Το Google Bard AI λαμβάνει απαντήσεις εικόνας. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε

Ο χώρος της τεχνητής νοημοσύνης έχει ήδη καταιγίσει τον κόσμο και το θέμα είναι ήδη viral στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Κάθε δεύτερη μέρα, βλέπουμε νέες εξελίξεις στον τομέα της AI.

Ενώ η υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης τόσο νωρίς μπορεί να έχει μερικά μειονεκτήματα, μπορούν εύκολα να παραβλεφθούν. Κανείς δεν νοιάζεται αρκεί τα εργαλεία AI να είναι χρήσιμα και να σε κάνουν παραγωγικό.

Αφού αντιμετώπισε τη ζέστη από τη Microsoft και το OpenAI, η Google ξεκίνησε το δικό της chatbot AI, το Google Bard. Χρησιμοποιεί το Google Bard Προεκπαίδευση και μοντελοποίηση βοηθητικής γλώσσας της Google (PaLM) και έχει περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με το ChatGPT.

Το Google Bard μπορεί να έχει πρόσβαση στον ιστό και να παρέχει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες. Μιλάμε για το Google Bard επειδή πρόσφατα απέκτησε μια εφαρμογή που επιτρέπει στο chatbot να εμφανίζει άμεσα αποτελέσματα σε εικόνες από την Αναζήτηση Google.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Θέλεις περισσότερη τεχνολογία; >> Ελα στο Viper

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε το Google Bard αυτήν τη στιγμή

Πώς να εγγραφείτε στο Google Bard AI και να το χρησιμοποιήσετε

Το Google Bard AI ανταποκρίνεται τώρα με εικόνες

Όταν η Google παρουσίασε το chatbot τεχνητής νοημοσύνης της – το Google Bard – είπε ότι θα κυκλοφορήσει νέες δυνατότητες τις επόμενες εβδομάδες. Τώρα μήνες μετά την κυκλοφορία του, απέκτησε ένα από τα πιο χρήσιμα και αναμενόμενα χαρακτηριστικά.

Εκτός από τη βοήθεια με την κωδικοποίηση και την έρευνα πληροφοριών στον Ιστό, το Google Bard AI μπορεί να προτρέψει αποτελέσματα σε εικόνες από τη μηχανή Αναζήτησης Google. Τώρα θα δείτε το εικόνες στο Google Bard AI chatbot.

Σύμφωνα με την Google, η εφαρμογή εικόνων στη συνομιλία θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε πιο αποτελεσματικά τις ιδέες σας. Οι απαντήσεις θα είναι πιο ενημερωτικές και σχετικές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση εικόνων Google Bard;

Σε αντίθεση με το ChatGPT, όπου πρέπει να συνδέσετε εργαλεία ή προσθήκες τρίτων για να αποκτήσετε πρόσθετες λειτουργίες, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι επιπλέον στο Google Bard.

Το Google Bard σάς εμφανίζει τώρα εικόνες σε σχετικά μηνύματα προτροπής χωρίς να ζητά εικόνες. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που το chatbot AI αισθάνεται ότι μια εικόνα είναι απαραίτητη, θα σας εμφανίζει χωρίς καμία επιπλέον προτροπή.

Ωστόσο, εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα δυνατότητα, μπορείτε να ζητήσετε μια ερώτηση που απαιτεί την εμφάνιση εικόνων ως απαντήσεων. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρωτήσετε το Google Bard “Δείξε μου τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς με εικόνες”. ή ‘Πρότεινε μου την καλύτερη ράτσα σκύλου με εικόνες’και τα λοιπά.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το bard.google.com.

2. Κάντε κλικ στο Συνδεθείτε κουμπί και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.

3. Εισαγάγετε την προτροπή σας στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε το Εισαγω κουμπί.

4. Το Google Bard θα το κάνει τώρα σας δείξω την απάντηση με εικόνες μαζί με την επιλογή αναζήτησης του όρου στην αναζήτηση Google.

5. Εάν η προτροπή σας απαιτεί την προσθήκη εικόνων στην απόκριση, θα το κάνετε βρείτε τις εικόνες στη συνομιλία.

Αυτό είναι! Δοκιμάστε να τροποποιήσετε την προτροπή εάν δεν μπορείτε να βρείτε τις εικόνες ως απάντηση. Μπορείτε ακόμη και ζητήστε από το Google Bard AI να εμφανίζει μόνο εικόνες.

Δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη στην Αναζήτηση Google

Το Generative AI στην Αναζήτηση Google υποτίθεται ότι είναι το μέλλον και θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες.

Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής Search Generative Experience (SGE) για να βιώσετε το Generative AI ακόμη και πριν διαδοθεί σε ευρύτερο κοινό.

Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας στο Generative AI, μπορείτε να εφαρμόσετε το Google Bard AI στα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε το chatbot Google Bard AI στην Αναζήτηση Google, πρέπει να ακολουθήσετε τον οδηγό μας που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες – Πώς να αποκτήσετε το Bard AI στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.

Το Google Bard AI αποκτά νέες δυνατότητες, αλλά οι απαντήσεις είναι αργές και ανακριβείς. Παρόλο που έχει πρόσβαση στα αποτελέσματα αναζήτησης, οι πληροφορίες του είναι λιγότερο ακριβείς από το ChatGPT ή το Bing AI.

Το αν το AI Chatbot θα επιβιώσει μετά την εφαρμογή του στην Αναζήτηση Google δεν έχει ακόμη φανεί. Λοιπόν, ποια είναι η άποψή σας για την ικανότητα του Google Bard AI να ανταποκρίνεται με εικόνες; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *