Timeweb Κριτική

Δεν είναι πλέον μια δύσκολη δουλειά όταν έπρεπε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο και κόστισε εκατοντάδες δολάρια. Συναντήσαμε έναν πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας με έδρα τη Ρωσία που φροντίζει για όλες τις ανάγκες φιλοξενίας σας μαζί με την εγγραφή τομέα.

Δημιουργήσαμε αυτόν τον λεπτομερή οδηγό για την ανασκόπηση του Timeweb που καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε από τις δυνατότητες, τις τιμές, τα προγράμματα, τους διακομιστές και πολλά άλλα. Ας δούμε τι έχει να προσφέρει.

Κριτική SiteCountry

Σχετικά με το Timeweb

Η Timeweb είναι μια ρωσική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, βρίσκεται κυρίως στη Μόσχα, Αγία Πετρούπολη. Παρέχουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι οικονομικά αποδοτική και επίσης εύκολο στη χρήση.

Σχετικά με το Timeweb

Είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με μερικούς από τους καλύτερους ειδικούς στον κλάδο. Έχουν ήδη φιλοξενήσει για σχεδόν 10 χρόνια τώρα και είναι πολύ έμπειροι στον τομέα. Μαζί με τη φιλοξενία, η παρεχόμενη τεχνολογική καινοτομία είναι εξαιρετικά χρήσιμη, με υψηλή ταχύτητα και σταθερότητα.

Κατάφεραν επίσης να δημιουργήσουν τον δικό τους προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου που είναι ένα θετικό σημείο που διαχειρίζεται έναν ιστότοπο και επίσης κάθε ιστότοπος προστατεύεται από ένα σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Η Kaspersky φροντίζει να προστατεύει την αλληλογραφία σας και λαμβάνετε επίσης πολλά διαφορετικά ποσοστά μπόνους.

Δοκιμή και Ανάλυση

Για να επαληθεύσουμε λεπτομερώς κάθε χαρακτηριστικό και υπηρεσία τους, έχουμε κάνει μερικές δοκιμές και αναλύσεις, με αποτελέσματα που αποδεικνύουν την απόδοση του Time Web, και εδώ πάει.

Διεπαφή χρήστη και ευκολία χρήσης

Ξεκινώντας από τη διεπαφή χρήστη του, αναλύσαμε διεξοδικά τον ιστότοπό τους και βρήκαμε τα πάντα με καλή ετικέτα, κάνοντας την πλοήγηση εύκολη ακόμα και για αρχάριους.

Μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα ότι ο ιστότοπός τους φαίνεται κομψός με τα πάντα με καλή ετικέτα. Μπορείτε πολύ εύκολα να προχωρήσετε και να αγοράσετε τα επιθυμητά σχέδια χωρίς καμία σύγχυση.

Υποστήριξη πελατών Timeweb

Με την εξαιρετική υποστήριξη πελατών, μπορείτε να λύσετε τα ερωτήματά σας οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε με μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία.

Υποστήριξη πελατών Timeweb

Μια αφοσιωμένη ομάδα τεχνικών ειδικών είναι εκεί για υποστήριξη 24*7, οπότε απλά καθίστε και χαλαρώστε. ο ιστότοπός σας είναι απόλυτα ασφαλής στα χέρια τους.

Ανάλυση Ασφαλείας

Κατά την ανάλυση της ασφάλειάς τους, διαπιστώσαμε ότι σας εξασφαλίζουν πλήρη ασφάλεια παρέχοντάς σας αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά ασφαλείας, τα οποία αναφέρονται παρακάτω.

 • Πλήρης προστασία DDoS.
 • Εκτεταμένο δίκτυο CDN.
 • Παρακολούθηση τοποθεσίας 24*7.
 • Αντοχή φορτίου.
 • Λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Με αυτές τις δυνατότητες, μπορείτε εύκολα να εστιάσετε στην επιχείρηση χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια των δεδομένων του ιστότοπού σας.

Κέντρο δεδομένων TimeWeb

Διαθέτουν επίσης μια σειρά από σύγχρονα και αξιόπιστα κέντρα δεδομένων, όπως τα κέντρα σε Αγία Πετρούπολητα οποία έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται ότι έχει κατασκευαστεί λαμβάνοντας υπόψη τα διεθνή πρότυπα.

Κέντρο δεδομένων TimeWeb

Αυτά τα κέντρα δεδομένων έχουν επίσης λόγο ανοχής σφαλμάτων στο τουλάχιστον 99,9% και διαθέτει δύο ανεξάρτητες ηλεκτρικές εισόδους από το δίκτυο της πόλης, συναγερμό πυρκαγιάς και σύστημα πυρόσβεσης. Έλεγχος πρόσβασης και παρακολούθηση βίντεο με αποθήκευση δεδομένων για περισσότερο απο 30 μέρες και επίσης το καλύτερο 24/7 ένοπλη ασφάλεια.

Βασικά χαρακτηριστικά του Timeweb

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που παρέχονται από το Timeweb, μερικές από αυτές περιλαμβάνουν την επιλογή ενός προτύπου που σας αρέσει. Η διαισθητική διεπαφή λειτουργεί πολύ καλά και υπάρχουν 270+ πρότυπα και μπλοκ.

Βασικά χαρακτηριστικά του Timeweb
 • Φιλοξενία Bitrix: Το Timeweb σας φέρνει Φιλοξενία 1C-Bitrix όπου έχετε πρόσβαση σε όλη τη σύγχρονη τεχνολογία για τη δημιουργία και τη διαχείριση του ιστότοπού σας. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε Δωρεάν δοκιμή 10 ημερών για να δοκιμάσετε τα πάντα.
 • Τομείς: Αυτός ο πάροχος φιλοξενίας είναι διαπιστευμένος καταχωρητής τομέα 15 χρόνια που σας παρέχει δωρεάν DNS και συστήματα διαχείρισης τομέα.
 • Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπου: Όχι μόνο θα μπορέσετε φτιάξτε την ιστοσελίδα σας από την αρχή και επίσης να το φιλοξενήσετε, αλλά έχετε όλα τα εργαλεία και τα πρότυπα για να το πραγματοποιήσετε με τον πιο εύκολο τρόπο.
 • Εφαρμογή κινητού: Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε το δικό σας VPS/VDS απευθείας από την εφαρμογή για κινητά από την Time web. Βρήκαμε ότι είναι εξαιρετικά εύκολο και βολικό να διαχειριστούμε όλους τους διακομιστές.

Τιμή και σχέδια

Η τιμή και τα προγράμματα που προσφέρει η Timeweb είναι τα εξής:

TimeWeb Τιμή και σχέδια
 • Κοινόχρηστη φιλοξενία: 2,42 $/μήνα και 2,83 $/μήνα κατά τη μετάβαση σε μηνιαίο πρόγραμμα.
 • Αποκλειστικοί διακομιστές: Ξεκινά από 96,10 $/μήνα
 • VDS: Ξεκινά από 4,16 $/μήνα. Το πιο ακριβό πρόγραμμα VDS είναι 87,35 $/μήνα ενώ το προτεινόμενο είναι 28,54 $/μήνα.

Σημαντική σημείωση : Οι τιμές φιλοξενίας ιστοσελίδων ενημερώνονται συχνά. Σας παρακαλώ λοιπόν να επαληθεύσετε την τιμολόγηση επισκεπτόμενοι τις αντίστοιχες ιστοσελίδες.

Τύποι φιλοξενίας και υπηρεσιών που προσφέρονται από την Timeweb;

Υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρονται από την Timeweb. Μερικά από αυτά είναι τα Shared Hosting, VDS και Dedicated Servers. Η κοινή φιλοξενία είναι το πιο δημοφιλές προϊόν τους.

Κοινόχρηστη φιλοξενία:

Αυτό περιλαμβάνει έναν βολικό πίνακα ελέγχου και συνοδεύεται επίσης με εκπαιδευτικό υλικό και για αρχάριους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων Craft επίσης. ο Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος για αυτό είναι 10 ημέρες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας και από άλλους τομείς φιλοξενίας ιστού, εάν απαιτείται.

Αποκλειστικοί διακομιστές:

Αυτά έρχονται με αξιόπιστο υλικό και επίσης προσαρμοσμένη διαμόρφωση διακομιστή. Ο χρόνος ταχείας απόκρισης σε όλα τα προβλήματα θα είναι ένα λεπτό μαζί με τη διαχείριση του εξοπλισμού.

Διακομιστές VDS:

Χρησιμοποιώντας διακομιστές VDS θα λάβετε:

 • Danny Plan: CPU 1×3,3 GHz, 1 GB Ram και 10 GB NVME.
 • Scarlet σχέδιο: 2 GB RAM και επίσης 30 GB NVME
 • Σχέδιο Arnold: CPU 8×3,3 GHz, 16 GB RAM και επίσης NVME 260 GB.

Υπέρ και κατά

Με ικανοποιητικά αποτελέσματα των δοκιμών και των αναλύσεών μας, ας δούμε μερικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για να έχουμε μια πλήρη εικόνα των υπηρεσιών τους.

 

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά προσιτή τιμή.
 • Πλήρη μέτρα ασφαλείας.
 • Επιλογή ημερήσιας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.
 • Κανένας περιορισμός στη χρήση πόρων.

 

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη κλήσεων.

Γιατί να επιλέξετε το Timeweb;

Το TIMEweb έχει φιλοξενήσει 464337 τοποθεσίες και επίσης 872816 τομείς στη ζώνη .ru που είναι αρκετά τεράστιος αριθμός. Μαζί με αυτό έχουν επίσης έναν καινοτόμο πίνακα ελέγχου και επίσης σύγχρονα webmail για email. Θα λάβετε επίσης διάφορες πληρωμές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να προτιμήσετε.

Οι εφαρμογές για κινητές συσκευές είναι επίσης πολύ εύκολες στη χρήση. Μαζί με αυτό σας παρέχει η εξυπηρέτηση πελατών τους 24/7 υποστήριξη. Έτσι, όποτε αισθάνεστε κολλημένοι ή κάτι δεν πάει καλά, μπορείτε να ρωτήσετε την εξυπηρέτηση πελατών τους και θα το λύσουν γρήγορα.

Συχνές ερωτήσεις : Αναθεώρηση Timeweb

Μπορώ να καταχωρήσω τομείς σε φιλοξενία Timeweb;

Ναι, μπορείτε εύκολα να καταχωρίσετε τον τομέα που επιθυμείτε με μια πολύ απλή διαδικασία που περιλαμβάνει όλες τις επεκτάσεις όπως .online .host κ.λπ.

Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων;

Όχι, οι υπηρεσίες του δεν περιλαμβάνουν δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, αλλά μπορείτε να απολαύσετε τη δωρεάν δοκιμή 10 ημερών και να πάρετε μια ακριβή ιδέα για την απόδοση της υπηρεσίας τους πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά.

Είναι δυνατή η χρήση γραμματοκιβωτίων στη φιλοξενία Timeweb;

Ναι, παρέχουν ένα εργαλείο φθηνό αποστολέα που προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής μαζικών email για να εκπληρώσετε εύκολα τους σκοπούς σας.

Το Timeweb παρέχει καλό χρόνο λειτουργίας διακομιστή;

Ναι, διασφαλίζουν τη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας όσο το δυνατόν περισσότερο, παρέχοντάς σας εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας 99,9 τοις εκατό.

Συμπέρασμα: Ανασκόπηση Timeweb

Εδώ είμαστε με όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το Timeweb σε αυτήν τη λεπτομερή κριτική. Μπορούμε να συμπεράνουμε με το γεγονός ότι το Timeweb είναι πιθανώς το ο καλύτερος ιστότοπος φιλοξενίας ιστοσελίδων θα βρείτε.

Λοιπόν, δεν είναι μόνο επειδή το βρήκαμε φιλικό προς τον προϋπολογισμό αλλά και καλά δομημένο.

BestHost Κριτική

Shinjiru κριτική

Κριτική του Name.com

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης VPS Hosting

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: