Το iOS 16.2 θα κυκλοφορήσει στα μέσα Δεκεμβρίου με νέες δυνατότητες

Το iOS 16.2 θα κυκλοφορήσει στα μέσα Δεκεμβρίου με νέες δυνατότητες

Την περασμένη εβδομάδα, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.1 για iPhone και επίσης μετά από μεγάλη καθυστέρηση, κυκλοφόρησε και το iPadOS 16 με iPadOS 16.1 και σύντομα θα κυκλοφορήσει το iOS 16.2 και το iPadOS 16.2 , των οποίων οι λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας έχουν βγει.

Και ορισμένες από τις λεπτομέρειες των δυνατοτήτων του έχουν επίσης προέλθει από διαφορετικές πηγές που θα δούμε σε αυτήν την επερχόμενη ενημέρωση, οπότε ας τις συζητήσουμε όλες παρακάτω.

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 15.6 & iPadOS 15.6 Τρίτη έκδοση Beta για προγραμματιστές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ακολουθούν Λεπτομέρειες χρονολογίου εκκίνησης iOS 16.2 και ορισμένες νέες δυνατότητες

Σύμφωνα με το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο από τον αξιόπιστο Mark Gurman του Bloomberg , το iOS 16.2 και το iPadOS 16.2 θα φτάσουν φέτος και για μεγαλύτερη ακρίβεια, το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του αναμένεται να είναι τα μέσα Δεκεμβρίου .

Επίσης, η πρώτη του beta κυκλοφορεί ήδη από την Apple. Αν δεν το έχετε προσέξει, η εταιρεία το κυκλοφόρησε μόλις μια μέρα μετά την κυκλοφορία του iOS 16.1, αλλά κυκλοφόρησε μόνο για προγραμματιστές.

Ορισμένες από τις νέες βελτιώσεις και δυνατότητες έχουν εντοπιστεί από τους δοκιμαστές σε αυτήν την έκδοση beta. Αυτές δεν είναι κάποιες σημαντικές αλλαγές, καθώς είναι μόνο η πρώτη beta, αλλά έρχονται στην πρώτη θέση, οπότε αξίζει να τις γνωρίζετε.

Πώς να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εκκίνησης του iPhone 14(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Στο iOS 16.2, εντοπίστηκαν δύο νέες αλλαγές, και οι δύο για την οθόνη κλειδώματος.

Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο, το οποίο είναι Ζωντανές δραστηριότητες για τηλεοπτικά αθλητικά παιχνίδια . Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν ζωντανά αποτελέσματα επιλεγμένων αθλητικών παιχνιδιών στην οθόνη κλειδώματος με περισσότερες λεπτομέρειες και τα παιχνίδια μπορούν να επιλέγονται από την ενσωματωμένη εφαρμογή τηλεόρασης.

Και ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη ενός νέου γραφικού στοιχείου Sleep στην οθόνη κλειδώματος που θα παρέχει σημαντικά δεδομένα ύπνου, χρονοδιάγραμμα και πληροφορίες απευθείας στην οθόνη κλειδώματος.

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.6 & macOS 12.5 Beta 1 για προγραμματιστές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επιπλέον, το iPodOS 16.2 έδειξε επίσης ότι το iPad θα λάβει υποστήριξη εξωτερικής οθόνης και μια νέα εφαρμογή με το όνομα Freeform που έχει τη δυνατότητα να ενώνει φίλους και συναδέλφους σε έναν ενιαίο πίνακα για ζωγραφική και άλλη δημιουργική εργασία.

Στο μέλλον, οι beta του iOS 16.2 και του iPadOS 16.2, θα δούμε να φτάνουν περισσότερες δυνατότητες, καθώς απομένουν πολλά χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση WWDC του Ιουνίου αλλά δεν εμφανίζονται στην τρέχουσα έκδοση.

Τα iPad της Apple θα λειτουργούν ως Home Hub μετά το iOS 16(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: