Το Ethereum Foundation καθιστά σαφές ότι η συγχώνευση δεν θα βελτιώσει τα τέλη και την απόδοση

Την Τετάρτη, το Ίδρυμα Ethereum διευκρίνισε ότι το The Merge δεν θα μειώσει τα τέλη onchain καθώς η πολυαναμενόμενη μετάβαση από την απόδειξη εργασίας (PoW) στην απόδειξη στοιχήματος (PoW) απέχει πλέον 29 ημέρες. Εν μέσω της ενημέρωσης The Merge από το Ίδρυμα Ethereum, τον τελευταίο μήνα, το κόστος του δικτύου Ethereum έχει εκτυπώσει μερικές από τις χαμηλότερες χρεώσεις onchain από το 2020.

Το Ethereum Foundation διευκρινίζει «Τα τέλη φυσικού αερίου είναι προϊόν της ζήτησης δικτύου» — Η συγχώνευση δεν αλλάζει σημαντικά καμία παράμετρο που επηρεάζει άμεσα τη χωρητικότητα του δικτύου ή τη ροή

Το Ίδρυμα Ethereum θέλει το κοινό να γνωρίζει ότι ενώ το The Merge θα μεταβεί από το PoW στο PoS, οι υποθέσεις ότι τα τέλη θα μειωθούν είναι ψευδείς. Η δήλωση προστέθηκε στον ορισμό του ιδρύματος και την περίληψη του The Merge που φιλοξενείται στο ethereum.org .

Η σελίδα έχει ενημερωθεί σε μερικές περιπτώσεις και η τελευταία ενημέρωση έγινε στις 16 Αυγούστου 2022. Οι προγραμματιστές του Ethereum αναμένεται να συγκληθούν για μια συνάντηση στις 18 Αυγούστου 2022 .

«Τα τέλη φυσικού αερίου είναι προϊόν της ζήτησης του δικτύου σε σχέση με τη χωρητικότητα του δικτύου», εξηγεί η πρόσφατα ενημερωμένη περίληψη του ιστότοπου. «Η Συγχώνευση καταργεί τη χρήση της απόδειξης εργασίας, τη μετάβαση στην απόδειξη συμμετοχής για συναίνεση, αλλά δεν αλλάζει σημαντικά καμία παράμετρο που επηρεάζει άμεσα τη χωρητικότητα ή την απόδοση του δικτύου».

Ενώ οι χρεώσεις συναλλαγών στο Ethereum δεν θα αλλάξουν μετά το The Merge, οι χρήστες που θέλουν χαμηλότερες χρεώσεις θα πρέπει να αξιοποιήσουν λύσεις κλιμάκωσης του επιπέδου δύο (L2) και να περιμένουν περισσότερες αναβαθμίσεις Ethereum. Μετά το The Merge, το Ethereum θα εφαρμόσει τα The Surge, The Verge, The Purge και τέλος The Splurge.

Το Surge στοχεύει να βοηθήσει στη βελτίωση της κλιμάκωσης αξιοποιώντας συνάθροιση μηδενικής γνώσης (ZK-συλλογές) μέσω τεχνικών διαμοιρασμού . Η μετάβαση The Verge του Ethereum θα εφαρμόσει δέντρα Verkle προκειμένου να επιτευχθεί ανιθαγένεια χρησιμοποιώντας την αναβάθμιση Merkle proof. Παρόλο που οι χρεώσεις δεν θα μειωθούν αμέσως, οι χρεώσεις onchain του Ethereum είναι στα χαμηλότερα ποσοστά από το 2020 .

Κατά τη στιγμή της σύνταξης στις 17 Αυγούστου, τα στατιστικά του bitinfocharts.com δείχνουν ότι η μέση χρέωση δικτύου σήμερα είναι 0,0012 αιθέρας ή 2,28 $ ανά μεταφορά. Το Gas Tracker του Etherscan.io είναι ακόμη χαμηλότερο, δείχνοντας ότι η υψηλή χρέωση είναι περίπου 22 gwei ή 0,85 $ ανά συναλλαγή.

Μια πώληση στην αγορά Opensea είναι 2,90 $, μια ανταλλαγή Uniswap είναι 7,47 $ και η μεταφορά ενός ERC20 like tether ( USDT ) είναι 2,19 $ ανά μεταφορά την Τετάρτη. Οι χρεώσεις L2 είναι οι χαμηλότερες στο Loopring και στο Zksync καθώς το κόστος μπορεί να κυμαίνεται από 0,04 $ έως 0,06 $ για την αποστολή αιθέρα.

Τι πιστεύετε για το Ethereum Foundation που διευκρινίζει ότι το The Merge δεν θα μειώσει τα τέλη στον ιστότοπο ethereum.org; Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτό το θέμα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

από Bitcoin News

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian