Το iPhone 15 μπορεί να έχει νέο σχέδιο πίσω καμπυλωτών άκρων

Το iPhone 15 μπορεί να έχει νέο σχέδιο πίσω καμπυλωτών άκρων

Το iPhone 15 απέχει πολύ από την κυκλοφορία του, αλλά οι φήμες του έρχονται γρήγορα και η πιο πρόσφατη υποδηλώνει ότι το iPhone 15 θα διαθέτει νέο σχεδιασμό για τα σύνορά του.

Μετά την κυκλοφορία του iPhone 14, αναμένεται ήδη ότι το iPhone 15 θα λάβει πολλές αλλαγές και μια ακόμη προσθήκη σε αυτό υπονοώντας ότι η Apple μπορεί να επαναφέρει τη δυνατότητα σχεδίασης iPhone του 2013.

 

Το iPhone 15 αναμένεται να έχει πολλαπλές αλλαγές σχεδίασης πλαισίου

 

Αυτή η διαρροή προήλθε από έναν διαρροή με το όνομα  ShrimpApplePro , ο οποίος τη μοιράστηκε μέσω tweet με παραδείγματα στις εικόνες, οπότε ας εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες και ας βρούμε όλες τις δυνατότητές του.

Όπως σημείωσε το tweet, το επερχόμενο iPhone 15 θα έχει ένα στρογγυλεμένο περίγραμμα αντί να έχει το τετράγωνο περίγραμμα που έχουμε με το iPhone 14.

Έχω ακόμα ένα πίσω γυαλί btw
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό το σχέδιο θα δημιουργήσει μια πραγματικά όμορφη μετάβαση από το πίσω μέρος στο χτύπημα της κάμερας https://t.co/VcXQaI4MDx

— ShrimpApplePro (@VNchocoTaco) 21 Νοεμβρίου 2022

Επιπλέον, αυτό το στρογγυλεμένο περίγραμμα σχεδίασης δεν θα εφαρμοστεί στην μπροστινή πλευρά του τηλεφώνου, καθώς έχει σχεδιαστεί μόνο για την πίσω πλευρά του τηλεφώνου.

Αν και η Apple το έχει ήδη κάνει στο παρελθόν, ως τελευταίο εισήγαγε το κυρτό περίγραμμα σχεδίασης στο iPhone 11 με εφαρμογή και στις δύο πλευρές, και επίσης, πολλές αναφορές το συγκρίνουν επίσης με το σχεδιασμό του iPhone 4 και 5C.

Με όλα αυτά, ο tipster σημείωσε επίσης ότι θα είχε επίσης πλαίσιο από τιτάνιο , το οποίο αναφέρθηκε επίσης για το iPhone 14 πριν από την κυκλοφορία του.

Η παραπάνω λεπτομέρεια σχετικά με το πλαίσιο τιτανίου καθιστά πιο σαφές ότι δεν θα μοιάζει με τα προηγούμενα iPhone, καθώς οποιοδήποτε προηγούμενο iPhone δεν έχει την καμπύλη άκρη με το πλαίσιο τιτανίου.

Θα δούμε λοιπόν ένα εντελώς νέο σχέδιο με αυτό το iPhone. Ωστόσο, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το αν θα είναι αποκλειστικό μόνο ή θα το κληρονομήσουν όλα τα μοντέλα, αλλά θα είναι μια εξαιρετική μετάβαση για τα σύνορα του iPhone.

Αυτό το iPhone θα έχει περισσότερες αλλαγές από αυτό, όπως θα υπάρχει θύρα φόρτισης USB-C με πλεονέκτημα υψηλής ταχύτητας , αναβάθμιση σε RAM και πολλά άλλα.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: