Το Instagram θα φέρει διαφημίσεις στα προφίλ & Εξερευνήστε τη σελίδα

Το Instagram θα φέρει διαφημίσεις στα προφίλ & Εξερευνήστε τη σελίδα

Το Instagram φέρνει τώρα περισσότερες διαφημίσεις στις διαφορετικές ενότητες των πλατφορμών, τις οποίες δεν περιμένατε καν πριν. Αυτές οι πρόσφατα ανακοινωθείσες διαφημίσεις θα τοποθετηθούν στη σελίδα προφίλ και στην αρχική σελίδα της εξερεύνησης.

Επίσης, υπάρχουν δύο ακόμη νέες λειτουργίες διαφημίσεων που ανακοίνωσε η Meta. Επιπλέον, η αναφορά σημείωσε επίσης ότι οι χρήστες ακολουθούν τουλάχιστον μία επιχείρηση, κάτι που είναι αλήθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουμε περισσότερες διαφημίσεις.

Η Google θα φέρει τα παιχνίδια Android στα Windows το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Instagram θέλει να σας δείχνει περισσότερες διαφημίσεις σε νέα σημεία και με νέους τρόπους

Το Instagram ανακοίνωσε αυτές τις νέες μορφές διαφημίσεων στο ιστολόγιο επιχειρηματικών ανακοινώσεων και το Business Solutions της Meta σημείωσε επίσης αυτές τις αλλαγές.

Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο μας διαφημιστικό σποτ, το οποίο βρίσκεται στην αρχική σελίδα της καρτέλας Εξερεύνηση . Όπως ανέφερε η Meta, οι επιχειρήσεις και τα άτομα επιτρέπεται πλέον να τοποθετούν διαφημίσεις στην αρχική σελίδα της καρτέλας Εξερεύνηση.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε το δεξί μέρος της παραπάνω εικόνας, όπου μπορείτε να παρατηρήσετε τη διαφήμιση στο επισημασμένο μέρος. Επί του παρόντος, το Instagram εμφανίζει επίσης διαφημίσεις στη ροή Εξερεύνησης.

Κάποιος θα φέρει την καλύτερη δυνατότητα του iPhone 14 Pro στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εξάλλου, η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει διαφημίσεις στη σελίδα προφίλ , αλλά δεν μοιράστηκε πώς θα μοιάζει.

Προς το παρόν, το Instagram εμφανίζει μόνο διαφημίσεις στη ροή και τις ιστορίες, και με αυτές τις νέες αλλαγές, έχει επίσης στόχο να φέρει και διαφημίσεις στα πλέγματα .

Υπάρχει επίσης μια νέα διαφήμιση πολλών διαφημιζόμενων που λέγεται ότι υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη και θα σας εμφανίζει πολλαπλές διαφημίσεις με δυνατότητα ολίσθησης και αυτές θα τοποθετούνται ανάλογα με το ενδιαφέρον σας από τους διαφορετικούς διαφημιστές.

Το Instagram κάνει πίσω το βήμα στην αρχική ροή πλήρους οθόνης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Και μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα στο αριστερό μέρος της παραπάνω εικόνας.

Ξεχωριστά, η Meta ανακοίνωσε επίσης έναν νέο τύπο διαφήμισης, τις Διαφημίσεις AR , και ο διαφημιζόμενος μπορεί να το τοποθετήσει σε ιστορίες ή ροές. Αυτή η διαφήμιση επαυξημένης πραγματικότητας υποστηρίζεται από το Spark AR.

 

Όπως δείχνουν οι παραπάνω εικόνες, μπορείτε να δοκιμάσετε το εμφανιζόμενο προϊόν στο χώρο σας με την τεχνολογία AR.

 

Το WhatsApp θα φέρει αυτές τις νέες δυνατότητες στο Android: Επιφάνεια εργασίας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top