Το Gmail λειτουργεί πλέον χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, αν και με περιορισμένες λειτουργίες. Δείτε πώς

Το Gmail της Google είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες email στον πλανήτη και για καλούς λόγους. Πιθανότατα δεν υπάρχει κανένας με smartphone που να μην έχει λογαριασμό Gmail.

Ακουστικά RAZER KRAKEN X 7.1 Analog Black(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σίγουρα, εάν διαθέτετε συσκευή Android, πρέπει να έχετε λογαριασμό Google και κατά συνέπεια Gmail, αλλά ακόμα και στην άλλη πλευρά του διαδρόμου, θα βρείτε πολλούς ανθρώπους που προτιμούν να χρησιμοποιούν το Gmail, από οτιδήποτε παρέχει η Apple ή η Microsoft.

Ένα από τα μεγαλύτερα κατοικίδια που έπρεπε να αντέξουν οι χρήστες του Gmail είναι το γεγονός ότι η υπηρεσία απλώς σταματά να λειτουργεί τη στιγμή που διακόπτεται το Διαδίκτυό σας ή υπάρχει αδύναμο σήμα. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό, η Google έχει πλέον προσθέσει τη δυνατότητα χρήσης του Gmail χωρίς ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Δείτε πώς λειτουργεί και τι μπορούν να κάνουν όλοι οι χρήστες με το Gmail όταν έχουν αδύναμη σύνδεση.

Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Gmail ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία απαιτούν ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο για να μπορούν οι χρήστες να ελέγχουν τα εισερχόμενα αλληλογραφίας τους, να λαμβάνουν νέα μηνύματα και να απαντούν σε αυτά. 

LOGITECH Wireless Mouse Blue(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Ωστόσο, με τη λειτουργία αλληλογραφίας εκτός σύνδεσης ενεργοποιημένη για το Gmail, οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σχεδόν σε κάθε δυνατότητα της υπηρεσίας email της Google χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. 

Θα μπορούν να ελέγχουν τα εισερχόμενά τους, να ανοίγουν μη αναγνωσμένα email και ακόμη και να στέλνουν νέα email στους παραλήπτες.  

Επομένως, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εκτός σύνδεσης για το Gmail, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε αμέσως.

[WooZoneProducts asin=”amz-B07X3R1S7S”][/WooZoneProducts]

Ανοίξτε τον λογαριασμό σας στο Gmail σε έναν υπολογιστή και μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων εντός της εφαρμογής. Αυτό θα βρίσκεται στην περιοχή Ρυθμίσεις>Εμφάνιση όλων των ρυθμίσεων. Από εκεί, μεταβείτε στην καρτέλα “Εκτός σύνδεσης” στο επάνω μέρος της γραμμής πλοήγησης. Εδώ, επιλέξτε το πλαίσιο “Ενεργοποίηση αλληλογραφίας εκτός σύνδεσης” για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εκτός σύνδεσης για το Gmail. Εάν το θέλετε, μπορείτε να συζητήσετε τις επιλογές και τις ρυθμίσεις για τη δυνατότητα. Μόλις τελειώσετε, απλώς κάντε κλικ στο “Αποθήκευση αλλαγών”, στο κάτω μέρος, και είστε έτοιμοι.

Πώς να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε τα παιχνίδια υπολογιστή εκτός σύνδεσης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία εκτός σύνδεσης, το Gmail θα συγχρονίσει αυτόματα τα πιο πρόσφατα email σας για πρόσβαση εκτός σύνδεσης και θα τα διατηρήσει για μια συγκεκριμένη περίοδο, από 7 ημέρες έως 90 ημέρες.

Όταν στέλνετε σε κάποιον ένα email σε λειτουργία εκτός σύνδεσης, στην πραγματικότητα δεν θα στείλει το μήνυμα στον παραλήπτη, αλλά θα το αποθηκεύσει σε έναν φάκελο Εξερχόμενα.

Τη στιγμή που το σύστημά σας έχει ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το πόσο ασταθές είναι, το Gmail θα στείλει όλα τα email σας στα Εξερχόμενα και θα κατεβάσει μια ελαφριά έκδοση του εισερχόμενου email σας. Λάβετε υπόψη ότι δεν θα πραγματοποιήσει λήψη συνημμένων, για αυτό θα χρειαστείτε μια ενεργή και σταθερή σύνδεση.

Πώς να αλλάξετε ή να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4605

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: