Το Hulu συνεχίζει να Καταρρέει στη συσκευή σας; Δοκιμάστε αυτές τις 9 επιδιορθώσεις

Καταρρέει το Hulu στη συσκευή σας όταν ανοίγετε την εφαρμογή ή κατά την αναπαραγωγή βίντεο; Αυτό συμβαίνει μερικές φορές όταν χρησιμοποιείτε μια παλιά έκδοση της εφαρμογής Hulu. Τα κατεστραμμένα δεδομένα προσωρινής μνήμης, η χαμηλή μνήμη της συσκευής και ο χρόνος διακοπής λειτουργίας του διακομιστή μπορούν επίσης να προκαλέσουν κατάρρευση του Hulu.

Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να αντιμετωπίζετε και να διορθώνετε προβλήματα σφαλμάτων της εφαρμογής Hulu σε πολλές συσκευές ροής.

1. Απενεργοποιήστε το VPN σας

Το Hulu είναι διαθέσιμο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, στα εδάφη των ΗΠΑ και στις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ. Η εφαρμογή ροής μπορεί να διακοπεί ή να μην ανοίξει εάν βρίσκεστε σε μη υποστηριζόμενη περιοχή ή χώρα. Η χρήση του Hulu με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) μπορεί επίσης να προκαλέσει διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής.

Επίσης, τα VPN μερικές φορές επιβραδύνουν την ταχύτητα του διαδικτύου σας και αναγκάζουν το Hulu να αποθηκεύει προσωρινά τα βίντεο. Εάν χρησιμοποιείτε VPN, απενεργοποιήστε το και ελέγξτε αν αυτό εμποδίζει το Hulu να καταρρεύσει συνεχώς. Θα σας βοηθούσε να ανανεώσετε τη σύνδεση της συσκευής σας στο Διαδίκτυο ενεργοποιώντας ξανά το Wi-Fi/τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή επανεκκινώντας τον δρομολογητή σας.

Πώς να παρακολουθήσετε το 2022 US Open Online χωρίς καλώδιο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή Hulu

Το Hulu ενδέχεται να παρουσιάσει δυσλειτουργία στη συσκευή σας εάν υπάρχει πρόβλημα με τους διακομιστές του Hulu. Χρησιμοποιήστε εργαλεία παρακολούθησης ιστότοπου τρίτων, όπως το DownDetector και το IsItDownRightNow για να ελέγξετε εάν το Hulu αντιμετωπίζει διακοπή ή διακοπή λειτουργίας.

Εάν αυτά τα εργαλεία αναφέρουν προβλήματα με την υπηρεσία ροής, περιμένετε έως ότου το Hulu διορθώσει τη διακοπή του διακομιστή. Παρακολουθήστε τη σελίδα κατάστασης διακομιστή και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ξανά το Hulu όταν η υπηρεσία είναι ξανά συνδεδεμένη. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Hulu εάν η διακοπή του διακομιστή επιμένει και το Hulu συνεχίζει να παγώνει στη συσκευή σας.

3. Ενημερώστε το Hulu

Μια παρωχημένη έκδοση εφαρμογής Hulu μπορεί να διακοπεί ή να παγώσει συνεχώς. Η ενημέρωση του Hulu μπορεί να διορθώσει προβλήματα απόδοσης και σφάλματα που προκαλούν τη διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής. Ανοίξτε το κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας και ενημερώστε το Hulu στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Εάν η συσκευή ροής σας δεν διαθέτει κατάστημα εφαρμογών, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο του Κέντρου βοήθειας Hulu για να μάθετε πώς να ελέγχετε για ενημερώσεις του Hulu.

4. Κλείστε τις αχρησιμοποίητες εφαρμογές

Η εφαρμογή Hulu ενδέχεται να δυσλειτουργήσει εάν η μνήμη τυχαίας πρόσβασης (RAM) της συσκευής ροής σας είναι χαμηλή. Το κλείσιμο εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείτε είναι ένας γρήγορος τρόπος για να ελευθερώσετε μνήμη και να κάνετε το Hulu να λειτουργεί ξανά σωστά. Κλείστε αναγκαστικά το Hulu ή επανεκκινήστε τη συσκευή ροής σας εάν η εφαρμογή συνεχίζει να διακόπτεται.

5. Κλείστε αναγκαστικά και ανοίξτε ξανά το Hulu

Πολλοί κατασκευαστές συσκευών συνιστούν το αναγκαστικό κλείσιμο μιας εφαρμογής όταν δεν ανταποκρίνεται ή δυσλειτουργεί. Αναγκάστε να κλείσετε το Hulu εάν κολλήσει ή παγώσει κατά την εκκίνηση της εφαρμογής.

Αναγκαστικό κλείσιμο του Hulu στο Android

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και ειδοποιήσεις > Εμφάνιση όλων των εφαρμογών (ή Πληροφορίες εφαρμογής) και επιλέξτε Hulu.

Πατήστε το εικονίδιο Force Stop και πατήστε OK στο αναδυόμενο παράθυρο.

Αναγκαστικό κλείσιμο του Hulu σε iPhone ή iPad

Ανοίξτε το πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών iPhone ή iPad και σύρετε προς τα επάνω στην προεπισκόπηση του Hulu για να κλείσετε την εφαρμογή.

Αναγκαστικό κλείσιμο του Hulu στο Fire TV

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών > Hulu και επιλέξτε Αναγκαστική διακοπή.

Τερματίστε τη λειτουργία και επανεκκινήστε τη συσκευή ροής σας εάν δεν μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά το Hulu ή εάν η εφαρμογή συνεχίζει να κολλάει.

6. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Hulu

Τα αρχεία προσωρινής μνήμης (ή τα προσωρινά αρχεία ) βοηθούν τις εφαρμογές να εκτελούνται πιο γρήγορα στη συσκευή σας. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα απόδοσης και άλλα ζητήματα εάν τα δεδομένα προσωρινής μνήμης μιας εφαρμογής κατεστραμθούν.

Κλείστε αναγκαστικά το Hulu στη συσκευή ροής σας, διαγράψτε τα δεδομένα της κρυφής μνήμης και ελέγξτε αν αυτό εμποδίζει τη συντριβή του Hulu.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη Hulu σε συσκευές Android

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και ειδοποιήσεις > Εμφάνιση όλων των εφαρμογών (ή Πληροφορίες εφαρμογής) και επιλέξτε Hulu.

Πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης για να διαγράψετε τα προσωρινά αρχεία του Hulu.

Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη Hulu σε συσκευές Fire TV

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών > Hulu και επιλέξτε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη Hulu στο Chromecast

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Hulu > Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και επιλέξτε OK.

7. Κυκλοφορήστε τη συσκευή ροής σας

Η Hulu συνιστά να επανεκκινήσετε τη συσκευή ροής σας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση της εφαρμογής Hulu . Η ενεργοποίηση της συσκευής σας ελευθερώνει μνήμη ώστε οι εφαρμογές να λειτουργούν ομαλά. Μια επανεκκίνηση συσκευής μπορεί επίσης να διορθώσει προσωρινές δυσλειτουργίες του συστήματος που προκαλούν προβλήματα με την εφαρμογή Hulu.

Κλείστε το smartphone σας , περιμένετε λίγα λεπτά και ενεργοποιήστε το ξανά. Εάν χρησιμοποιείτε έξυπνη τηλεόραση ή συσκευή αναπαραγωγής ροής πολυμέσων ( Firestick, Apple TV κ.λπ.), απενεργοποιήστε την πηγή τροφοδοσίας της και ενεργοποιήστε την ξανά μετά από λίγα λεπτά.

8. Ενημερώστε τη συσκευή ροής σας

Οι ενημερώσεις λογισμικού και υλικολογισμικού εισάγουν νέες δυνατότητες και διορθώνουν δυσλειτουργίες στη συσκευή ροής. Μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων της συσκευής σας και ενημερώστε το λογισμικό/υλικολογισμικό της στην πιο πρόσφατη έκδοση. Ακόμα καλύτερα, διαμορφώστε τη συσκευή σας για αυτόματη λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων λογισμικού.

9. Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του Hulu

Εάν το Hulu συνεχίζει να κολλάει αφού δοκιμάσετε τις παραπάνω επιδιορθώσεις, διαγράψτε την εφαρμογή, επανεκκινήστε τη συσκευή σας και εγκαταστήστε ξανά το Hulu.

Στο Android, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και ειδοποιήσεις > Εμφάνιση όλων των εφαρμογών (ή Πληροφορίες εφαρμογής), επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης και επιλέξτε ΟΚ.

Για να απεγκαταστήσετε το Hulu σε συσκευές iOS, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής, επιλέξτε Κατάργηση εφαρμογής και πατήστε Διαγραφή εφαρμογής.

Εάν κάνετε ροή Hulu στο Apple TV, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Διαχείριση αποθηκευτικού χώρου και επιλέξτε το εικονίδιο Bin δίπλα στο Hulu.

Στις συσκευές Fire TV, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών > Hulu και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης.

Μεταδώστε ροή Hulu στον υπολογιστή σας

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Hulu εάν η εφαρμογή Hulu εξακολουθεί να διακόπτεται μετά τη λήψη αυτών των βημάτων αντιμετώπισης προβλημάτων. Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή της συσκευής σας εάν όλες οι εφαρμογές —όχι μόνο το Hulu— καταρρέουν συνεχώς.

Το Hulu λειτουργεί σε προγράμματα περιήγησης ιστού (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari και Microsoft Edge) σε Windows, macOS και ChromeOS. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες ακόμα κι αν η εφαρμογή Hulu διακόπτεται ή δεν είναι διαθέσιμη.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4929

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: