Το Instagram σχεδιάζει να κρύψει τα likes

Το Instagram κάνει τώρα ένα ακόμη βήμα προς την άρση του στίγματος ότι τα Reels της πλατφόρμας επικεντρώνονται μόνο στα likes και στις προβολές. Ένας γνωστός tipster μοιράστηκε ότι το Instagram μπορεί σύντομα να κρύψει τα likes και τις προβολές που υπολογίζονται σε τροχούς.

Πρόσφατα, το Instagram προώθησε μια επείγουσα ενημέρωση για να διορθώσει το σφάλμα επαναλαμβανόμενων ιστοριών, το οποίο αντιμετώπισε πολλούς χρήστες . Εάν εξακολουθείτε να το αντιμετωπίζετε, ενημερώστε την εφαρμογή για να το διορθώσετε.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Instagram ενδέχεται σύντομα να μην σας δείχνει τα στατιστικά των τροχών

 

Το Instagram Reels, το σύντομο meta βίντεο για την πλατφόρμα, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για το Instagram, ακόμη και οι Reels είναι πολύ δημοφιλείς, αλλά μερικοί άνθρωποι επικρίνουν την εταιρεία επειδή δείχνει likes και προβολές του Reel.

Επειδή οι άνθρωποι δίνουν πάντα like στο βίντεο που έχει ήδη έναν καλό αριθμό likes με απλώς επιρροή. Ως αποτέλεσμα, μειώνει τις πιθανότητες άλλων καλύτερων βίντεο να αποκτήσουν λειτουργίες, αλλά ενδέχεται να μην υπάρχει πρόβλημα σύντομα.

Σύμφωνα με το tweet του Alessandro Paluzzi , το Instagram που ανήκει στη Meta εργάζεται σε νέα λειτουργικότητα για να κρύψει τα likes και τις προβολές των Reels για τους θεατές .

Το #Instagram εργάζεται για την απόκρυψη των likes και του αριθμού των προβολών και στους #Reels

Προς το παρόν δεν υπάρχει ξεχωριστή ρύθμιση για τους κυλίνδρους, η μέτρηση θα αποκρύπτεται όταν είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση για απόκρυψή τους σε αναρτήσεις. pic.twitter.com/Z5NuqNDZic

— Alessandro Paluzzi (@alex193a) 17 Ιουνίου 2022

Αυτή η λειτουργία διαφέρει από την επιλογή απόκρυψης, την οποία βλέπουν οι εκδότες κατά τη δημοσίευση των κυλίνδρων. Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό καθώς νωρίτερα το Instagram σταμάτησε να εμφανίζει like στις αναρτήσεις ροής.

Και ο προγραμματιστής του δοκιμάζει επίσης τη νέα κύρια ροή πλήρους οθόνης , η οποία θα επεκτείνει τις αναρτήσεις σε στατικές εικόνες. Επιπλέον, τα βίντεο ή οι τροχοί θα προβάλλονται σε πλήρες ύψος.

Αυτή η δυνατότητα έχει ήδη επιβεβαιωθεί από αξιωματούχους του Instagram, συμπεριλαμβανομένου του Mark Zuckerberg .

Αυτή η νέα προβολή θα εμφανίζει τις επιλογές της επάνω γραμμής πάνω από το περιεχόμενο, όπως Messenger, επιλογή Feed, κ.λπ. Αυτή η νέα προβολή θα σας κρατήσει σε κύλιση σε περιεχόμενο όπως η κύρια προβολή του TikTok .

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διαθεσιμότητα

Προς το παρόν, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πότε αυτή η λειτουργία θα φτάσει σε σταθερή έκδοση. Ωστόσο, αναμένουμε να έρθει σύντομα, επειδή η εταιρεία υπαινίχθηκε ήδη για άλλα χαρακτηριστικά τροχών κατά τη δοκιμή.

Πώς να διορθώσετε τα βίντεο στο Instagram (9 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: