών και επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται με τους φίλους και τους συγγενείς τους μέσω φωνητικών/βιντεοκλήσεων και συνομιλιών κειμένου. Η χρήση ακρωνύμιων είναι πολύ δημοφιλής στις συνομιλίες που βασίζονται σε κείμενο.

Το ίδιο ισχύει για τις εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Snapchat, το Telegram, το Signal κ.λπ. Τα ακρωνύμια στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων είναι δημοφιλή μεταξύ των εφήβων και των νεαρών ενηλίκων λόγω της ευκολίας επικοινωνίας.

Τώρα, αν φτάσουμε στο κύριο ερώτημα, το PMO στο Snapchat έχει δύο διαφορετικές έννοιες. Τις περισσότερες φορές σημαίνει “Βάλτε με‘. Όμως, στο πλαίσιο της εκδήλωσης απογοήτευσης, μπορεί να σημαίνει “Με εκνευρίζει

Το Snapchat κυκλοφόρησε το πρόγραμμα συνδρομής Snapchat, αλλά θα μπορείτε να βλέπετε διαφημίσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η έννοια του PMO στο Snapchat, μαζί με παραδείγματα

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το «PMO» στο Snapchat έχει δύο διαφορετικές έννοιες. Όχι μόνο στο Snapchat, αλλά αυτό το ακρωνύμιο χρησιμοποιείται σε άλλες εφαρμογές που βασίζονται σε συνομιλία, όπως το Messenger, το WhatsApp, το Discord, το TikTok κ.λπ.

Εάν κάποιος σας στείλει ένα μήνυμα που περιέχει “PMO”, αυτό μπορεί να σημαίνει ένα από τα εξής δύο πράγματα:

Βάλε με:

Το Put Me On χρησιμοποιείται κυρίως όταν οι χρήστες θέλουν να τους ακολουθήσει κάποιος στο Snapchat. Για παράδειγμα, “Γεια σου Ντέιβιντ, PMO το SC σου!”

Στο παραπάνω μήνυμα, ένας χρήστης ζητά από τον David να τα βάλει στο Snapchat. Επιπλέον, το PMO χρησιμοποιείται επίσης κατά τη σύνδεση μεταξύ δύο ατόμων.

Για παράδειγμα, Γεια σου Ντέιβιντ, μπορείς να κάνεις PMO για αυτόν τον νέο τραγουδιστή στην πόλη;’. Σε αυτό το παράδειγμα, ένας χρήστης ζητά από τον David να συστήσει τον νέο τραγουδιστή.

Θα βρείτε χρήστες του Snapchat που χρησιμοποιούν το «PMO» για να αλληλεπιδράσουν με τους οπαδούς τους. Εάν κάποιος σας στείλει ένα μήνυμα που περιέχει PMO, όπου το πλαίσιο είναι είτε να ακολουθήσετε είτε να εισαγάγετε, πιθανότατα θα σημαίνει «Βάλτε με».

Πώς να αποκτήσετε το Snapchat Dark Mode σε Android και iOS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Με εκνευρίζει:

Τώρα που ξέρετε πού χρησιμοποιείται το ‘Put Me On’, ίσως θέλετε να μάθετε και την άλλη έννοια του PMO.

Η άλλη έννοια του PMO στο Snapchat είναι «Με νευριάζει»και χρησιμοποιείται όταν κάποιος ή κάτι σας ενοχλεί ή σας απογοητεύει.

Οι έφηβοι χρησιμοποιούν κυρίως αυτό το νόημα για να δείξουν θυμό προς κάποιον ή κάτι. Πάρτε αυτό το παράδειγμα για να κατανοήσετε καλύτερα το πλαίσιο όπου το “Pisses Me Off” ταιριάζει καλά.

Τιμ: Γεια σου Ντέιβιντ, πού είσαι τώρα;

Δαβίδ: Ερχομαι; παρακαλώ περιμένετε λίγα λεπτά ακόμα.

Τιμ: Τίποτα PMO περισσότερο από την ατέλειωτη αναμονή για ώρες.

Στο παραπάνω μήνυμα, ο Tim χρησιμοποίησε το «PMO» για να δείξει θυμό και απογοήτευση για ατελείωτη αναμονή για ώρες. Έτσι, αν κάποιος χρησιμοποιεί το “PMO” στο πλαίσιο της εκδήλωσης θυμού, θα μπορούσε να σημαίνει “Pisses Me Off”.

Τι σημαίνει Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης στο Snapchat; Πως να το κάνεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μερικές άλλες έννοιες του PMO

Το ακρωνύμιο PMO δεν περιορίζεται στο Snapchat ή άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. χρησιμοποιείται επίσης σε τομείς πληροφορικής όπου σημαίνει ‘Γραφείο Διαχείρισης Έργων’.

PMO σημαίνει επίσης “Το Γραφείο του Πρωθυπουργού». Έτσι, η έννοια του PMO ποικίλλει ανάλογα με το πλαίσιο. Επομένως, φροντίστε να τα χρησιμοποιείτε προσεκτικά.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το τι σημαίνει PMO στο Snapchat. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να κατανοήσετε αυτό το ακρωνύμιο, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *