Το DuckDuckGo κυκλοφόρησε το νέο «App Tracking Protection» για Android

Το DuckDuckGo φέρνει μια νέα δυνατότητα στην εφαρμογή Android σχετικά με τον αποκλεισμό των ιχνηλατών τρίτων από τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο smartphone.

Καθώς η εταιρεία συνήθως λανσάρει νέες δυνατότητες για την εφαρμογή της για iOS, αλλά τώρα εστιάζουν και στην εφαρμογή Android και μετά από πολύ καιρό, κυκλοφόρησε τη λειτουργία «Προστασία παρακολούθησης εφαρμογών».

Ασύρματη IP Camera D-Link DCS-8515LH Λευκό(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η εφαρμογή Android του DuckDuckGo απέκτησε νέα δυνατότητα

 

Η εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας λειτουργίας που ονομάζεται «Προστασία παρακολούθησης εφαρμογών» στην εφαρμογή Android ως ανοιχτή beta και είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους χρήστες smartphone Android.

Αυτή η δυνατότητα βοηθά τους χρήστες αποκλείοντας προγράμματα παρακολούθησης τρίτων από τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στα smartphone τους. Και θα αποκλείσει τους ιχνηλάτες τρίτων ακόμη και από εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή αλλά δεν χρησιμοποιούνται.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε στα smartphone μας παρακολουθούν τα δεδομένα μας, ώστε να προσδιορίζουν τη βάση ενδιαφερόντων μας για τη στόχευση διαφημίσεων σε άλλες διαφορετικές πλατφόρμες και γι’ αυτό, αυτές οι εφαρμογές διατηρούν επίσης τα δεδομένα μας στους διακομιστές τους.

Η Beta του προγράμματος περιήγησης DuckDuckGo είναι ανοιχτή για όλους τους χρήστες Mac(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο αποκλεισμός εφαρμογών παρακολούθησης τρίτου μέρους από έναν ιστότοπο είναι πλέον κοινός για πολλά προγράμματα περιήγησης, αλλά παρόλα αυτά, υπάρχουν λιγότερο αξιόπιστοι αποκλειστές για εφαρμογές Android. Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι το DuckDuckGo είναι ήδη καλά στις συσκευές της Apple.

Μετά από ένα μακρύ έτος αναμονής, τελικά έκανε αυτή τη δυνατότητα εκτός δοκιμών beta και την έκανε διαθέσιμη για χρήστες Android, καθώς οι χρήστες Android αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα και ανατριχιαστική στόχευση από πολλές γνωστές εφαρμογές.

DELL 3881 Intel Core i5-10400 / 8GB / 256GB SSD / 1TB HDD / Intel UHD Graphics 630(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επιπλέον, αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιεί μια ” τοπική σύνδεση VPN ” που καθιστά δυνατή αυτήν την παρακολούθηση αποκλεισμού και επίσης, δεν αποστέλλονται δεδομένα που σχετίζονται με τις εφαρμογές στον ίδιο το DuckDuckGo ή σε οποιονδήποτε άλλο απομακρυσμένο διακομιστή.

Μπορείτε να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή από το PlayStore και διαθέτει επίσης ορισμένες ακόμη δυνατότητες, όπως αποκλεισμό κρυφού προγράμματος παρακολούθησης, προστασία παρακολούθησης email, αυτόματο HTTPS και εκκαθάριση ιστορικού περιήγησης με ένα πάτημα.

Το DuckDuckGo παρέχει τώρα υπηρεσία email με προστασία απορρήτου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4962

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: