Το Instagram θα περιορίσει το πιο ευαίσθητο περιεχόμενο για νέους έφηβους χρήστες

Το Instagram ανακοίνωσε ότι θα περιορίσει ακόμη πιο ευαίσθητο περιεχόμενο για έφηβους χρήστες και κυρίως για νέους έφηβους χρήστες. Ωστόσο, η εταιρεία εφαρμόζει ήδη αυτούς τους περιορισμούς τους τελευταίους μήνες.

Η πλατφόρμα Instagram που ανήκει στο Meta εισήγαγε πρόσφατα μια λειτουργία Ελέγχου Ευαίσθητου Περιεχομένου στους χρήστες της, ώστε να μπορούν να μειώσουν το να βλέπουν Ευαίσθητο Περιεχόμενο στην πλατφόρμα. Τώρα, κάνει περισσότερα βήματα μπροστά για αυτό.

Πώς να φιλτράρετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Instagram το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Instagram εμφανίζει επίσης προτροπή για παλαιότερους χρήστες

 

Καθώς το Instagram, αυτή η δυνατότητα έχει ήδη τρεις επιλογές για τον έλεγχο ευαίσθητου περιεχομένου: Τυπικό , Περισσότερα και Λιγότερο . Αυτή η επιλογή “λιγότερο” σημαίνει την εμφάνιση λιγότερο ευαίσθητου περιεχομένου στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανάρτηση ιστολογίου, το Instagram θα διατηρήσει τώρα αυτήν την επιλογή «λιγότερο» ως προεπιλογή για νέους έφηβους χρήστες στο Instagram που είναι κάτω των 16 ετών . Ενώ θα τους κάνει επίσης να ελέγξουν άλλες ρυθμίσεις απορρήτου.

Επίσης, για τους παλαιότερους έφηβους χρήστες, έχει προγραμματίσει να εμφανίσει ένα μήνυμα προτροπής για ενημέρωση των ρυθμίσεων ασφάλειας και απορρήτου . Και αυτή η προτροπή θα προτείνει στους έφηβους να επιλέξουν «λιγότερα» για την ασφάλειά τους.

Η επίσημη δήλωση της εταιρείας ανέφερε: «Αυτό θα καταστήσει πιο δύσκολο για τους νέους να συναντήσουν δυνητικά ευαίσθητο περιεχόμενο ή λογαριασμούς στην Αναζήτηση, την Εξερεύνηση, τις σελίδες Hashtag, τους τροχούς, τις Προτάσεις ροής δεδομένων και τους προτεινόμενους λογαριασμούς».

Με όλα αυτά, το Instagram θα τους παρέχει τον έλεγχο για το ποιος μπορεί να αναδημοσιεύσει το περιεχόμενό τους και να κάνει remix τροχούς με τους τροχούς τους και ποιος μπορεί να στείλει μηνύματα ή να επικοινωνήσει μαζί τους.

6 συμβουλές και κόλπα για νέους ιδιοκτήτες Oculus Quest 2(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η πλατφόρμα επιτρέπει ήδη στους χρήστες το περιεχόμενο που μπορούν να δουν και πώς μπορούν να διαχειριστούν τον χρόνο που αφιερώνουν στο Instagram, και αυτή η δυνατότητα έχει τον ίδιο στόχο.

Άλλωστε, στο παρελθόν, το Instagram πρόσθεσε πολλά νέα χαρακτηριστικά σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών και των εφήβων, όπως η λειτουργία Amber alert για χαμένα παιδιά ήταν μια μεγάλη προσπάθεια από την εταιρεία.

Επίσης, οι χρήστες δεν περιορίζονται στο να διατηρούν την επιλογή λιγότερο. μπορούν ακόμη και να επιλέξουν «Τυπικό» ή « Περισσότερα » για να δουν πιο ευαίσθητο περιεχόμενο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5252

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *