Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple δείχνει πληκτρολόγιο MacBook που θα φορτίζει το τηλέφωνό σας

Apple Patent Shows MacBook Keyboard That Will Charge Your Phone

Κάθε χρόνο η Apple φέρνει νέα μοντέλα iPhone, ενημερώσεις λογισμικού, μοντέλα iPad και πολλά άλλα. Αλλά τα MacBook είναι τα ίδια την τελευταία δεκαετία. Πρόσφατα, λίγα από τα μοντέλα επανασχεδιάστηκαν με μοντέρνα χαρακτηριστικά.

Ένα πρόσφατο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple δείχνει ότι η εταιρεία μπορεί να φέρει ένα πληκτρολόγιο MacBook που θα φορτίζει το iPhone σας. Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χορηγήθηκε στην Apple που μετατρέπει το κατάστρωμα του MacBook σε μια εύκαμπτη επιφάνεια ή ένα ασύρματο pad φόρτισης για τηλέφωνα.

 

Το Apple MacBook μπορεί να αποκτήσει ψηφιακό πληκτρολόγιο

 

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple με ημερομηνία 21 Ιουνίου δείχνει ένα MacBook με διπλή οθόνη και έναν ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή iPhone. Πιθανώς, αυτός ο φορητός υπολογιστής μπορεί να περιλαμβάνει μια δεύτερη οθόνη. Το φυσικό πληκτρολόγιο του MacBook θα μπορούσε να αντικατασταθεί με ψηφιακό. 

Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει διαφανή, διηλεκτρικά υλικά όπως γυαλί, πλαστικό ή κεραμικό υλικό για να κάνει το ψηφιακό πληκτρολόγιο ευαίσθητο στην αφή.

Η Apple διαθέτει μια γραμμή αφής σε επιλεγμένα μοντέλα MacBook Pro που προστέθηκαν το 2017 και το 2020. Δεν έλαβε ποτέ ενημερώσεις λογισμικού και δεν κέρδισε μεγάλη αγάπη από τους χρήστες. Ωστόσο, τα μοντέλα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών του περασμένου έτους δεν είχαν την επιλογή Touch Bar.

Οι περισσότεροι από αυτούς λάτρεψαν το Touch Bar και δεν χάρηκαν που το είδαν να φεύγει. Ωστόσο, τα μοντέλα MacBook Pro της τρέχουσας γενιάς προσφέρουν πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, οπότε όλοι το δέχτηκαν.

Η τελευταία δημοσίευση ευρεσιτεχνίας και το άλλο MacBook Pro 13 ιντσών εξακολουθούν να περιλαμβάνουν Touch Bar. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποδηλώνει ότι η εταιρεία δεν έχει κλείσει εντελώς τις επιλογές αφής στο MacBook.

Αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θα βγει αληθινό ή όχι. δεν ξέρουμε. Περιμένετε έως ότου η Apple επιβεβαιώσει οτιδήποτε επίσημα σχετικά με το ψηφιακό πληκτρολόγιο MacBook. Η ιδέα ενός ψηφιακού πληκτρολογίου μοιάζει με τεράστιο κίνδυνο.

Στους χρήστες MacBook δεν αρέσουν οι αλλαγές στα πληκτρολόγια. Έτσι, ένα ψηφιακό πληκτρολόγιο θα είναι θετικό ή αρνητικό πράγμα δεν ξέρω. Θα πρέπει να λειτουργεί όπως υποσχέθηκε και να μην αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η πληκτρολόγηση.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4916

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: