Το Instagram εγκαινιάζει τον ανταγωνιστή του στο Twitter “Threads”

Ίνσταγκραμ την Τετάρτη ανακοίνωσε μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Νήματα για κοινή χρήση ενημερώσεων κειμένου και συμμετοχή σε δημόσιες συνομιλίες.

Threads, Meta’s standalone Ανταγωνιστής του Twitterείναι ένα microblogging βασισμένο σε κείμενο πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που προσφέρει έναν νέο, ξεχωριστό χώρο για ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο και δημόσιες συνομιλίες.

Το Instagram εγκαινιάζει τον ανταγωνιστή του στο Twitter “Threads”

Το Instagram εγκαινιάζει τον ανταγωνιστή του στο Twitter "Νήματα"

«Το όραμά μας με τα Threads είναι να λάβουμε ό,τι κάνει καλύτερα το Instagram και να το επεκτείνουμε σε μηνύματα, δημιουργώντας έναν θετικό και δημιουργικό χώρο για να εκφράσετε τις ιδέες σας», έγραψε η εταιρεία σε μια ανάρτηση.

Τα νήματα σάς δίνουν τη δυνατότητα να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Instagram, επιτρέποντας εύκολη σύνδεση με φίλους, δημιουργούς, ακόλουθους, δημόσια πρόσωπα ή επωνυμίες. Οποιοσδήποτε κάτω των 16 ετών (ή κάτω των 18 ετών σε ορισμένες χώρες) θα έχει προεπιλογή σε ένα ιδιωτικό προφίλ όταν εγγραφεί στην εφαρμογή.

Λειτουργίες όπως η υποστήριξη προγράμματος ανάγνωσης οθόνης και οι περιγραφές εικόνων που δημιουργούνται από AI που είναι ήδη διαθέσιμες στο Instagram είναι επίσης ενεργοποιημένες στα Threads.

Επιπλέον, το Threads σας επιτρέπει δημοσιεύστε έως και 500 χαρακτήρες μακρύ, συμπεριλαμβανομένων συνδέσμων, φωτογραφιών και βίντεο έως 5 λεπτά σε μήκος. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τη δημοσίευσή σας στο Threads στην ιστορία σας στο Instagram ή να μοιραστείτε μέσω συνδέσμου σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα επιλέξετε.

Επιπλέον, η ροή σας στο Threads περιλαμβάνει νήματα που δημοσιεύονται από άτομα που ακολουθείτε και προτεινόμενο περιεχόμενο από νέους δημιουργούς που δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη.

Με το Threads, μπορείτε να ελέγχετε ποιος μπορεί να σας αναφέρει ή να σας απαντήσει μέσα στα Threads και επίσης να προσθέσετε κρυφές λέξεις για να φιλτράρετε τις απαντήσεις στα νήματα σας που έχουν συγκεκριμένες λέξεις. Μπορείτε να καταργήσετε την παρακολούθηση, να αποκλείσετε, να περιορίσετε ή να αναφέρετε ένα προφίλ στο Threads. Επιπλέον, τυχόν αποκλεισμένοι λογαριασμοί στο Instagram θα αποκλειστούν αυτόματα στα Threads.

Το Instagram εργάζεται για να καταστήσει το Threads συμβατό με το ActivityPub, το ανοιχτό πρωτόκολλο κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργήθηκε από την Κοινοπραξία του Παγκόσμιου Ιστού (W3C). Αυτό θα το καθιστούσε διαλειτουργικό με άλλες εφαρμογές που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο ActivityPub, όπως το Mastodon και το WordPress.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το Instagram θα επιβάλει τις Οδηγίες κοινότητας του Instagram σχετικά με το περιεχόμενο και τις αλληλεπιδράσεις στην εφαρμογή.

«Το όραμά μας είναι ότι τα άτομα που χρησιμοποιούν συμβατές εφαρμογές θα μπορούν να ακολουθούν και να αλληλεπιδρούν με άτομα στο Threads χωρίς να έχουν λογαριασμό Threads και αντίστροφα, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή διαφορετικών και διασυνδεδεμένων δικτύων», πρόσθεσε το Instagram.

«Το Threads είναι η πρώτη εφαρμογή της Meta που οραματίζεται να είναι συμβατή με ένα ανοιχτό πρωτόκολλο κοινωνικής δικτύωσης – ελπίζουμε ότι με την ένταξη σε αυτό το ταχέως αναπτυσσόμενο οικοσύστημα διαλειτουργικών υπηρεσιών, το Threads θα βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν την κοινότητά τους, ανεξάρτητα από την εφαρμογή που χρησιμοποιούν».

Η εφαρμογή Threads είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη στο iOS και Android συσκευές από το Apple App Store και το Google Play Store σε περισσότερες από 100 χώρες.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό νημάτων σας

Το Darknet Market Solaris παραβιάστηκε από τον ανταγωνιστή, Elliptic Reveals

Το Telegram εγκαινιάζει την Premium συνδρομή του με πολλά νέα προνόμια

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *