Το HBO Max δεν λειτουργεί στο Roku; 8 Διορθώσεις για δοκιμή

Παρά το γεγονός ότι είναι το σπίτι των Friends και πολλών άλλων αγαπημένων τηλεοπτικών εκπομπών , το HBO Max μερικές φορές εμφανίζει περίεργα σφάλματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν – ειδικά σε συσκευές Roku. Εάν η εφαρμογή HBO Max δεν λειτουργεί όταν θα έπρεπε, υπάρχουν πολλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Οι περισσότερες από αυτές τις επιδιορθώσεις είναι αρκετά απλές ώστε ακόμη και ο πιο μη έμπειρος στην τεχνολογία άτομο μπορεί να τις κάνει χωρίς πρόβλημα. Για παράδειγμα, τα προβλήματα αποθήκευσης στην προσωρινή μνήμη και αναπαραγωγής είναι κοινά ζητήματα με εύκολες λύσεις.

Ελέγξτε το DownDetector

Το πρώτο βήμα είναι να επαληθεύσετε εάν τα προβλήματά σας με το HBO Max που δεν λειτουργεί στο Roku βρίσκονται στην εφαρμογή σας ή υπάρχει διακοπή λειτουργίας διακομιστή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στο DownDetector.com και αναζητώντας αναφορές από άλλους χρήστες σχετικά με την υπηρεσία. Ένας γρήγορος, ευρέως διαδεδομένος αριθμός αναφορών υποδεικνύει ότι το πρόβλημα είναι πιθανό επειδή οι διακομιστές HBO Max είναι εκτός λειτουργίας και η καλύτερη επιλογή είναι απλώς να το περιμένετε.

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Εάν οι διακομιστές δεν είναι απενεργοποιημένοι, το επόμενο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων που πρέπει να ελέγξετε είναι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι ο δρομολογητής σας λειτουργεί και, στη συνέχεια, ελέγξτε ότι πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις εύρους ζώνης για την υπηρεσία ροής.

Σύμφωνα με το HBO Max, χρειάζεστε ταχύτητα λήψης τουλάχιστον 25 Mbps για ροή περιεχομένου σε 4K. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό, και δεν θα έχετε όλη την εμπειρία. Το HBO Max προτείνει επίσης ταχύτητες Wi-Fi 50 Mbps ή περισσότερες για την καλύτερη εμπειρία ταινίας .

Απενεργοποιήστε το VPN σας

Ένα VPN (Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο) σας προστατεύει όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο. Όταν χρησιμοποιείται με μια υπηρεσία ροής, μπορεί να σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο μόνο σε άλλες χώρες. Ωστόσο, μπορεί επίσης να επηρεάσει την απόδοση των υπηρεσιών ροής.

Απενεργοποιήστε το VPN σας ενώ παρακολουθείτε το HBO Max και ελέγξτε αν βελτιώνεται η απόδοση. Μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να διορθώσετε το HBO Max στη συσκευή ροής σας.

Πώς να επαναφέρετε το Oculus Quest 2(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επανεκκινήστε το Roku σας

Η δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδος απενεργοποίησης και επανενεργοποίησης ισχύει και για το Roku.

Επιλέξτε Σύστημα > Τροφοδοσία > Επανεκκίνηση συστήματος > Επανεκκίνηση.

Κάνει ακριβώς αυτό που περιμένετε να κάνει – θα επανεκκινήσει το Roku σας και ελπίζουμε να λύσει τυχόν προβλήματα με την απόδοση. Ο κύκλος ισχύος είναι ένα από τα πιο εύκολα βήματα που μπορείτε να κάνετε

Πώς να κάνετε Cast House of the Dragon στο Chromecast(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενημερώστε το Roku σας

Αφού αντιμετωπίσετε όλες τις πιθανές αιτίες ή ζητήματα δικτύου, το επόμενο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι το ίδιο το Roku σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη έκδοση του υλικολογισμικού.

Πατήστε το κουμπί Roku Home για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη του Roku.
Επιλέξτε το μενού Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημέρωση λογισμικού.

Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση συστήματος, η Roku θα τη κατεβάσει αυτόματα.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη Roku

Καταλάβατε ότι το Roku σας είχε μια κρυφή μνήμη; Δεν λειτουργεί όπως θα λειτουργούσε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, αλλά μπορεί ακόμα να φιλοξενεί αποθηκευμένα δεδομένα με δυσλειτουργίες που ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοση μιας εφαρμογής. Τα καλά νέα είναι ότι είναι σχετικά εύκολο να καθαριστεί.

Επιλέξτε το κανάλι HBO Max από την αρχική οθόνη και πατήστε το κουμπί Αστερίσκος στο τηλεχειριστήριό σας.
Επιλέξτε Κατάργηση καναλιού .
Μετά από αυτό, επανεκκινήστε τη συσκευή σας Roku για να εκτελέσετε πλήρη επανεκκίνηση του συστήματος.

Αυτό όχι μόνο θα διαγράψει την προσωρινή μνήμη του HBO Max αλλά θα διαγράψει και το κανάλι από τη συσκευή σας. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά το HBO Max από το κατάστημα καναλιών και να συνδεθείτε ξανά.

Το HBO ανακήρυξε το «House of the Dragon» ως τη μεγαλύτερη πρεμιέρα ποτέ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού HBO Max

Αυτή είναι μια περίεργη λύση, αλλά οι χρήστες του Roku έχουν αναφέρει ότι λειτουργεί. Πάρτε το λοιπόν με λίγο αλάτι. Αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Roku και αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασής σας. Εφόσον δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω του Roku, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού .

Ανοίξτε το HBO Max σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
Επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Κάτω από τον λογαριασμό, επιλέξτε το εικονίδιο με το μολύβι δίπλα στον κωδικό πρόσβασής σας.
Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν εξαψήφιο κωδικό επαλήθευσης που θα σταλεί στο email σας. Εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό και επιλέξτε Συνέχεια.

Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης δύο φορές στην επόμενη οθόνη. Κάντε το και, στη συνέχεια, θα έχετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης.

Αφού αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας HBO Max στο Roku.

Εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί (ή αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα εκτός από το HBO Max), μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά συστήματος για να καθαρίσετε πλήρως το σύστημα από τυχόν πιθανές δυσλειτουργίες. Και πάλι, θα πρέπει να επανεγκαταστήσετε όλα τα κανάλια σας και να συνδεθείτε ξανά σε αυτά. Θεωρήστε την επιλογή επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων ως την τελευταία λύση.

Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Σύστημα > Προηγμένες ρυθμίσεις συστήματος.
Επιλέξτε Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Εισαγάγετε τον κωδικό που παρέχεται στο πλαίσιο και επιλέξτε ΟΚ.

Μπορεί να χρειαστούν αρκετά λεπτά για να πραγματοποιηθεί μια πλήρης επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μόλις ολοκληρωθεί, θα πρέπει να ρυθμίσετε ξανά το Roku σας σαν να ήταν φρέσκο ​​από το κουτί.

Εάν καμία από αυτές τις μεθόδους δεν λειτουργεί, εξετάστε το ενδεχόμενο να απευθυνθείτε στην υποστήριξη Roku. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την πλευρά του λογισμικού. Ίσως ο λογαριασμός σας να μην είναι εξουσιοδοτημένος να εκκινήσει την εφαρμογή HBO ή να φταίει κάτι άλλο. Κάτι τέτοιο είναι απίθανο, αλλά είναι καλό να γνωρίζετε ποιες άλλες επιλογές είναι διαθέσιμες όταν το HBO Max σταματήσει να εργάζεται στο Roku.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5026

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d