Το iOS 16 σας επιτρέπει να παραλείψετε ορισμένα ενοχλητικά CAPTCHA

Η Apple έχει ήδη εισαγάγει πολλές νέες δυνατότητες στο επερχόμενο iOS 16 και τώρα μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να αποδείξετε ότι είστε άνθρωπος χωρίς να συμπληρώσετε CAPTCHA σε υποστηριζόμενες εφαρμογές ή ιστότοπους.

Πρόσφατα, το iOS 16 Beta 1 εισήγαγε επίσης ορισμένες δυνατότητες walkie-talkie , στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση οι εφαρμογές που θα χρησιμοποιούν το API του.

Apple iPhone 11 64GB Red 4G Smartphone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Apple θα δώσει σύντομα στους χρήστες iPhone μια δυνατότητα αυτόματης επαλήθευσης

Πηγή: Apple

Όπως εντοπίστηκε αρχικά από το MacRumors , υπάρχει νέα λειτουργικότητα στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, την οποία μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση Apple ID > Κωδικός πρόσβασης και ασφάλεια > Αυτόματη επαλήθευση , αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν μόνο εάν έχετε iOS 16.

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στο iCloud να αναγνωρίζει και να επαληθεύει τη συσκευή σας και τον λογαριασμό Apple ID, ώστε να μπορείτε να παρακάμψετε την επαλήθευση CAPTCHA αποδεικνύοντας ότι δεν είστε ρομπότ και ότι ένα επαληθευμένο άτομο κάνει αυτήν την ενέργεια.

Οι επαληθεύσεις CAPTCHA προορίζονται μόνο για την προστασία των διακομιστών από ανεπιθύμητα μηνύματα και δραστηριότητες bot. Η επιλογή των εικόνων των φωτεινών σηματοδοτών και των σκαφών/αυτοκίνητων ή η συμπλήρωση κειμένου είναι ο μόνος σκοπός για να αποδείξετε ότι είστε άνθρωπος.

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.6 & macOS 12.5 Beta 1 για προγραμματιστές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έτσι, η Apple έχει αναπτύξει μια λειτουργία που θα σας δώσει ένα διακριτικό επιτρεπόμενου τίτλου με το όνομα Private Access Token που θα παρακάμψει εύκολα τα CAPTCHA .

Η Apple είπε στην αναφορά, «Τα Private Access Tokens είναι μια ισχυρή εναλλακτική λύση που σας βοηθά να αναγνωρίζετε αιτήματα HTTP από νόμιμες συσκευές και άτομα χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την ταυτότητά τους ή τις προσωπικές τους πληροφορίες».

Για την ανάπτυξη αυτής της δυνατότητας, η Apple συνεργάζεται με το Fastly και το Cloudflare , τα δύο μεγάλα δίκτυα παράδοσης περιεχομένου.

Επιπλέον, η Apple κυκλοφόρησε επίσης ένα βίντεο που εξηγεί την πλήρη διαδικασία αυτής της παράκαμψης CAPTCHA και του Private Access Token.

Διαθεσιμότητα

Τώρα, η ερώτησή σας θα είναι πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα; Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ανάπτυξη. προς το παρόν, οι προγραμματιστές έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτό.

Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μια δημόσια beta του iOS 16 τον Ιούλιο και το iOS 16 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις αρχές του φθινοπώρου αυτού του έτους . Και αυτό θα είναι διαθέσιμο για iPhone, iPad και Mac.

Apple iPhone 11 Smartphone 64GB κόκκινο 4G(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian