Το Call of Duty Game για το Nintendo Switch υπονοείται από τον CEO της Microsoft Gaming

Το Call of Duty Game για το Nintendo Switch υπονοείται από τον CEO της Microsoft Gaming

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Gaming, Phil Spencer , υπαινίσσεται την άφιξη του παιχνιδιού Call of Duty στο Nintendo Switch, αλλά προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ποιο παιχνίδι θα ήταν, ίσως το Modern Warfare ή το Warzone.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, την περασμένη εβδομάδα, η Activision κυκλοφόρησε το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι της σειράς Call of Duty, το Call of Duty: Modern Warfare II , το οποίο είναι τρελά δημοφιλές στην κοινότητα και έχει μεγάλη ζήτηση από παίκτες από μεγάλες κονσόλες.

Το Call of Duty Holding “Next Event” για να αποκαλύψει το Warzone 2.0 Mobile(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μετά το Activision Deal, η Microsoft ενδέχεται να προγραμματίζει το Call of Duty For Switch

 

Στην εκδήλωση Tech Live της Wall Street Journal , ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Gaming, Phil Spencer  , σημείωσε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον κύριο στόχο της συμφωνίας Activision και το μέλλον των παιχνιδιών Call of Duty.

Εξάλλου, στο παρακάτω tweet από τον Tom Warren του The Verge , μπορείτε να δείτε και την ακριβή δήλωση του Phil .

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Gaming, Phil Spencer ( @xboxp3 ) σχετικά με το CoD και τη συμφωνία Activision:

«Το Call of Duty συγκεκριμένα θα είναι διαθέσιμο στο PlayStation. Θα ήθελα πολύ να το δω στο Switch, θα ήθελα πολύ να δω το παιχνίδι να παίζεται σε πολλές διαφορετικές οθόνες. Πρόθεσή μας είναι να αντιμετωπίζουμε το CoD όπως το Minecraft

Nintendo Switch (μοντέλο OLED), Neon Blue / Neon Red(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1/2

— Tom Warren (@tomwarren) 26 Οκτωβρίου 2022

Πρώτον, ο Phil ξεκαθάρισε το μεγαλύτερο ερώτημα, το οποίο είναι, μετά τη συμφωνία της Activision, το επόμενο παιχνίδι του Call of Duty θα κυκλοφορήσει στο PlayStation ή θα είναι αποκλειστικό μόνο για Xbox και PC;

Δήλωσε ότι το Call of Duty θα παραμείνει στο PlayStation και επίσης, επί του παρόντος, δεν έχουν μελλοντικά σχέδια να το κάνουν αποκλειστικά στο Xbox .

Και στο επόμενο, ανέφερε ότι η Microsoft «θα ήθελε πολύ να δει » το παιχνίδι Call of Duty στο Nintendo Switch. Ενώ το κατάστημα Switch διαθέτει ήδη μερικά παιχνίδια Call of Duty, είναι παλιά και έχουν μόνο καμπάνιες.

10 καλύτερα παιχνίδια iPhone το 2022, που πρέπει να παίξετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία άλλη διαθέσιμη λεπτομέρεια σχετικά με αυτό το παιχνίδι αυτή τη στιγμή, αλλά κατά τη γνώμη μου, δεν θα είναι το Call of Duty Warzone ή το Call of Duty Modern Warfare II και υπάρχει ο τέλειος λόγος για αυτό.

Αν δεν γνωρίζετε, και τα δύο αυτά παιχνίδια είναι τα μεγαλύτερα παιχνίδια από άποψη μεγέθους αρχείου και έχουν μέγεθος μεγαλύτερο από 100 GB. Ωστόσο, οι κονσόλες Nintendo είναι κατασκευασμένες για να υποστηρίζουν παιχνίδια μεγέθους περίπου 50 GB έως 70 GB.

Και η Microsoft δεν θέλει να σπαταλήσει την προσπάθειά της ή να καταστρέψει την εμπειρία των παικτών, επομένως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εισαγάγει ένα διαφορετικό παιχνίδι αναπτύσσοντάς το όπως έκανε για το Call of Duty Mobile .

Το Nintendo Switch για να αποκτήσει το παιχνίδι “No Man’s Sky” τον Οκτώβριο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: