Το επόμενο τεστ επανασχεδιασμού εξαιρετικά ψηλής οθόνης του Instagram θα ξεκινήσει σύντομα

Το Instagram απαλλάχθηκε πρόσφατα από αμφιλεγόμενες αλλαγές επανασχεδιασμού και τώρα σχεδιάζει άλλη μια αλλαγή σχεδίασης της διάταξης ροής δεδομένων , αλλά αυτή τη φορά οι αλλαγές θα αφορούν τις φωτογραφίες ροής.

Καθώς η πρόσφατη διαμάχη επικεντρώθηκε στο ότι «το Instagram που ανήκει στο Meta ήθελε να δημιουργήσει μια ροή σε στυλ TikTok», η εταιρεία έκανε ένα βήμα πίσω και έκανε πίσω το σχέδιο, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται εμμονή με αυτό.

Xiaomi TV Stick 4K Android 11 bluetooth 5.2 5G Wifi 2 GB ΕΜΒΟΛΟ 8 GB ROM UHD Οθόνη Dongle DTS HD Dolby Atmos Surround Ήχος Netflix Youtube Global Version

Το Instagram ενδέχεται να παρουσιάσει Σύντομα τη ροή φωτογραφιών 9:16

Φωτογράφος Thomas Fitzgerald

Στο εβδομαδιαίο Ask Me Anything σήμερα, ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri επιβεβαίωσε ότι το Instagram θα αρχίσει να δοκιμάζει μια νέα προβολή ροής για τις φωτογραφίες σύντομα και αυτό το “σύντομα” σημαίνει μία ή δύο εβδομάδες .

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Instagram εμφανίζει κυλίνδρους σε προβολή ψηλής οθόνης και πρόσφατα έκανε επίσης 15 λεπτά μικρότερο βίντεο ως καρούλια , επομένως θα φαίνεται και σε προβολή ψηλής οθόνης, η οποία μοιάζει με πλήρη οθόνη, αλλά οι φωτογραφίες δεν άλλαξαν ποτέ από την τετράγωνη προβολή του .

Και αυτή η νέα προβολή για φωτογραφίες είναι υπέρ-υψηλές φωτογραφίες 9:16 που θα σας επιτρέψουν να δημοσιεύσετε κάθετες εικόνες και να αντικαταστήσετε την τρέχουσα προβολή 4:5, αλλά μπορείτε ακόμα να δημοσιεύετε εικόνες σε τετράγωνα περικομμένες, επειδή μια άλλη αριστερή περιοχή θα γίνει κλίση.

FIMI X8 SE 2022 2.4GHz 10KM FPV Με 3 άξονες Gimbal 4K κάμερα HDR βίντεο GPS 35 λεπτά Flight Time RC Quadcopter RTF

Όπως εξήγησε ο Mosseri, «Μπορείτε να έχετε ψηλά βίντεο, αλλά δεν μπορείτε να έχετε ψηλές φωτογραφίες στο Instagram», και στη συνέχεια, είπε, «οπότε σκεφτήκαμε ότι ίσως θα έπρεπε να φροντίσουμε να αντιμετωπίζουμε και τα δύο εξίσου».

Αν αναρωτιέστε πώς θα μοιάζει, μπορούμε να βασιστούμε σε μερικές εικόνες που μοιράστηκε ο φωτογράφος Thomas Fitzgerald  στο blog του που δημοσίευσε τον Μάιο.

Σύμφωνα με τις εικόνες του, αυτή η νέα προβολή δεν φαίνεται να διαφέρει από την προηγούμενη προβολή κυλίνδρων , αλλά θα είναι επίσης ένα πλεονέκτημα. Υπάρχει μια κλίση επικάλυψης στο κάτω μέρος των αναρτήσεων για να είναι ευανάγνωστο το κείμενο.

Και θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένα άτομα τις επόμενες εβδομάδες για δοκιμαστικούς σκοπούς και η εταιρεία θα το διαθέσει σύμφωνα με τα σχόλιά τους.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian