Το Google Pixel 6a ενδέχεται να μην υποστηρίζει τη λειτουργία κίνησης της κάμερας Google

Το Google Pixel 6a ενδέχεται να μην υποστηρίζει τη λειτουργία κίνησης της κάμερας Google

Το επερχόμενο smartphone μεσαίου τμήματος της Google, το Pixel 6a ενδέχεται να μην περιλαμβάνει υποστήριξη για τη λειτουργία κίνησης της Google . Μια συμβουλή από τον  Kuba Wojciechowsk , ο οποίος παρατήρησε αλλαγές στους κωδικούς Pixel και κατέληξε σε αυτό.

Πρόσφατα, ο τεχνολογικός γίγαντας Google εντοπίστηκε επίσης να εργάζεται σε ένα νέο ρολόι Pixel που μπορεί να διαθέτει το wearOS 3.1 της Google και μπορεί επίσης να κάνει το ντεμπούτο του με το Pixel 6a στο IO.

Η λειτουργία κίνησης επιτρέπει στους χρήστες να θολώνουν το φόντο με δημιουργικό τρόπο ενός αντικειμένου που κινείται γρήγορα και το αντικείμενο θα είναι ακίνητο στην εικόνα. Η εταιρεία παρουσίασε αυτή τη νέα λειτουργία κάμερας στα Pixel 6 και Pixel 6 Pro.

 

Η OnePlus αποκαλύπτει το OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Η Google δεν θα προσθέσει τη λειτουργία κίνησης στο Google Pixel 6a

 

Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, πόσο φανταστική είναι η λειτουργία κίνησης, αλλά μπορεί να μην περιλαμβάνεται στο Pixel 6a, σύμφωνα με τον Kuba Wojciechowsk  που σημειώνεται στο  PIXEL_2021_EXPERIENCE , το οποίο περιλαμβάνει τη σειρά Pixel 6 και το επερχόμενο Pixel 6a.

Η έκδοση περιλαμβάνει τους κωδικούς Pixel 6a με την κωδική ονομασία ” bluejay ” που δίνει μια ένδειξη ότι το τηλέφωνο δεν θα υποστηρίζει αυτήν τη λειτουργία κάμερας. Πρόσφατα, ένας προγραμματιστής Mishaal Rahman είπε  επίσης το ίδιο στους XDA Developers.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η εταιρεία ενδέχεται να χρησιμοποιεί τον ίδιο σχεδιασμό και το ίδιο chipset Google Tensor GS101 με τα Pixel 6 και 6 Pro, αλλά ενδέχεται να δούμε την αποκοπή ορισμένων λειτουργιών επειδή η συσκευή αναμένεται να χρησιμοποιεί παλαιότερους αισθητήρες κάμερας που ταιριάζουν με Αισθητήρες Pixel 3 έως 5a.

Ενώ το Google Pixel 6a προβλέπεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες, φημολογείται επίσης ότι μπορεί να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου I/O της Google, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Μαΐου.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: