Το Android 13 Πασχαλινό αυγό βρέθηκε επιτέλους – δείτε πώς να το αποκτήσετε

Μετά από αρκετές επαναλήψεις beta, το Android 13 Πασχαλινό αυγό έχει κυκλοφορήσει σε κατάλληλα τηλέφωνα, δίνοντάς μας επιτέλους μια πρώτη ματιά σε ποια παράξενη προσθήκη έχει προσθέσει η Google στην τελευταία της ενημέρωση λειτουργικού συστήματος.

Η Google προσθέτει πάντα πασχαλινά αυγά Android, μερικές φορές πολλά ανά ενημέρωση – το Android 12 είχε και ένα χρωματικό σημείο, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε τα χρώματα φόντου στο τηλέφωνό σας, αλλά και ένα με βάση το ρολόι που γέμιζε την οθόνη με φυσαλίδες στο Υλικό Εσείς θέμα της επιλογής σας.

Πώς να αποκτήσετε το Telegram Premium(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Android 13 Πασχαλινό αυγό παίρνει μετά από αυτό το δεύτερο, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο το ενεργοποιείτε, αλλά αντί να αναβοσβήνει την οθόνη το γεμίζει με… emoji. Ναι, η οθόνη σας μοιάζει γρήγορα με ένα ομαδικό κείμενο γεμάτο με άτομα ηλικίας 50 και άνω.

Για μερικές γενιές, το Android Πασχαλινό αυγό ήταν ένα μικρό παιχνίδι, όπως το Nonogram του Android 10, αλλά αυτό δεν συμβαίνει εδώ και καιρό.

Αν θέλετε να δείτε πώς μοιάζει το emoji Apocalypse, έχουμε γράψει αυτόν τον γρήγορο οδηγό για το πώς να δείτε το πασχαλινό αυγό Android 13.

Το YouTube Shorts μπορεί επιτέλους να αποκτήσει το πρόγραμμα δημιουργίας εσόδων(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να δείτε το πασχαλινό αυγό Android 13

Λάβετε υπόψη σας, προτού ξεκινήσετε αυτόν τον οδηγό, ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο που έχει εγκατεστημένο το Android 13 beta – αν δεν ξέρετε αν το γνωρίζετε ή όχι, πιθανότατα δεν το γνωρίζετε, καθώς είναι κάτι που πρέπει να εγκαταστήσετε ο ίδιος. 

Μόλις είστε στο Android 13 , μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Σχετικά με το τηλέφωνο , το οποίο θα πρέπει να πατήσετε. Στη συνέχεια, βρείτε την επιλογή Έκδοση Android την οποία, πάλι, θα πρέπει να πατήσετε. Θα ξέρετε ότι βρίσκεστε στο Android 13, αν η κορυφαία επιλογή λέει τώρα… καλά, 13.

Στη συνέχεια, πατήστε αυτό το 13 μερικές φορές μέχρι να κλείσει η εφαρμογή ρυθμίσεων και να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας – εκτός από ένα γιγάντιο ρολόι που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης. Για να προχωρήσετε, πρέπει τώρα να σύρετε το λεπτό δείκτη αυτού όλο το εικοσιτετράωρο μερικές φορές μέχρι να οριστεί η ώρα ως 1 η ώρα. 

Φορητός υπολογιστής ASUS Vivobook Pro 15 OLED (15,6 Zoll, FHD OLED 1920×1080) Notebook (AMD R5-5600H, 16 GB RAM, 512 GB SSD, NVIDIA RTX…(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτή είναι μια αναφορά στο Android 13, όπως στις 13:00 ή στη 13:00.

Τώρα, το ρολόι θα μετατραπεί στο λογότυπο του Android 13 και θα εμφανιστούν πολλά σημεία γύρω του – συγχαρητήρια, μόλις ενεργοποιήσατε το… Android 12 Πασχαλινό αυγό (καλά, αποθηκεύστε για το «13» αντί για το «12» στο Μέσης).

Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα είναι να προσποιηθείτε ότι ο λεπτοδείκτης είναι ακόμα εκεί και να σύρετε το δάχτυλό σας σε κύκλο γύρω από το ’13’. Μόλις κάνετε μια πλήρη περιστροφή, τα σημεία θα αλλάξουν σε emoji σε ένα συγκεκριμένο θέμα – κάνοντας περισσότερους κύκλους θα αλλάξει το emoji.

Το WhatsApp παρουσιάζει νέα δυνατότητα για να προσθέσει οποιοδήποτε Emoji ως αντίδραση μηνύματος(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μερικά από τα θέματα περιλαμβάνουν πιθήκους, γάτες, αστρολογικά σύμβολα ή το διάστημα και εξωγήινους – είναι συνολικά 14, κάτι που φαίνεται σαν ένα πάρα πολλά για προφανείς λόγους.

Δεν μπορείτε να διατηρήσετε αυτό το θέμα ορατό στο τηλέφωνό σας ενώ κάνετε άλλα πράγματα – είναι καθαρά μια διασκεδαστική μικρή έκπληξη emoji. Δεδομένων των ομοιοτήτων του με το πρώτο πασχαλινό αυγό Android 12, θα μπορούσαμε να δούμε ένα άλλο όταν το Android 13 κυκλοφορήσει πλήρως προς το τέλος του έτους – θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Και τουλάχιστον, αυτός είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κάνετε το Android 13 διαφορετικό από το κατά τα άλλα παρόμοιο iOS 16 .

Πώς να αντιδράτε στα μηνύματα WhatsApp με οποιοδήποτε Emoji(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4929

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: