Το DuckDuckGo παρέχει τώρα υπηρεσία email με προστασία απορρήτου

Το DuckDuckGo κυκλοφόρησε την υπηρεσία « Προστασία email », η οποία σας παρέχει περισσότερο απόρρητο και πολλά άλλα οφέλη, επίσης, με μια μοναδική διεύθυνση email.

Αυτή η προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν σημαίνει ότι σας παρέχουμε μια εντελώς νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και είναι διαφορετικό από αυτό και στοχεύει να προσφέρει οφέλη όπως η παρακολούθηση δωρεάν εμπειρίας email.

Τρόπος προβολής, επεξεργασίας και διαγραφής αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης στον Firefox

Το DuckDuck προσφέρει επίσης δωρεάν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @duck.com

 

Αφού βρίσκεστε στη φάση δοκιμών beta για ένα χρόνο, είναι πλέον διαθέσιμο για όλους και μπορείτε να λάβετε δωρεάν τη διεύθυνση email @duck.com με την εγγραφή σας .

Αλλά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή DuckDuckGo για κινητά, μια επέκταση προγράμματος περιήγησης σε Firefox, Chrome, Edge ή Brave και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης Mac.

Πώς να εισαγάγετε σελιδοδείκτες από το Chrome στον Firefox

Επιτρέψτε μου να σας πω πώς ακριβώς λειτουργεί. Μπορείτε να το κατανοήσετε ως προώθηση email επειδή είναι απλώς μια ασπίδα για τα εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον πραγματικό λογαριασμό σας που μπορεί να χρησιμοποιούν είδος ως ιχνηλάτες , επιβλαβείς συνδέσμους και ανεπιθύμητα μηνύματα .

Τώρα, η ασπίδα σημαίνει προστασία από ιχνηλάτες που μπορούν να παρακολουθούν τη διεύθυνση IP σας για πληροφορίες τοποθεσίας , βάση ενδιαφέροντος και δακτυλικά αποτυπώματα προγράμματος περιήγησης.

Επίσης, άλλα κακόβουλα προγράμματα ή οποιεσδήποτε επιβλαβείς δραστηριότητες, όπως η προστασία σας από επιβλαβείς συνδέσμους και για αυτό, η υπηρεσία του DuckDuckGo θα δοκιμάσει την προσέγγισή τους μέσω HTTPS και όχι μόνο μέσω HTTP.

Πώς να απενεργοποιήσετε τη βελτιστοποίηση παράδοσης στα Windows 11 (2 Μέθοδοι)

Και αφού ελέγξει και καταργήσει τα προγράμματα παρακολούθησης και τις επιβλαβείς διευθύνσεις URL, θα στείλει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενα της κύριας υπηρεσίας σας, όπως το Gmail ή το Outlook .

Με μια προσωπική διεύθυνση Duck, δίνει επίσης Μοναδικές Ιδιωτικές Διευθύνσεις Duck που θα λειτουργούν το ίδιο, αλλά θα σας εμφανίζει ανώνυμα στους ιστότοπους όπου θα συμπληρώσετε αυτές τις διευθύνσεις email.

Το DuckDuckGo θα εντοπίσει αυτόματα πεδία email και θα σας δώσει την επιλογή να τα δημιουργήσετε.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό αυτής της υπηρεσίας είναι ότι μπορείτε να απαντήσετε από τη διεύθυνση της πάπιας σας στον οποίο δεν θέλετε να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά η εταιρεία είπε ότι δεν μπορούσε να εγγυηθεί, καθώς μερικές φορές μπορεί να προωθήσει διευθύνσεις.

Πώς να μεταφέρετε το Chromecast Dailymotion σε Smart TV

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: