Titan IPTV: 22.000+ κανάλια και VOD

Συνδρομή $25,99-$49,99
   
Επίσημη ιστοσελίδα https://titaniptv.shop/
Διαθέσιμο περιεχόμενο 21.000+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια
99.000+ Περιεχόμενο VOD
Ποιότητα ροής SD, HD, FHD και 4K
Υποστηριζόμενες συσκευές Android, Apple, Firestick, Windows, Mac, Smart TV και MAG
Πώς να παρακολουθήσετε Χρήση του Εξωτερικού Media Player
Βαθμολογία χρηστών 3,7/5

Titan IPTV είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία που προσφέρει περισσότερα από 22.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια στο 25,99 $ ανά τρίμηνο. Αυτή η IPTV προσφέρει επίσης 99.000+ περιεχόμενο βίντεο και σειρές ιστού κατά παραγγελία. Διαθέτει σταθερούς διακομιστές σε διάφορα μέρη του κόσμου, γεγονός που σας επιτρέπει να έχετε μια απρόσκοπτη και αδιάκοπη εμπειρία ροής. Καλύπτει διάφορα είδη, όπως π.χ Αθλητισμός, Νέα, ντοκυμαντέρ, ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣκαι ψυχαγωγία. Το Titan TV προσφέρει έναν σύνδεσμο URL M3U και Xtream Codes API για ροή περιεχομένου σε οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής που υποστηρίζει αυτές τις μορφές.

Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε ροή Titan IPTV σε smartphone, Smart TV, υπολογιστές και άλλες συσκευές ροής.

Το VPN είναι  απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Supreme TV IPTV: 45.000+ κανάλια και VOD

Παγκόσμια αγορά IPTV

Elite IPTV: 22.000 κανάλια και VOD

Χαρακτηριστικά του Titan IPTV

Μερικά από τα καλύτερα βελτιωμένα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας Titan IPTV παρατίθενται παρακάτω.

Οδηγός τηλεόρασης (EPG) Υποστήριξη 24/7 Αντιπαγωτική τεχνολογία
Χρόνος λειτουργίας 99,99%. Συμβατό με τις περισσότερες συσκευές Ποιότητα 4K, FHD, HD και SD
Premium κανάλια Κανάλια για ενήλικες Σταθεροί διακομιστές

Προγράμματα συνδρομής

Αυτή η IPTV προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα συνδρομής με βάση τη διάρκεια του πακέτου.

Σχέδια Κόστος
3 μήνες 25,99 $
6 μήνες 34,99 $
12 μήνες 49,99 $

Το Titan IPTV προσφέρει δωρεάν δοκιμή;

Όχι, το Titan TV προσφέρει όχι δωρεάν δοκιμή για τους νέους συνδρομητές της. Ο μόνος τρόπος για να δοκιμάσετε την τηλεόραση Titan είναι να την αγοράσετε τρίμηνο σχέδιο.

Πώς να εγγραφείτε στο Titan IPTV

1. Επισκεφθείτε το επίσημη ιστοσελίδα του Titan IPTV σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

2. Στην αρχική σελίδα του Titan IPTV, κάντε κλικ στο Τιμολόγηση μενού στην επάνω σειρά.

Πατήστε Τιμολόγηση για να δείτε τα σχέδια του Titan IPTV

3. Περιηγηθείτε και επιλέξτε τυχόν σχέδια κάνοντας κλικ Αγορασε τωρα.

Παραγγείλετε τώρα για να μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής

4. Τώρα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα πληρωμής. Σε αυτό, εισάγετε το Πληροφορίες πελατών και Λεπτομέρειες χρέωσης.

Προσθέστε τα στοιχεία χρέωσης και τα στοιχεία πελάτη

5. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα πληρωμής, εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής και επιλέξτε Παραγγέλνω.

Πατήστε Πραγματοποίηση παραγγελίας για να ολοκληρώσετε την πληρωμή και να κάνετε streaming Titan IPTV

6. Μόλις πραγματοποιηθεί η πληρωμή, θα λάβετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης του Titan TV στην καταχωρημένη διεύθυνση email σας.

Δημοφιλή κανάλια στο Titan IPTV

να είσαι ΣΠΟΡ FOXTEL Δίκτυο Τροφίμων
Sky Sports CBS Comedy Central
Cinemax NBA TV A&E
Flix F1 TLC
Fox Sports 1 Μπράβο Bloomberg
ESPN Ο πλανήτης των ζώων Ιστορία
BBC κανάλι της Disney Τηλεόραση κεραίας
Fubo TV National Geographic ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Πώς να κάνετε streaming Titan IPTV σε συσκευές Android [Phone, Tablet, and Android TV]

Titan IPTV

Για να παρακολουθήσετε Titan TV στη συσκευή σας Android, χρειάζεστε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που να υποστηρίζει κωδικούς Xtream ή μια λίστα αναπαραγωγής M3U. Ένα από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής M3U για συσκευές Android είναι TiviMate IPTV Player. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από το Google Play Store. Εκκινήστε την εφαρμογή για να προσθέσετε τη λίστα αναπαραγωγής M3U του Titan IPTV για να μεταδώσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και περιεχόμενο VOD.

Υποστηριζόμενες τηλεοράσεις και κουτιά Android

Smart TV

Smart TV Boxes

Τηλεοράσεις Android

Sony Smart TV
TCL Smart TV
Sharp Smart TV
Smart TV Hisense

MECOOL KM2 Plus

Nvidia Shield
MXQ Pro 4K
Mi Box 4K

Πώς να παρακολουθήσετε Titan IPTV σε συσκευές Apple [iPhone, iPad, Apple TV]

Smarters Player Lite

Μπορείτε να εγκαταστήσετε Smarters Player lite για να κάνετε ροή Titan TV στο iPhone/iPad και στο Apple TV σας. μεταβείτε στο App Store και αναζητήστε το Smarters Player Lite. Πατήστε το Παίρνω κουμπί για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή και να την εκκινήσετε. Επειτα, ενσωματώστε τη λίστα αναπαραγωγής URL του Titan TV M3U ή Xtream Codes API για ζωντανή ροή τηλεοπτικών καναλιών σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Titan IPTV στο Firestick

Αρχική σελίδα του προγράμματος λήψης

Για να παρακολουθήσετε Titan TV σε Fire TV Stick, πρέπει να φορτώσετε το GSE Smart IPTV Παίχτης. Έτσι, εγκαταστήστε το Πρόγραμμα λήψης εφαρμογή από το Amazon App Store και ενεργοποιήστε την πρόσβαση άγνωστες πηγές στο Firestick. Δώστε το αρχείο APK του GSE Smart IPTV Player [https://urlsrt.io/GSESmartIPTV]πατήστε ΠΗΓΑΙΝΩ, και εγκαταστήστε την εφαρμογή. Τώρα, εκκινήστε την εφαρμογή, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του M3U και μεταδώστε περιεχόμενο σε ροή Titan TV στο Fire TV Stick.

Πώς να κάνετε streaming Titan IPTV σε υπολογιστή [Windows & Mac]

Titan IPTV

Οι χρήστες Windows και Mac μπορούν να χρησιμοποιήσουν το VLC Media Player για να μεταδώσουν περιεχόμενο Titan TV στον υπολογιστή τους. Εγκαταστήστε και εκκινήστε το VLC Media Player στον υπολογιστή και πατήστε το Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Αυτί. Κάντε κλικ Ανοίξτε τη ροή δικτύουκαι προσθέστε το Σύνδεσμος M3U της Titan IPTV. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Παίζω κουμπί και μεταδώστε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά κανάλια και VOD στον υπολογιστή σας.

Πώς να παρακολουθήσετε Titan IPTV σε Smart TV

Έξυπνη IPTV

Μπορείτε να κάνετε ροή Titan TV στη Smart TV σας εγκαθιστώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV από το App Store. ο Έξυπνη IPTV είναι ιδανική επιλογή καθώς υποστηρίζει την URL M3U και API κωδικών Xtream. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV από το App Store στη Smart TV σας. Η διαδικασία εγκατάστασης και ο οδηγός εγκατάστασης για Smart IPTV αναφέρονται παρακάτω.

Πώς να αποκτήσετε την τηλεόραση Titan σε συσκευές MAG

Συσκευή MAG

Ενεργοποιήστε και ολοκληρώστε τη διαδικασία ρύθμισης της συσκευής MAG. Πλοηγηθείτε στο Ρυθμίσεις → Ρυθμίσεις συστήματος → Διακομιστές → Πύλες επιλογή στη συσκευή MAG. Τώρα, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL της λίστας αναπαραγωγής IPTV M3U στο Διεύθυνση URL πύλης 1 πεδίο. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα της λίστας αναπαραγωγής στο Πύλη 1 Πεδίο ονόματος και επιλέξτε το Αποθηκεύσετε κουμπί. Μετά την επανεκκίνηση, το Συσκευή MAG φορτώνει τηλεοπτικά κανάλια Titan από την τοποθεσία πηγής.

Η βαθμολογία μας για Titan IPTV

Η Titan TV είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους IPTV στην αγορά. Τα περισσότερα από τα κανάλια που είναι διαθέσιμα σε αυτήν την IPTV είναι κανάλια premium. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα premium κανάλια από την ξεχωριστή βιβλιοθήκη που ονομάζεται Premium Channel Library. Επιπλέον, σας εγγυώνται 99,9% χρόνο λειτουργίας διακομιστή για ροή χωρίς buffer. Το μόνο μειονέκτημα του Titan TV είναι η μη διαθεσιμότητα μιας δωρεάν δοκιμής. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους, δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να εγγραφείτε σε ένα τρίμηνο πρόγραμμα. Αφού εξετάσαμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, αξιολογήσαμε αυτήν την IPTV 3,7/5.

Αν ψάχνετε για εναλλακτικές που προσφέρουν δωρεάν δοκιμή, μπορείτε να δοκιμάσετε το Galaxy IPTV και το Ott Ocean IPTV.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *