Το Google Photos φέρνει νέο αναδυόμενο περιβάλλον χρήστη για γρήγορη κοινή χρήση

Το Google Photos φέρνει νέο αναδυόμενο περιβάλλον χρήστη για γρήγορη κοινή χρήση

Το Google Photos αλλάζει ξανά το αναδυόμενο περιβάλλον χρήστη (UI) για γρήγορη κοινή χρήση και διαχείριση βιβλιοθήκης.

Φέτος η Google κυκλοφορεί σημαντικές ενημερώσεις και επανασχεδιασμούς για την εφαρμογή Φωτογραφίες στο Android. Αρχικά, η εταιρεία ανακοίνωσε μια μεγάλη ενημέρωση για την ενότητα «κοινή χρήση» της εφαρμογής και αργότερα κυκλοφόρησε μια επανασχεδιασμένη καρτέλα Βιβλιοθήκη.

Τώρα, ο τεχνολογικός γίγαντας αλλάζει τη διεπαφή χρήστη του Google Photos. Σύμφωνα με τις αναφορές του 9to5Google, αυτή η αλλαγή μοιάζει με ενημέρωση διακομιστή στην έκδοση 5.96 του Google Photos .

Πώς να μεταφέρετε τις Φωτογραφίες Google από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Νέα διεπαφή χρήστη αναδυόμενων παραθύρων στις Φωτογραφίες Google

 

Η αναφορά προτείνει ότι το νέο αναδυόμενο περιβάλλον χρήστη εμφανίζεται κατά την επιλογή φωτογραφιών ή βίντεο από τη βιβλιοθήκη. Ωστόσο, η αλλαγή παρατηρήθηκε σε μερικές συσκευές, επομένως η ενημέρωση ενδέχεται να είναι περιορισμένης κυκλοφορίας ή να βρίσκεται σε σημείο δοκιμής.

Στην πιο πρόσφατη διεπαφή χρήστη, μπορούμε να δούμε όλες τις επιλογές στο κάτω μέρος της οθόνης με “Κοινή χρήση”, “Προσθήκη σε” και “Διαγραφή”. Υπάρχουν άλλες επιλογές για τη διαγραφή περιεχομένου από τη συσκευή, την παραγγελία εκτυπώσεων, τη μετάβαση στην αρχειοθέτηση και τη μετάβαση στον Κλειδωμένο φάκελο.

Η νέα ενημερωμένη διεπαφή χρήστη ενσωμάτωσε περισσότερες επιλογές χωρίς κλικ στην εικόνα.

Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το Google Photos στο Flickr το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σύροντας περαιτέρω προς τα επάνω στο αναδυόμενο παράθυρο, μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στις συντομεύσεις άμεσης αποστολής σε συγκεκριμένες επαφές. Κάτω από αυτό, υπάρχει μια συντόμευση για να προσθέσετε μια εικόνα ή ένα βίντεο στο άλμπουμ και επίσης να δείτε τη θέση του αρχείου. Όλες αυτές οι επιλογές εμφανίζονται επίσης κατά την επιλογή πολλών φωτογραφιών ή βίντεο.

Επί του παρόντος, δεν είναι σαφές εάν η τελευταία ενημέρωση κυκλοφορεί ευρέως ή όχι . Πρέπει να περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με αυτό.

Windows 11 Πώς να απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση σύνδεσης στο Internet(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τον Απρίλιο, η Google επανασχεδίασε πλήρως την καρτέλα “Βιβλιοθήκη”. Σε αυτήν την αλλαγή, το Google Photos εμφανίζει αμέσως ένα πλέγμα με τα 10 πρόσφατα άλμπουμ. Συμπεριλαμβανομένων των Αγαπημένων, του ρολού κάμερας και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ταξινομηθεί με ένα καρουζέλ τσιπ φίλτρου.

Με την καρτέλα Κοινή χρήση στις Φωτογραφίες, η λίστα χωρίζεται πλέον σε τρεις διακριτές ενότητες. Υπάρχει ένα κοινόχρηστο άλμπουμ και η παρακάτω λίστα εμφανίζει τις τρεις πιο πρόσφατες «συζητήσεις και κοινόχρηστους συνδέσμους.

Πώς να δείτε τις Φωτογραφίες Google στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy