Το Air Pods Pro 2 φέρεται να μην διαθέτει καρδιακό ρυθμό ή θερμοκρασία σώματος

Οι φημολογούμενες λειτουργίες της Apple AirPods Pro 2 αναμένεται να φτάσουν για πρώτη φορά στα AirPods, όπως οι λειτουργίες ανίχνευσης καρδιακού ρυθμού ή θερμοκρασίας σώματος με μικροσκοπικά Airpods που θα τοποθετηθούν στα αυτιά σας.

Όμως, ο διαρρήκτης λεπτομερειών του προϊόντος της Apple, ο Mark Gurman του Bloomberg , πιστεύει ότι δεν θα υπάρχουν τέτοια χαρακτηριστικά και το AirPods Pro 2 θα συνοδεύεται από μια βελτίωση στο ηχοσύστημα και τον κύριο αισθητήρα του.

Πρόσφατα, ο Mark Gurman έδωσε επίσης ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον νέο αισθητήρα θερμομέτρου που έρχεται στο Apple Watch Series 8 και ισχυρίζεται ότι αυτή η λειτουργία μπορεί να ανιχνεύσει τον πυρετό σας .

Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά τα Apple AirPods και AirPods Pro(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το AirPods Pro 2 θα έβγαινε χωρίς λειτουργίες υγείας

 

Σύμφωνα με την τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου Powerup από τον Mark Gurman στο Bloomberg , το επερχόμενο Apple AirPods Pro 2 δεν θα έχει χαρακτηριστικά ανίχνευσης καρδιακού παλμού ή θερμοκρασίας σώματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια προηγούμενη αναφορά από το 52Audio  πρότεινε ότι το AirPods Pro 2 θα είχε έναν αισθητήρα καρδιακού παλμού για να ανιχνεύει τον καρδιακό σας ρυθμό από τα αυτιά σας.

Υπάρχει επίσης ένας άλλος λόγος που αποδεικνύει ότι δεν θα είχε χαρακτηριστικά ανίχνευσης. Όταν ο Gurman ανέφερε για πρώτη φορά ότι το Apple Watch Series 8 θα περιλαμβάνει ανίχνευση θερμοκρασίας, δήλωσε επίσης ότι ήταν δύσκολο για την εταιρεία.

Πώς να συνδέσετε τα AirPods στο Mac σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και για τη μικρότερη συσκευή, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να εφαρμοστεί, άρα όχι για φέτος αλλά σίγουρα στο μέλλον.

Εκτός αυτού, η 52Audio αποκάλυψε επίσης ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το AirPods Pro 2, όπως το τσιπ H1 θα είχε αναβαθμίσει το σύστημα SiP και την ικανότητα ακυρώσεων θορύβου με περισσότερες βελτιώσεις.

Και επίσης η θήκη Airpods 2 Pro θα έχει ένα μικροσκοπικό ηχείο για να αναπαράγει έναν ήχο για να το βρει. Προηγούμενες διαρροές ισχυρίζονται επίσης ότι θα φτάσει με φόρτιση τύπου USB-C .

Το Apple AirPods Pro 2 θα συνοδεύεται από ακουστικό βαρηκοΐας και παρακολούθηση καρδιακού παλμού μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε εάν αυτές οι προτεινόμενες προδιαγραφές και βελτιώσεις είναι απολύτως ακριβείς ή όχι, αλλά αναμένουμε ότι θα ισχύουν.

Ο Gurman έδειξε επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας του λέγοντας: «Η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει νέα AirPods Pro αργότερα αυτό το έτος», αλλά στη συνέχεια στην έκθεση, το κράτησε με όρο «σύντομα».

UDIRC Drone U818A HD, HD Camera 30fps, LCD controller, 6-Axis, μαύρο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4596

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: