Το Instagram αποκάλυψε πολλές νέες δυνατότητες για τροχούς, συμπεριλαμβανομένης της διπλής προβολής

Το Instagram έχει ανακοινώσει πολλά νέα χαρακτηριστικά σχετικά με τους κυλίνδρους Instagram, όπως βίντεο μικρότερης διάρκειας από 15 λεπτά που μπορούν να μοιραστούν ως τροχοί, φωτογραφίες μπορούν να αναμιχθούν και να μοιραστούν ως τροχοί και πολλά άλλα.

Είδαμε ήδη ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες σε δοκιμές beta του Instagram και κάποιες διαρροές από τον διαρροή. Ας τα συζητήσουμε παρακάτω.

Gaming Chair Gembird – Μαύρο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τώρα μπορείτε να κάνετε remix φωτογραφιών και να μετατραπούν σε τροχούς

Το Remix photos θα σας επιτρέψει να κάνετε remix στη φωτογραφία σας με οποιαδήποτε δημόσια δημοσιευμένη φωτογραφία . Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τροχούς από αυτές τις αναμειγμένες φωτογραφίες με όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες, όπως η προσθήκη μουσικής, φίλτρων και αυτοκόλλητων.

Υπάρχει μια επέκταση των διατάξεων remix με νέες δυνατότητες κάθετης και οριζόντιας διαχωρισμένης οθόνης στους κυλίνδρους και μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια πράσινη οθόνη ή μια νέα διάταξη εικόνας σε εικόνα για να προσθέσετε μια αντίδραση στους κυλίνδρους.

Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε το βίντεο κλιπ των προηγούμενων τροχών σας χωρίς να τα προσθέσετε στο remix για να εμφανίσετε ένα συγκεκριμένο μέρος του βίντεο με τροχούς.

Το Instagram θα περιορίσει το πιο ευαίσθητο περιεχόμενο για νέους έφηβους χρήστες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρότυπα & Διπλό

Μαζί με αυτές τις δυνατότητες remix, υπάρχουν επίσης δύο νέες δυνατότητες στο τμήμα των κυλίνδρων για εξοικονόμηση χρόνου, όπως μια λήψη διπλής κάμερας και μια νέα λειτουργία προτύπων.

Τα διπλά χαρακτηριστικά σάς επιτρέπουν να τραβάτε βίντεο με την μπροστινή και την πίσω κάμερα , πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να καταγράψετε την αντίδρασή σας και το πραγματικό βίντεο ταυτόχρονα. Μπορείτε να δείτε στην παραπάνω πρώτη εικόνα πώς θα λειτουργήσει.

Καθώς όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με τα πρότυπα, θα εξοικονομήσετε χρόνο για τη δημιουργία προτύπων για κυλίνδρους και μπορεί να σας επιτραπεί να διατηρήσετε πολλά πρότυπα, επομένως πρέπει να προσθέσετε φωτογραφίες και βίντεο.

5 καλύτερα εργαλεία σαρωτή IP για Windows, Mac, iOS και Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Discovery & New Video Post

 

Το Instagram θα θεωρεί τώρα μια ανάρτηση βίντεο ως κυλίνδρους των οποίων η διάρκεια θα είναι μικρότερη από 15 λεπτά , επομένως εάν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο, θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 15 λεπτά.

Επιπλέον, η πλατφόρμα που ανήκει στο Meta θα δώσει πλέον κάποια ώθηση στο βίντεο των κυλίνδρων σας μέσω του τμήματος προτάσεών της, αλλά ισχύει μόνο για κυλίνδρους κάτω των 90 δευτερολέπτων και οι ιδιωτικοί λογαριασμοί θα πηγαίνουν όπως πριν.

Το Instagram θα κυκλοφορήσει όλες αυτές τις λειτουργίες τις επόμενες εβδομάδες .

5 καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν πρότυπα OneNote(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5028

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d