Το iOS 16 Clone Launcher για Android ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια λήψεις

Η εφαρμογή εκκίνησης που μοιάζει με iOS 16 για χρήστες Android έχει πλέον ληφθεί περισσότερες από 50 εκατομμύρια φορές από το Play Store και το εκπληκτικό μέρος είναι ότι το iOS 16 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη για iPhone.

Σε πολλούς χρήστες Android αρέσει πολύ η διεπαφή iOS, αλλά έχουν επίσης κάποιους λόγους να χρησιμοποιούν το Android, οπότε σε αυτήν την περίπτωση, εγκαθιστούν το πρόγραμμα εκκίνησης του iOS και ένα δημοφιλές πρόγραμμα εκκίνησης που ικανοποιεί αυτήν την απαίτηση.

Το PlayStation PC Games Launcher της Sony μπορεί να φτάσει σύντομα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Android Launcher με το θέμα iOS 16 είναι πλέον τόσο δημοφιλές

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε με πόσο ανυπόμονα περιμένει κάθε χρήστης iPhone την Apple να κυκλοφορήσει τη νέα ενημερωμένη έκδοση, αλλά οι χρήστες Android το βιώνουν ανεπίσημα μέσω μιας εφαρμογής που ονομάζεται « Launcher iOS 16 ».

Και η εφαρμογή δεν είναι νέα στο Play Store. Δημοσιεύτηκε πριν από τρία χρόνια και εκείνη την εποχή προσέφερε τη διεπαφή iOS 13 και χρόνο με τον χρόνο, με την κυκλοφορία του νέου iOS, αναδημιουργούσε κάθε επόμενη έκδοση.

Αυτή η εφαρμογή εκκίνησης περιέχει μια βιβλιοθήκη εφαρμογών σε στιλ iOS, γραφικά στοιχεία και πολλά άλλα. Επίσης, αντικαθιστά τα εικονίδια της εφαρμογής με εικονίδια iOS , όπως Μηνύματα , Σημειώσεις και Κάμερες .

Πολλές προσαρμογές είναι διαθέσιμες με αυτό το πρόγραμμα εκκίνησης για να είναι εύκολο στη χρήση του, όπως μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τις εφαρμογές στη Βιβλιοθήκη εφαρμογών και το Android επιτρέπει ήδη τη μετονομασία εφαρμογών.

Επιπλέον, το προφίλ του εκδότη της εφαρμογής ονομάζεται ” LuuTinh Developer “, το οποίο έχει ήδη περισσότερες από 15 άλλες εφαρμογές στην ίδια θέση, αλλά η πιο δημοφιλής εφαρμογή του είναι αυτή η εφαρμογή εκκίνησης με περισσότερες από 2,33 εκατομμύρια κριτικές και 4,8 αξιολογήσεις .

Xiaomi Mi 11 256GB 5G Smartphone – Γκρι(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτή η λίστα περιλαμβάνει επίσης την εφαρμογή με το όνομα ” Lock Screen iOS 15 “, με πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις και το ” Centre Control iOS 15 “, το οποίο έχει 50 εκατομμύρια λήψεις και όλες οι άλλες εφαρμογές περιέχουν επίσης περισσότερες από ένα εκατομμύριο λήψεις.

Αυτή η εφαρμογή δεν ήταν τόσο δημοφιλής πριν από την εκδήλωση WWDC της Apple, και μετά την ανακοίνωση του iOS 16, επανασχεδίασαν την εφαρμογή με την επερχόμενη έκδοση και πήραν ένα bump λήψης.

Αλλά μια απογοήτευση σχετικά με αυτόν τον εκκινητή είναι ότι δεν περιλαμβάνει τον επανασχεδιασμό ή τις δυνατότητες της οθόνης κλειδώματος του νέου iOS 16, κάτι που αποτελεί σημαντική αναβάθμιση στο iOS 16.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian